• Anonym (Nyfik­en)
    Sun 21 Feb 2021 11:36
    224684 visningar
    529 svar
    -2 +2
    529
    224684

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Hejsan, en medelålders kvinna här. Jag har ett långt och stabilt äktenskap med min man.

    Vi har ett bra sexliv. En sak som ofta kommer upp när vi har sex är att min man ofta börjar prata med mig om att jag är med andra män. Jag har förstått att detta inte alls är så ovanligt som man kanske kan tro. Det verkar som liknande saker händer i många relationer.

    Han frågar mig vad jag gillar för män, om det är någon speciell man på mitt jobb, som jag är intresserad av. Och sedan vill han att jag berättar om mina fantasier, hur jag blir förförd och vad mannen gör med mig. Det kan kännas lite obekvämt för mig, men jag märker ju hur tänd min man blir, och summa summarum, så går jag också igång väldigt mycket på dessa fantasier. Det är väl inget att hymla om att jag har haft heta fantasier om andra män, även innan min man började prata om detta.

    Han gör ingen hemlighet av att han vill ta detta ytterligare steg, att gå från fantasier till verklighet. Hittills har jag varit avvisande till detta, men kan inte förneka att det finns något i allt detta som tänder mig. Dock så är det inte så lätt att strunta i allt man har uppfostrats till och alla våra social konventioner.

    Ni kvinnor, som har varit i liknande situationer, att ni har tanker om andra män, och samtidigt pratar med er man om detta, har ni låtit det stanna vid fantasier, eller har ni gått hela vägen? Vore guld att få lite vägledning i mina tankeprocesser runt detta. Känns som ett stort steg. Hur resonerar ni? Positiva argument? Negativ argument?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2021-02-27 15:48
    ..

  • Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män
  • enable­007
    Wed 24 Feb 2021 14:55
    #41
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-24 07:26:51 följande:

    Alla relationer är olika. Tror inte det skulle hända mig, men under vissa givna förutsättningar, så finns självklart den risken


    Det är det , annars jag tror att det är alla kvinnors dröm att bli shared ! Massor med amateur klip på nättet med shared wife
  • Anonym (Q 40+)
    Wed 24 Feb 2021 22:35
    #42
    villhatrekant skrev 2021-02-24 13:34:52 följande:
    Spännande och inspirerande att läsa om era erfarenheter. Precis som din man vill jag se min fru med an annan man och ge henne möjlighet att uppleva njutningen och spänningen med en ny partner. Jag vill både delta och se på när hon njuter, så erat upplägg verker perfekt. Det enda jag undrar över är hur du hanterar dina känslor för din älskare och hur det påverkar ditt och din mans relation? Jag tänder visserligen på tanken att min fru känner förälskelse för en annan så länge det inte betyder att hon  tappar känslorna för mig, och jag tror att hon skulle njuta mer av sex med någon hon hade känslor för och träffade regelbundet (dessutom känns det riskabelt med många partners). Samtidigt oroar jag mig för att hon skulle få starkare känslor för honom och att det skulle påverka vårt äktenskap negativt. Det låter härligt att er relation blivit djupare och starkare - jag tror och hoppas att kunna dela en sådan här upplevelse och ha den kommunikationen kan stärka vårt äktenskap, men är medveten om riskerna också. På vilket sätt har det inte varit friktionsfritt för er? Har du någonsin känt att dina känslor för älskaren påverkat dina känslor för din man negativt?
    Vi har lärt oss att hantera mina känslor.
    Först när känslor uppstod så ville jag bryta med älskaren för jag blev rädd och ville inte äventyra vår egen relation och min kärlek till min man.
    Jag utgick från mig själv och min egen rädsla för jag visste att jag skulle bli helt skräckslagen, rädd att förlora honom, om min man skulle känna förälskelse till en annan kvinna.
    I det läget var jag mycket rädd för att erkänna för min man att jag hade börjat få känslor för min älskare. Det var mera min man som förstod att oväntat starka känslor uppstått och som verkligen lade vinning om att få mig trygg och därmed att våga öppna mig och erkänna det både för mig själv och för min man.

