• LFF

    Vi måste göra slut. Jag är förkrossad.

    Långbenopluto skrev 2021-02-03 13:00:40 följande:

    Älskar man varandra så mycket så går det att kompromissa.


    Allt går inte att kompromissa om tyvärr. Och då spelar det ingen roll hur mycket man älskar varandra. Ibland är det bättre att låta den andre gå, även om det gör svinont.
  • LFF
    Anonym (U) skrev 2021-02-03 12:53:41 följande:

    Jag och min pojkvän har insett att vi tyvärr är för olika och vill olika saker här i livet, där allt inte går att kompromissa om, så vi har kommit fram till att vi ska göra slut. Det här är så fruktansvärt jobbigt. Jag gråter och jag mår skit. Vet inte hur jag ska hantera alla känslor. Jag vet verkligen inte hur jag ska klara det här. Vi båda älskar varandra, vi båda har känslor för varandra, vilket gör det hela så äckligt jobbigt och smärtsamt.

    Hur ska jag klara av att leva mitt liv och ha en fungerande vardag när det enda jag kommer tänka på är vad han gör, hur han mår och att jag vill hålla om honom och krama honom? Det gör så ont och jag vet att det gör ont för honom också.

    Vi har redan försökt lösa problemen men det går inte. Vi är för olika och vi vill olika saker, vilket har lett till en hel del bråk och vi orkar inte med det längre. Vi vill leva våra liv på olika sätt och vi har inte samma framtidsdrömmar eller planer.

    Jag mår så fruktansvärt dåligt. Finns det någon här som har varit i en liknande situation och som kan berätta lite/ge mig lite stöd?


    Ibland är det bästa man kan göra just att låta den andre gå även om det gör så sinnessjukt ont att man inte vet vart man ska ta vägen. 

    Nu framgår det inte hur gamla ni är men det enda jag kan säga är att tillåt dig att sörja, att må dåligt en tid och kom ihåg att du är värd att hitta någon som vill samma saker som du själv. 

    Hjärta
  • LFF
    Anonym (A) skrev 2021-02-03 14:50:19 följande:
    "Kompromissen" blir att den ena får böja sig, om kärleken verkligen är så stark. Ni får fråga er vilket som är viktigast, och om ni verkligen absolut inte på något sätt kan ändra åsikt.
    Och då riskerar den som böjer sig i det läget att bli bitter och skylla allt på den andre och i slutändan skiljs de istället som ovänner.
Svar på tråden Vi måste göra slut. Jag är förkrossad.