Inlägg från: Anonym (sådär) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sådär)

    Nedgraderad alfahanne

    Alltså... om man ska kalla någon för en alfahanne så är det ju bra om man öht vet vad en alfahanne är. 

    Nej din man är inte en alfahanne, han har aldrig varit det. Han är en skojare, en lögnare och en svindlare, en omogen, svag liten fjant med ett enormt  bekräftelsebehov och trasig moralkompass som är duktig på att glappa med käften och manipulera folk.

    Så länge du har en sån sned syn på vem han egentligen är (vilket borde vara uppenbart om du hade utgått ifrån hans agerande istället för hans ord) så kommer du aldrig få ro eftersom du bygger upp ditt förhållande med honom på en falsk grund. På tron på att din aprtner är något han inte är och har aldrig varit.

  • Anonym (sådär)
    Anonym (kanske OT, men viktigt) skrev 2021-03-11 21:36:36 följande:

     Ni som använder alfahanne som om det ens finns hos människan, vad har ni egentligen lärt er? 
    Jag fattar vad TS menar, men rent biologiskt finns det inte riktigt hos arten människa. 
    Det finns hos vissa djurarter, men människan är mer som vargen: 


    Från wiki:
    Begreppet alfahanne används ibland felaktigt om ledarhanen i en flock med vargar. Inom vargflocken finns dock inte den typen av rangordning. 


    Det är föräldraparet d.v.s. hannen och honan som leder gruppen, som förutom de själva består av deras valpar i olika åldrar. De valpar som blir könsmogna lämnar normalt gruppen och ingen rangordning sker. 


    Den felaktiga termen hos vargar kommer från studier på vargar i fångenskap som inte kan gruppera sig normalt som de vilda vargarna. David L. Mech som ledde dessa studier har sedan dementerat detta och uttryckligen sagt att alfatermen inte skall användas för arten varg.

    Så TS, det är inte en alfahanne vi snackar om, det är en helt vanlig skitstövel som knullat runt, och du har valt att stanna hela den här tiden. 


    Tack för informationen men den enda som tror att den patetiska nollan till man är en sk alfahanne är nog TS. Och om man på allvar tror att en sån narcissistisk nolla är en alfahanne så har man nog betydligt större problem än bara missförstånd kring begreppet alfahanneFlört
Svar på tråden Nedgraderad alfahanne