    Men efter att vi pratat mycket om det, efter att min man kunde förmå mig att se det lite också ur hans manliga perspektiv, efter att vi intresserat oss djupare och studerat omkring ämnet, och också rådfrågat på olika forum där andra hade mera erfarenhet, så kunde vi börja närma oss ett för oss helt ok förhållningssätt.

    Det finns så väldigt mycket att säga, det är ett stort ämne...

    Men EN viktig sak för mig var att konstatera att man faktiskt har förmåga älska fler än en.
    Jag älskar inte min man mindre för att jag älskar våra barn, inte heller för att jag älskar min mamma eller min syster. När jag lever i harmoni med kärleken till mina barn, mamma och syster så älskar jag faktiskt min man ännu mera.
    Så varför ska jag inte kunna känna lika mycket äkta kärlek till min man, eller tom ännu mera, bara för att jag också känner förälskelse till min älskare?
    Jag har en harmonisk (dessutom häftig och spännande) relation med min älskare som också innehåller förälskelse. Det är fantastiskt att få uppleva. Men ännu mera fantastiskt är att min kärlek och närhet till min man blir bara bättre och djupare av allt detta.
    Men en förutsättning är givetvis att min man känner sig trygg och säker i att min äkta och djupa kärlek till honom inte påverkas negativt av mina lite mer tillfälliga och lite mera ytliga känslor för min älskare. Det måste jag vilja förstå på djupet, beakta och ta mitt ansvar för att skapa denna trygghet.
    Jag tror att min man även känner sig trygg i att det faktiskt är han som har skaffat älskaren till mig, utan min mans medvetna, aktiva och välplanerade handlingar så hade det inte blivit något. Även att min man och min älskare har en förtroendefull relation mellan varandra och de kan kommunicera direkt med varandra på ett bra sätt och med ömsesidig förståelse. 

    Vi är också helt överens om att vem som helst av oss alltid, vid varje tillfälle och precis närsomhelst har vetorätt. Den som vill kan alltid avbryta vad som än pågår, tillfälligt eller varaktigt, utan att behöva förklara eller argumentera.
    Dessutom har vi lovat varandra, och informerat min älskare, att var och en av oss har rätt att bara testa denna vetorätt om man känner ett behov och för att vara säker på att det faktiskt skulle fungera i verkligheten.
    Jag har själv testat det en gång och det fungerade perfekt. Om min man bara vill testa, eller säga stopp och slut på riktigt, så är jag helt säker att jag kommer att bemöta honom på samma perfekta sätt.
    Min känslor skulle säkert bli lite problematiska efter ett avslut med min älskare men efter allt det jag och min man hittills har gått igenom tillsammans så är jag övertygad att med hans stöd och tröst så skulle jag helt acceptera ett slut och vi skulle klara att hantera min sorg och mina känslor utan några stora problem.

    För oss är det numera självklart att man inte har bara en förutbestämd mängd kärlek som måste fördelas mellan olika personer i ens liv.
    Det skulle ju vara helt orimligt att när jag får ett barn till så måste kärleken till det tidigare barnet minska, orimligt eller hur? Då är det i stället mera självklart att den totala mängden kärlek ökar när jag får ett barn till. Lika självklart som min totala mängd kärlek och förälskelse ökar när jag får heta känslor också för min älskare.
    Så mina känslor för min älskare har inte negativt påverkat känslorna för min man. Tvärtom känner jag både kärlek och tacksamhet till min man som älskar mig så mycket att han vill ge mig allt detta. Jag ser det som en fantastiskt kärleksfull gåva från min man till mig vilket också gör att jag känner mera och starkare kärlek och tacksamhet till honom.

    Vi kommunicerar med varandra och pratar också numera öppet om mina känslor till min älskare. Det var inte helt lätt för mig i början att öppna mig och erkänna dessa känslor av förälskelse till en annan man, men numera känns det helt naturligt, eller nästan helt naturligt, att prata med min man om dessa känslor.
    Som min man ofta påpekade för mig i början; om jag menar allvar med att han är min allra närmaste vän vem ska jag då hellre prata förälskelse med om inte med min allra närmaste vän?

