• Hadt

    Vi som planerar syskon 2022

    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-05-20 20:23:37 följande:

    Haha, det har du rätt i ;) jag får se hur länge jag kan hålla mig...

    Okej, jasså? Hmm.. Å andra sidan kanske det kan komma lite då du nyss haft mens. Jag har fått så några ggr, att det kommer efter mens några dagar efter litegrann men inte att det blöder liksom.

    Åh spännande! Bara hört många som testat det, men aldrig provat själv. Blir spännande att se. Om du märker någon skillnad!


    Ja vi får väl se vad som händer, hoppas bara det inte blir någon konstig cykel. Kanske bara var det allra sista som kom ut från mensen.

    Ja verkligen! Bara lång tråkig väntan nu! Som jag antar att det är samma för dig nu haha!
  • Hadt
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-05-21 01:20:19 följande:

    Jag håller tummarna att det inte är det! Jaa, så kan det faktiskt vara!

    Jaa, jag förstår dig! Det är en lång väntan.. Får försöka sysselsätta sig. Jag håller på mycket hemma och försöker ha mycket projekt igång så jag tänker på annat för att inte bli helt galen. Nu har jag/vi gjort vad vi kan, vi checkade av ikväll och det får räcka. Sambon åker imorgon så vi får hålla tummarna att det räckte det som blev.

    Sjuka som jag måste berätta.. Eftersom jag inte trodde vi skulle få chansen nu så sökte jag ju jobb.. Och nästa fredag ska jag på intervju.. Skitkul men samtidigt blir jag nervös nu om jag blir gravid. Men det vore ju sjukt.. Det här blir ju liksom första riktiga försöket nu när jag vet att mensen är tillbaka.


    Kul med massa projekt ju! Man behöver något att sysselsätta sig med annars kan man bli helt galen av allt detta haha.

    Åh så bra! Håller alla tummar för er nu!!

    Grattis till att du kom vidare till intervju! Jättekul!! Vore ju ett väldigt typiskt sammanträffande men samtidigt så löser det sig om du skulle få jobbet och vara gravid! Bara positiva nyheter isåfall :)

    Du får berätta sen hur intervjun gick!
  • Hadt
    ugglans skrev 2021-05-22 10:34:54 följande:

    Fick ett nästintill positivt ägglossningstest nu igen. 12 dagar sedan sist. Hoppas verkligen temperaturen stiger nu så att jag får ägglossningen bekräftad. (Dag 39 i cykeln idag)

    Tyvärr ska jag iväg resten av dagen så kan inte fortsätta testa, men får väl hoppas på det bästa haha :)


    Hur många positiva har du fått i denna cykeln? Känns som din kropp försöker ägglossa men inte lyckas. Förhoppningsvis släpper ägget denna gången! :)
  • Hadt
    ugglans skrev 2021-05-22 14:06:38 följande:

    Detta är fjärde. Denna gången har jag dock mer ägglossningsflytningar så hoppas verkligen den släpper. Vill bara påbörja en ny cykel och kunna testa rosenrot ju :)


    Åh så drygt! Men känns ju lovande med mer ägglossningsflytningar! :)

    Förstår dig! Jag hade ÄL cd36 och slutade på en 48 dagars cykel, hoppas den är kortare denna gång haha!

    Håller tummarna att du ägglossar nu och blir gravid!!

    Annars hade det varit kul att följas åt med rosenroten :)
  • Hadt
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-05-23 15:12:58 följande:

    Hur har det gått med äl testerna? Börjar det närma sig äl tror du?


    Ser tyvärr inte ut så! Såg ut som det stegrat senaste dagarna men idag var det svagare..

    Vet man egentligen inte ska kika på stickan i testet men kan ju inte låta bli haha! Men tom ring tyvärr. CD12 idag.

    Hur går det för dig? Någon känsla ännu? Vilken dag hade du tänkt börja testa? :)

  • Hadt
    mamma8212 skrev 2021-05-23 17:07:41 följande:

    Mina ser ut så fram och tillbaka, tills det blir glad gubbe på äl från ingenting typ :) Och då var strecken väldigt starka. Innan dess svaga från och till.


    Åh låter ju lovande! :)

    Bara provat det vanliga digitala förra cykeln och då fick jag glad gubbe när jag fick en infall och testade för hade så mycket flytningar så har inte provat dessa digitala såhär seriöst innan.

    Hoppas det kommer igång snart med blinkande!
  • Hadt
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-05-23 20:21:42 följande:

    Okej, ja sådär var det för mig med! Fick en stegring sen svagare och sen höll det sig svagt tills det höjdes och låg på samma rätt länge. Sen fick jag fullt med vanlig sticka sen. Det är ju ändå väldigt tidigt på din cykel än så tycker inte du ska oroa dig.

