Inlägg från: Anonym (Försökmednr2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Försökmednr2)

    Vi som planerar syskon 2022

    Emmissss skrev 2021-09-10 13:10:54 följande:

    Varför är du orolig? <3 Hur går det på jobbet? Har ni skolat in eller är din sambo hemma?


    Nej, men jag har läst så mycket härinne och många som har sån otur och det blir missfall. Det fanns inte för mig innan. Idag är min vetskap mycket mycket större och det blir lite läskigare då, tycker jag! Samtidigt som det är skönt att veta att inget är en självklarhet!

    Det går jättebra på jobbet, men mycket nytt att ta in! Sambon är hemma med sonen så han ska inte skolan in förrän januari :) hur går det för dig?
  • Anonym (Försökmednr2)
    Ik96 skrev 2021-09-10 12:42:09 följande:

    Stort stort grattis!! Vad kul med en till med bf i maj :D


    Tack! Jaa, du skulle också ha i maj :D
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hoppas2022 skrev 2021-09-10 13:00:28 följande:

    Haha här är en till som försöker sluta dricka pepsi Max :) Har du bestämt dig när du ska ta det digitala?


    Jaa, det är inte det lättaste!

    Jag kommer ta det idag i alla fall, tror jag. Men så dumt jag ska åka från jobbet nu och komma hem för att vi ska åka på en middag hos vänner så känns stressigt innan men kanske blir sent, jag vet inte. Får se helt enkelt! Vet inte hur jag ska berätta heller! Vill ju göra det lite kul!
  • Anonym (Försökmednr2)
    Emmissss skrev 2021-09-10 19:21:00 följande:

    Jag förstår! Det är ju det, bara hoppas att allt går bra!! Vad spännande, ja det är ju det! Haha! Jag är super nöjd att jag bytte, känns jätte bra!


    Jaa, men precis!! Skönt det! Får se hur mina chefer tar det när jag ska berätta att jag är gravid hahaha! Kommer bli ett jobbigt samtal känner jag! Men men, så är det!
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hoppas2022 skrev 2021-09-11 00:37:54 följande:

    Grattis än en gång :D <3


    Tack :D
  • Anonym (Försökmednr2)
    Anonym (Bebisdrömmar) skrev 2021-09-11 09:00:07 följande:

    Grattis! :)


    Tack :D
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-09-11 13:45:59 följande:

    Det förstår jag! Så kul :D

    Ja det flyter på sakta men säkert framåt :)


    Jaa!! Åh skönt, tänkt på dig mycket och undrar hur det går. Hur mår du? Slipper du illamåendet nu?
  • Anonym (Försökmednr2)
    Sanlin90 skrev 2021-09-11 16:02:38 följande:

    Grattis!!

    Själv har jag inte fått något tydligt + men å andra sidan ingen mens heller, är 7v sedan senaste mensen så jag vet inte hur man ska beräkna bf om det är en liten skrutt där inne, får nästan kräva ett vul isf.

    Jag har fortfarande spända bröst, lite molvärk ibland och har vallningar och haösbränna.


    Åh vad jobbigt :/ men som du säger än så länge ingen mens. Men kan tänka mig att ovissheten är jobbig! Jaa absolut! Be om dateringsultraljud och säg att du har extremt oregelbunden mens så det är omöjligt att veta när du blev gravid. (även om så inte kanske helt är fallet! Tyvärr är det så med vården att man måste krydda på som bara den för att få gehör! Om dom nekar dig så kan man alltid trycka på att okej, då vill jag att du skriver in det i min journal att du nekar mig detta. (oftast vill ingen ha det på sitt ansvar)
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-09-12 13:20:26 följande:

    Ja nu är illamåendet borta, tack och lov haha! Men foglossning från helvetet har anlänt, alltid ska det vara något så är bara att bita ihop. Man kan inte göra mer än sitt bästa. Har ansökt om förskola till sonen men kan dröja tills han får plats... Hade egentligen behövt vara sjukskriven men man får ta en dag I taget med lilleman :)

    Har du berättat för din man om graviditeten? Vad sa han?? :D


    Åh, vad skönt! Jag bävar för när det kommer slå till haha! Mindre skönt med foglossning dock, hade du det sist också eller hur var det? Ah, jag förstår! Jaa, det verkar vara fullt på många ställen och tar tid innan man får plats :/

    Ja, han vet! Han blev superglad! <3
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-09-14 14:41:34 följande:

    Haha ja vissa saker ser man inte fram emot! Tur det är värt det!

    Ja jag hade ju det och har förstått att får man barn tätt så hinner ju inte kroppen återhämta sig helt hundra heller såklart så är väl mycket därför att kroppen inte stabiliserat sig ännu men men :)

    Ja det gör ju det tyvärr, och jag var väl lite nonchalant mot min egen kropp och trodde inte det skulle vara några problem att gå hemma mammaledig med sonen tills bebis föds men tji fick jag, annars hade jag sökt tidigare :/

    Åh så härligt!! :D hur mår du änsålänge?


    Jaa, det är det ju absolut!

    Okej, får se hur det blir för mig då :P åh typiskt, men det är ju inte heller så lätt att veta i förväg!!

    Änsålänge mår jag förvånansvärt bra, visst jag har illamående som kommer och går men det är överkomligt. Jag har mått ganska illa under tiden jag ammade och det har liksom hållit i sig så jag är typ lite van vid lite illamående. Men jag vet ju att det blir värre snart haha! Ska till bm på tisdag för inskrivning :D
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-10-06 11:08:52 följande:

    Åh inte varit inne här på ett tag men hur gick det på inskrivningen? :D


    Ingen fara! Det gick jättebra, dock mindre nöjd med min bm. Tur jag bara ska träffa henne ett fåtal gånger! Ska dit på måndag igen och 15/11 är det dags för kub :)

    Du har haft ditt rul nu va? Vet du vad det blir?
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-10-07 11:27:45 följande:

    Verkar som om dom inte ändrar på rul då om man genomfört kub och där inte diffar så mycket i dagarna.

    Ja vi frågade om kön och hon sa att det blir en liten flicka! Har fortfarande svårt att tro på det, har en son sen innan som är född augusti 2020 så han är strax över året nu :)

    Tittade ni kön? Och vad har ni sen innan? :)Åh vad skönt det gick bra! Men så tråkigt att du inte är nöjd! Var det inte samma som du hade förra året? Jag bytte sent i graviditeten förra året och är så glad att jag bytte, bara önskat att jag gjort det tidigare!

    Så spännande med kub!! Vill ni ta reda på kön denna gången? :)

    Ja rul hade vi för snart 2 veckor sedan, enligt hon som utförde så blir den en liten tös <3 känns overkligt men får försöka tro på att det stämmer, jag såg ju hamburgaren med egna ögon och då ska det ju vara en tjej haha!


    Nej, min förra bm hade gått ner i tid och tog inte emot besök längre :((så ledsen över det! Får se hur jag känner på måndag, vill ge henne en ärlig chans. Hon hetsa mycket om vikt tyckte jag och sa att jag borde inte gå upp mer än 8-9 kg. Vilket jag blev stressad över då jag gick upp 22 med min son :/ jag har haft problem med ätstörningar och det uttryckte jag men ändå hetsade hon om vikten och att jag inte skulle gå upp för mkt. Vet inte, jag är väl extra känslig nu också!

    Åh vad kul med en flicka! Grattis!! :D åh jag vill också veta vad vi får, men vi får gott vänta ett tag haha! Först kub!
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022