    En annan känsla som för mig har varit svår att hantera har varit känslor av att jag är otrogen och har sviker min man. Särskilt dessa känslor tillsammans med känslor av otillåten förälskelse har tillsammans ibland skapat svåra känslor hos mig. Men med min mans stöd och att vi kunnat prata om det så har det blivit lättare med tiden och förmodligen lättare för att jag helt enkelt blivit mera van, fått lite rutin vid den här livsstilen. Även i det här fallet tror jag att den största orsaken till dessa svåra känslor är att jag utgår från mig själv. Jag skulle känna att min man var otrogen mot mig om han hade en älskarinna och det skulle vara mycket problematiskt för mig om han fick känslor för henne.

    Min man säger att om vår kärlek och vår egen relation inte tål det här med att jag har en älskare, inte tål att jag och min älskare har känslor för varandra, då är inte vårt eget förhållande och vår äkta kärlek tillräckligt stark i vilket fall. Om vi och vårt förhållande inte klarar att hantera sådana saker så skulle det ändå inte vara tillräckligt starkt för att hålla på sikt. Jag börjar mer och mer förstå innebörden i hans ord och även att hålla med honom, även om jag inte alltid kan se det lika klart och tydligt som han.

    Det här är bara en liten förklaring hur vi har valt att se på saken och hur det fungerar just för oss även om det inte kan passa för alla. Det saknas en del och finns säkert brister i denna beskrivning, men jag skulle nog behöva skriva en bok och ändå inte få med allt...
  • Anonym (Tagit Steget­)
    Thu 25 Feb 2021 05:58
    #43

    Ska skriva mer sen eftersom vi också tagit steget i den här världen.

    men jag fastnade på att några av er tog upp ?slampa? men vill definiera er på annat sätt. Kanrekommendera en bok i ämnet, https://www.bokus.com/bok/9789163977367/den-etiska-slampan/

    v
    i fick tipset i baren på en swingersklubb när vi stod o pratade med paret vi precis lekt med... vårt första steg in i det här.
    nu har det runnit lite mer vatten under bron... :)

  • Anonym (Tagit Steget­)
    Thu 25 Feb 2021 07:01
    #44

    Innan vi träffades så hade båda vi haft ganska fria singelliv i storstan med allt vad det innebär (korta förhållanden, onenightstands osv), vi hade helt enkelt levt ut rätt bra men tröttnat och ville ha det där seriösa båda två och då träffades vi.

    Nu ett gäng år senare så har vi pratat om det där att kunna uppleva den där första kyssen med en främmande person, att känna på en främmande kropp osv vilket har lett till att vi öppnat upp och varit iväg på ett klubbesök som blev väldigt lyckat för oss båda där vi hittade några vi hade det härligt med.

    Efter det har vi även träffat andra par där vi haft både bra snack och även tagit det vidare och utforskat ?swingerslivet? så att säga och för vår del har det bara stärkt vår redan väldigt starka och trygga relation ännu mer.
    Nu har vi en ?hobby? som någon annan skrev som vi delar och har det otroligt härligt med, visst kan det finnas att det kommer känslor in i det hela men det påverkar inte känslorna för varandra... inte negativt i alla fall, för om något så upptäcker vi mer o mer om oss själva och varandra som gör att vi bara växer ännu mer tillsammans.

    Som några varit inne på så är nog en stark grund ett måste för att ge sig ut på en sån här resa, är det lite fel i förhållandet så är det här verkligen inte ett sätt att laga det på, men är det så att man har en trygghet i varandra med tillit och respekt för varandra samt att man pratar med varandra så kan det bli en otroligt krydda i livet.
    Och det är väl just det som är grejen, det här är en krydda till ett redan bra förhållande och sexliv, det handlar inte om att ersätta något som inte funkar.

  • Anonym (Nyfik­en) Trådstartaren
    Thu 25 Feb 2021 07:41
    #45
    Anonym (Tagit Steget) skrev 2021-02-25 07:01:28 följande:

    Innan vi träffades så hade båda vi haft ganska fria singelliv i storstan med allt vad det innebär (korta förhållanden, onenightstands osv), vi hade helt enkelt levt ut rätt bra men tröttnat och ville ha det där seriösa båda två och då träffades vi.

