• QueenAmira

    Värsta white trash namnet

    Vilket är det värsta white trash namnet som blir populärt 2021?
    Ni vet vad jag menar, socialtjänst och bidragföräldrar.
    Liam står ganska outmanad, men Noah tror jag blir årets utmanare på wt-namn.
    Nova verkar ha bytts ut mot aurora. Även Savannah klättra stadigt uppåt bland bidragsmorsorna. Och alla töntga Li namn, typ Gullan-Li, Tindra-Li etc.

    Vad tycker ni?

  • Svar på tråden Värsta white trash namnet
  • Anonym (Anna)
    Anonym (Ingabarn) skrev 2021-02-13 00:10:32 följande:

    Nyfiken fråga!vad tycker ni om namnet Athena?


    Finns ju i den danska kungafamiljen så det beror ju på. Om föräldrarna är klassikt bildade såsom litteraturvetare eller historiker är namnet intellektuellt, men om det är en person som inte kan något om den grekiska gudinnan utan bara väljer namnet för att det är unikt så blir det trashigt.
  • Anonym (Vilket fattigt liv ni har)

    Urlarvig trådstart. Ts kommer från förhållandena hen beskriver, finns inga andra så bryr sig så mycket än dom som är rädda för sin egen klassbakgrund.

    FYI så är anledningen till att ni inte kan komma överens om vad som är wt eller inte att ?wt?, arbetarklass och arbetarklass som bor i hus, har läst till typ förskollärare, sjuksköterska och liknande enkla utbildningar alla ger sina barn samma typ av namn. Ni är samma klass, arbetarklassen, även om vissa av er bor in brf och är ur-stolta över att ni lyckats gå en yrkesutbildning på 3 år på en högskola. Och vad är då de vanligaste wt/arbetar/lägremedelklass=arbetarklassnamnen?

    Jo, som andra varit inne på;

    O-namn. Milio, Emilio, Mio

    Cassandra, Juvelia,

    Smeknamn som Abbe, Louie,

    Jasmine, Harvey osv till barn som inte har anknytning till Mellanöstern eller till ett engelskspråkigt land.

    Alla topp-10 namn på topplistor. Tro det eller ej, majoriteten av Sveriges invånare är arbetarklass så dom vanligaste namnen på topplistor bärs av arbetarklassen.

  • Anonym (Vilket fattigt liv ni har)
    Virriga Vera skrev 2021-02-18 06:42:52 följande:

    Jag tycker att du har en fruktansvärd syn på människor som kallar folk för t.ex bidragsmorsor.


    Verkligen. Mammor och barn är heliga, tycker att det här arbetarföraktet är motbjudande. Ts fattar inte att det värsta hon kan göra om hon inte vill visa ?låg klass? är att sitta och diskutera klass med den där attityden.
  • Anonym (Vilket fattigt liv ni har)
    AmericanMommy skrev 2021-02-23 18:29:13 följande:

    Bidragsföräldrar? Ni är väl alla bidragsföräldrar i Sverige?


    Det är väldigt viktigt för ts att påpeka att trots att hon tar emot barnbidrag och annan välfärd från staten så är hon ändå överklass (not). Minsann, hon röker inte. Hon slutade för två år sen. Hon bor inte i hyresrätt, hon måste jobba heltid för att kunna betala på alla lån och skulle inte kunna vara hemma några år med sina småbarn även om hon ville. Hennes barn heter minsann Alicia, Sigvard och Noah. Precis som överklassens barn. Eller inte. Hon har minsann lusläst listor på internet om hur man ska bete sig och se ut för att ingen ska märka att hon är wt. Och nu vill hon visa upp vad hon lärt sig och få bekräftelse på att hon uppfattat det rätt.
  • korngryn
    Anonym (O) skrev 2021-02-16 08:34:42 följande:

    Namntrådar är taskiga. Såklart man blir ledsen om man ser ett namn man tycker om i en sån tråd. Det är ju bara du som kan bestämma vad som är snyggt och passar ditt barn bäst. Namn är ju egentligen bara associationer. Aurora till exempel för mig associeras inte till något positivt och är inget namn som faller mig i smaken. Smaken är som baken, olika!


    Fast ett namn kan vara fint men ändå white trash. Snyggt handlar om personlig smak, wt är objektivt
  • korngryn
    Anonym (Vilket fattigt liv ni har) skrev 2021-02-23 18:21:44 följande:

    Verkligen. Mammor och barn är heliga, tycker att det här arbetarföraktet är motbjudande. Ts fattar inte att det värsta hon kan göra om hon inte vill visa ?låg klass? är att sitta och diskutera klass med den där attityden.


    Pappor? De är inte heliga då?
  • Lilant
    Anonym (J) skrev 2021-02-18 03:27:30 följande:

    Cimon, Candra och Cewin. Och andra märkliga stavningar. Tindra, Sagalie, Tindralie, Novalie, Ronja, Madicken, Junipher, Glenna, etc.

    Namn som jag verkligen inte tycker om, men kanske inte är WT är: Ragnhild, Ragnar, Kerstin, Smilla, Ebba, Asbjörn, Mukhtar, Stanko, Stankoslav, Bjarne mm.


    Vem fan känner någon som heter stankoslav hahhahahahha
  • Anonym (J)
    Lilant skrev 2021-02-24 12:50:41 följande:

    Vem fan känner någon som heter stankoslav hahhahahahha


    Jag själv! Jag har en bekant som heter Stankoslav. Och en bekant till min familj heter Svetoslav.

    Det är östeuropeiska namn.
Svar på tråden Värsta white trash namnet