• MammAmma

    Det mest omoraliska du gjort i sexväg?

    Rätt dåligt med omoral för min del faktiskt. Får ganska lätt dåligt samvete och skuldkänslor för saker jag anser vara orätt. Men finns väl två grejer som det kan finnas nåt att anmärka på:

    Låg en gång med en kusin på fyllan för en massa år sedan. Inga fördelar givna, lol. Whatever, han är snygg, välhängd och båda var singlar, så varför inte liksom. Ångrar det faktiskt inte.

    Var KK med en arbetskamrat i nästan ett år, som jag visste hade flickvän. Fördelen var väl att jag hade bland det bästa sexet ever med honom. Slutade träffa honom för 2-3 år sedan men han hör fortfarande av sig då och då och vill träffas. Jag ignorerar eftersom han fortfarande har flickvän (de är numera sambos t o m) och jag är inte intresserad av att spela andra fiolen längre.

  • MammAmma
    Anonym (Pkk) skrev 2021-02-09 21:34:45 följande:

    Kände du flickvännen då?


    Nej, aldrig träffat henne.
  • MammAmma
    Anonym (Tombola) skrev 2021-02-10 15:02:50 följande:

    Det finns tyvärr en del som man gjort och som är mycket värre egentligen men det som sitter djupast och som jag skäms mest för är när jag som ung lånar en tjejs rum som jag vet är kär i mig och använder hennes rum för att ligga med en annan tjej...det var inte snällt.


    Wow, det är rätt kallt, måste jag säga... Men men, du har ju iaf vett att skämmas för det idag.
Svar på tråden Det mest omoraliska du gjort i sexväg?