    Nu ett gäng år senare så har vi pratat om det där att kunna uppleva den där första kyssen med en främmande person, att känna på en främmande kropp osv vilket har lett till att vi öppnat upp och varit iväg på ett klubbesök som blev väldigt lyckat för oss båda där vi hittade några vi hade det härligt med.

    Efter det har vi även träffat andra par där vi haft både bra snack och även tagit det vidare och utforskat ?swingerslivet? så att säga och för vår del har det bara stärkt vår redan väldigt starka och trygga relation ännu mer.
    Nu har vi en ?hobby? som någon annan skrev som vi delar och har det otroligt härligt med, visst kan det finnas att det kommer känslor in i det hela men det påverkar inte känslorna för varandra... inte negativt i alla fall, för om något så upptäcker vi mer o mer om oss själva och varandra som gör att vi bara växer ännu mer tillsammans.

    Som några varit inne på så är nog en stark grund ett måste för att ge sig ut på en sån här resa, är det lite fel i förhållandet så är det här verkligen inte ett sätt att laga det på, men är det så att man har en trygghet i varandra med tillit och respekt för varandra samt att man pratar med varandra så kan det bli en otroligt krydda i livet.
    Och det är väl just det som är grejen, det här är en krydda till ett redan bra förhållande och sexliv, det handlar inte om att ersätta något som inte funkar.


    Tack för att du delar med dig av dina upplevelser och erfarenheter. Så fint att läsa, hur bra det blivit för er. Jag uppfattar att en stor drivkraft för er är känslan att vara med någon ny person, känna ruset av detta. Är det detta som har varit vinningen, eller har det även inneburit att ni har njutit på nya sätt, utvecklat era sexuella erfarenheter/preferenser?
  • enable­007
    Thu 25 Feb 2021 07:45
    #46

    Nyfiken ... säg inte att ni bor i skåne :P

  • Anonym (Nyfik­en) Trådstartaren
    Thu 25 Feb 2021 07:50
    #47
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-02-24 22:35:16 följande:
    Vi har lärt oss att hantera mina känslor.
    Först när känslor uppstod så ville jag bryta med älskaren för jag blev rädd och ville inte äventyra vår egen relation och min kärlek till min man.
    Jag utgick från mig själv och min egen rädsla för jag visste att jag skulle bli helt skräckslagen, rädd att förlora honom, om min man skulle känna förälskelse till en annan kvinna.
    I det läget var jag mycket rädd för att erkänna för min man att jag hade börjat få känslor för min älskare. Det var mera min man som förstod att oväntat starka känslor uppstått och som verkligen lade vinning om att få mig trygg och därmed att våga öppna mig och erkänna det både för mig själv och för min man.
    Jag är väldigt imponerad av hur du delar dina tankar och hur vi får en inblick i ditt helt otroliga liv. Känns som du är på en fantastisk plats i livet, med allt du önskar.
    Jag är så glad för din skull. När du beskriver din innerliga kärleksrelation med både din man och din älskare, så blir det ju en del  frågor, som dyker upp i mitt huvud.

    Vilka i din omgivning känner till den här relationen? Med tanke på hur djup relation du har med din älskare, så undrar jag hur ofta/länge du träffar din älskare? Är det korta möten, eller är det nätter och helger tillsammans med honom?
  • Anonym (Nyfik­en) Trådstartaren
    Thu 25 Feb 2021 08:29
    #48
    Anonym (Snälla frun) skrev 2021-02-24 14:12:03 följande:

