• Hadt

    Vi som planerar syskon 2022

    muffins88 skrev 2021-05-18 13:21:37 följande:

    Jag har också BIM idag. Den kom som en klocka i morse, men dock mkt mkt sparsamt och nu ingenting.. plussat på tre olika ?testa tidigt?-test i helgen så är lite lätt förbryllad.. känner ingenting, inga symtom på varken mens eller graviditet. Känns som man kastas mellan hopp och förtvivlan!


    Prova ett digitalt! :)
  • Hadt
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-05-18 14:22:46 följande:

    Skönt! Spännande tid framför dig!

    Jag fick aldrig fullt utslag på äl testerna så nu blir det nog inget mer försök förrän i höst. Får bli så helt enkelt! Hoppas det går bättre för dig <3


    Ja jag är bara orolig att det var en engångsblödning.. men får försöka tänka positivt och inte tänka för mycket på det! Då blir dagarna alldeles för långa! Särskilt om jag ska ha lång cykel igen haha.

    Men åh! Så tråkigt! :( men hösten är ju inte så långt bort! Och fortfarande chans för en 2022 bebis <3
  • Hadt
    muffins88 skrev 2021-05-18 14:31:22 följande:

    Åh då kanske man kan våga hoppas ett tag till!

    Har beställt hem en massa test och har ett digitalt liggandes där hemma. Ska testa imorgon bitti om inte mensen kommer igång mer :)


    Tycker jag absolut! Inte ovanligt med små blödningar under graviditet :)

    Så spännande, du får uppdatera imorgon när du testat! Håller tummarna!!
  • Hadt
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-05-19 20:22:01 följande:

    Så galet, jag hade för två dagar sen bestämt mig för att avvakta till hösten då min ägglossning inte verkade dyka upp. Sen har jag haft som mensvärk i några dagar och ökade flytningar som hållit i sig. Så idag idag tänkte jag att jag har ju ändå billiga äl tester kvar hemma så jag tog ett på eftermiddagen strax innan 15 och ett vid 19:30.. Ser ju ut som att det blir positivt snart? Eller? Vad tycker ni? Om det blir rätt nu när jag laddar upp så är översta från 15 och det andra nu på kvällen.


    Åh ja vad kul! :D absolut fin stegring och påväg mot positivt!!
  • Hadt
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-05-19 23:26:51 följande:

    Ja, men alltså förstår du hur överraskad man blir? Här hade jag ställt in mig på hösten och så vips så ser jag att det ökar. Jag tänkte fasiken jag använder upp stickorna jag har bara för att se om det skulle hända något och visst gjorde det det. Nu är jag spänd på att ta ett nytt test imorgon. Hoppas på positivt då sambon ska iväg fre-sön så vore bra om det var positivt. Innan så vi hinner mysa lite.


    Ja förstår hur överraskad du måste blivit! Men så kul att bli positivt överraskad! Det gjorde du helt rätt i!

    Ni har absolut en bra chans då om ni myser ikväll då spermier kan vänta in ett ägg upp till 5 dagar :D

    När testar du idag? :)
  • Hadt
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-05-19 23:26:51 följande:

    Ja, men alltså förstår du hur överraskad man blir? Här hade jag ställt in mig på hösten och så vips så ser jag att det ökar. Jag tänkte fasiken jag använder upp stickorna jag har bara för att se om det skulle hända något och visst gjorde det det. Nu är jag spänd på att ta ett nytt test imorgon. Hoppas på positivt då sambon ska iväg fre-sön så vore bra om det var positivt. Innan så vi hinner mysa lite.


    Vilken cykeldag är du på idag? :)
  • Hadt
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-05-20 10:39:29 följande:

    Ja men verkligen! Tack för allt ditt stöd och pepp <3

    Jaa, jag håller tummarna. Vi låg igår och ska försöka få till det ikväll och kanske imorgon bitti om det går att få ihop.

    Jag testade för 20 min sen typ. Det är positivt idag!!

    Har några test kvar så jag kommer ta ett nytt test imorgon osv tills dom är slut för att se att strecket minskar igen så jag vet att jag har ägglossat. Ska jag räkna 14 dagar från idag innan jag tar gravtest tro?


    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-05-20 10:40:32 följande:

    Jag är på cykeldag 21! Så väldigt långt in i cykeln!! Men jag har kännt av att kroppen försökt ägglossa men det har liksom inte gått. Nu känns det annorlunda!


    Då har ni verkligen gjort det ni kunnat denna ägglossningen :)

    Det är så olika hur man räknar har jag märkt! Vissa räknar från positivt ÄL test, andra en eller två dagar efter eftersom ägget släpper inom 48h.

    Jag tycker det är enklast att räkna från positivt ÄL test då man ju inte vet exakt när ägget släpper! Så börja du testa om 14 dagar! :)

    Åh men då har ju kroppen försökt men så blev det nu! Som min kropp gjorde också! Kanske blir lite så när mensen är tillbaka efter förlossningen.

    Men så spännande!! Hoppas ni får till det ikväll också! Så får du uppdatera efter hand! <3

    Dag 21 är ju ändå helt okej tidsmässigt! Håller tummarna att det tar sig!!
  • Hadt
    EmelieE1996 skrev 2021-05-20 09:42:13 följande:

    På 8:e försöket kom äntligen plusset! :) Skam den som ger sig!

    Önskar er andra lycka till. Kram Emelie


    Stort grattis!! :)
  • Hadt
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-05-20 14:23:21 följande:

    Jaa, jag hoppas det! Alltså nu gör det så himla ont! Jisses! Haha aldrig känt av ägglossning på detta sätt tidigare. Jaaa, nu får man hålla tummarna. Då ska jag räkna 14 dagar från idag innan jag testar!

    Hur går det för dig? Har du fått hem testerna?


    Usch då! Tråkigt att det gör så ont men man kan ju inte vara så ledsen över det när man längtat efter det så länge haha! Och bevisligen så ägglossar du ordentligt nu då, perfekt! :)

    Gör så om du kan hålla dig så länge haha!

    Ja! Testerna har kommit så andra dagen idag med dom, tom ring men är bara på CD9 hehe. Dock hade jag en blodig flytning imorse? Märkligt det har jag aldrig! Så det gör en liten konfunderad men förhoppningsvis bara något tillfälligt :)

    Käkar rosenrot nu också! Så hoppas på tidigare ägglossning :)
  • Hadt
    lottizm skrev 2021-05-20 19:11:33 följande:

    Grattis till ännu fler plus! :D

    Har du testat rosenrot förut? Eller nån annan som har? Jag köpte för några veckor sedan men tänkte ta slut på bidrottningelen först och ta rosenrot nästa cykel. Tog bidrottningele med min andra son 2010, hade aldrig känt av äl tidigare men fick riktigt ont första månaden med det och prickade såklart äl, och blev gravid. Men så lätt gick det inte nu.

    Oklart om jag hade äl cd12 eller 16, är på dag 21 nu. Har ställt in mig på att det inte blir något men känner mig lite annorlunda mot förra månaden ändå, lite lite hopp finns det nog kvar.


    Nej första gången jag testar nu! :) har läst mycket om både det, bidrottningele och munkpeppar. Men tänkte att jag provar provar i taget så får vi se.

    Håller tummarna att det är ett plus runt hörnet för dig!!
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022