    Det går bra, helgen har gått jättefort, vilket känns skönt på något sätt. Vi har gjort vad vi kan så nu kan jag bara låta kroppen göra sitt. Nej jag tycker det där är så svårt. Förra gången visste jag ju inte ens att jag var gravid förrän v 9, haha! Sen tycker jag att jag haft illamående, molvärk sen efter förlossningen så jag tycker det är svårt att veta vad som är vad. Just nu har jag inte jättehöga förhoppningar eftersom sambon var borta. Tror det hade varit bra att få till det fre och lör också. Men nu är det såhär så får vi se!

    Däremot längtar jag efter att testa och hoppas ju såklart det tagit sig, men försöker skruva ner förväntningarna när dom sticker iväg... Men det är svårt! Jag tror inte jag vågar testa förrän tidigast äl+10, vilket blir nästa söndag. Men jag kanske avvaktar längre för jag har ingen testa tidigt hemma och jag vet inte om jag ska beställa något.. Säger jag nu.. Fråga mig om ett par dagar haha


    Beräknad ägglossning är den 16/6 om jag ska ha lika lång cykel som förra haha så försöker att hålla ut! Bara så drygt med så lång cykel.. Blir ju inte att man har ett nytt försök varje månad då heller..

    Skönt tiden går fort, då hinner man inte reflektera så mycket över det!

    Förstår det är jobbigt med symtomen! Jag har fortfarande mensvärk till och från dagligen ändå :/ så hjälpte inte att få igång mensen. Man vet ju inte om det är normalt efter en förlossning men samtidigt känns det som det borde börja försvinna?

    Haha! Inte lätt det där! Ja men det är klokt, ägget ska hinna fästa och börja avge hcg.

    Predictor early rekommenderar jag om du beställer något ;)
  • Hadt
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-05-24 16:23:31 följande:

    Åh, får verkligen hoppas att den inte blir så lång :( ne det blir ju inte det då!

    Ja, jag tycker det är jättesvårt att veta! Borde ju ge sig kan man tycka. Samtidigt har jag hört flera som haft mkt mensvärk efter förlossning men att det kan ändras från när man får ett barn till eller med tiden..

    Jaa, det är ju ändå tidigt att ta på söndag också.. Får se om jag tar. Haha jag kunde inte hålla mig så beställde ett tidigt test från graviditetskollen. Jag gillade deras äl tester så testar på deras stav så får vi se. Köpte 2 st.. Kanske tar ett på söndag och ett på tis. Sen får jag se beroende på vad det visar..


    Ja svårt det där! Men jobbigt att gå runt och ha ont när det inte finns någon anledning till det som man vet går över som tex mens :( Får hoppas det försvinner så småningom!

    Åh! Så spännande!! Är så spänd till helgen för din skull haha!
  • Hadt
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-05-25 00:31:26 följande:

    Jaa, det är det verkligen! Får hoppas det ger sig.. Känner typ att det är ingen idé jag funderar över symtom eller känner efter för jag har ju redan symtom sen innan.. Om du förstår vad jag menar!?

    Haha! Jag med!! Jag är ju dock förväntansfull på om/när du får positivt på äl testet! Du får uppdatera när det händer något nytt! Vart är du i cykeln nu?


    Nej men lite så är det ju! Tyvärr! :/

    Men åh bara för det blinkande den idag?! Var inte alls beredd på det! CD14 idag så supertidigt isåfall, kanske rosenroten?

    Så spännande! Får hoppas den fortsätter kommande dagar och blir fast också! :D

    Bara osäker hur jag ska göra sen om det händer, för förra cykeln så försökte kroppen ägglossa först men lyckades 10 dagar senare.

    Ska man avvakta och försöka håll koll på flytningar eller fortsätta testa?

    Många frågor i huvudet nu haha!

    Håller bara tummarna att det fortsätter öka!

    Smileyn är ju blinkande men syns inte på bild haha!

  • Hadt
    ugglans skrev 2021-05-25 07:36:20 följande:

    Jag hade fortsatt testa. Såå spännande! Undra om det är rosenroten som bidrar till att ägglossningen kommer tidigare :)


    Som jag förstått så när man får fast gubbe så är den kvar i 48h? Men efter dessa timmar så kanske jag ska fortsätta testa då för säkerhets skull tänker jag :)

    Ja asså jag har ju läst om andra som fått tidigare ÄL tack vare rosenroten, var bland annat därför jag börja prova den! Hade ägglossning på CD36 förra cykeln haha!
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022