    Vi fantiserade mycket om det. När vi tittade på porr så gillade jag mest när en tjej hade 2 killar. Min man var steget före i tanken men jag kände att det var bra att stanna vid fantasier. Ett par ggr frågade han om vi skulle leta på en till man men jag fegade ur. 
    Men när vi var på fest raggade en kille på mig och jag var lite tipsy. Han smickrade mig och gjorde lite antydningar till sex. Min man var i närheten och jag tänkte väl mest flirta tillbaka som en kul grej. Det blev lite smek i smyg och jag skojade tillbaka. 
    Han blev mer närgången och jag började nu bli ganska kåt och tänkte ta min man och gå iväg. Jag dröjde mig dock kvar och lät min hand glida upp för hans lår. Jag kände hur stor och hård han var och jag blev så kåt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. 
    Det kändes som det inte var jag men jag sa till honom att jag vill bli knullad. Vad säger din man då?! Utbrast han. Han har nog inget emot det sa jag, eller vad säger du? vänd till min man. Kör på sa han utan tvekan. 
    Vi reste oss och gick iväg och hade sex som var så sexigt och alla var där bara för njutning.
    Efter det så pratade vi mycket om våra fantasier och vad vi ville men också om vad vi inte ville. Vi har nu varit swingers i ca 5år och varit på klubbar och privata träffar. 
    Jag är sååå glad att jag var tokig nog att ta steget. Vi har numera en gemensam "hobby" som vi har sjukt många roliga minnen till.
    Däremot så är det inte något för alla, man måste ha en grundtrygghet att luta sig emot.   


    Det känns som ni har träffat helt rätt. Spännande och lite galen story, som ledde fram till detta. Ibland önskar jag att jag också skulle vara lite galen, och våga släppa taget som du gjorde. Hur länge hade ni varit ett par, när detta hände?
  • Anonym (Nyfik­en) Trådstartaren
    Thu 25 Feb 2021 08:51
    #49
    Anonym (Man) skrev 2021-02-24 10:08:52 följande:
    Din sista fråga är svår men eftersom jag går igång på, och gillar när hon njuter så skulle jag ändå se det som en positiv sak. Jag hörde på en podd häromdagen (alla våra..) om en kvinna som hade en älskare och som alltid fick fontänorgasm med sin älskare men inte med sin partner. Skulle det vara så, och att hon alltid vill ha detta även med mig utan att vi lyckas så är det såklart tråkigt men samtidigt kul för henne att hon får det med honom. Det är typ sådant jag vill att hon ska få uppleva genom att vara med andra. Både få bekräftelse och erfarenhet och såklart en ny upplevelse som innefattar njutning.
    Vilken fantastisk kvinna du har! Du måste vara rädd om henne. Hoppas du inte äventyrar något i er relation med dessa tankar, utan snarare stärker er relation.

    Jag tänkte på det du skrev om att hon är lite undergiven kopplat till om hon skulle göra handlingar med andra män, som hon inte gjort med dig. Då måste jag relatera till mig själv. Jag har ju också upptäkt att jag tänder på att vara undergiven. Jag och min man har gemensamt testat oss fram här, men min man hade ingen erfarenhet av detta när vi började expreimentera. Om jag någon gång kommer ta steget med en annan man, så vet jag ärligt talat inte hur jag skulle agera och reagera, om jag var med en man, som hade stor erfarenhet av sexuell dominans. Jag litar inte riktigt på mig själv, att jag inte skulle vilja passera gränser, som jag inte vill passera med min man. Detta skulle faktiskt kunna hända din fru också, beroende på vad det är för man hon skulle träffa. Hur ser du på att saker skulle kunna hända inom detta området? Är du Ok med det? 
  • Anonym (Man)
    Thu 25 Feb 2021 10:35
    #50
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-25 08:51:39 följande:

    Jag litar inte riktigt på mig själv, att jag inte skulle vilja passera gränser, som jag inte vill passera med min man. Detta skulle faktiskt kunna hända din fru också, beroende på vad det är för man hon skulle träffa. Hur ser du på att saker skulle kunna hända inom detta området? Är du Ok med det? 


    Alltså lite beroende på vad det skulle vara för gränser eller område så har jag ju vissa tankar om detta såklart.

    Det kanske är saker som jag inte kan ge henne och då tror jag, i vart fall långtgående att jag skulle vara okej med det men jag skulle vilja ha någon form av veto i frågan. Nu tror jag inte att hon skulle gå långt utanför de områden eller gränser som vi har men precis som du skriver så är det en bedömning från fall till fall. I stundens hetta och då hon är undergiven och gillar att tillfredsställa så skulle det kunna vara så att hon går längre med någon annan än hon gjort med mig. Jag tror att om vi börjar med detta, och att hon ligger med andra, så tror jag vi kommer börja med en trekant eller i vart fall att jag är med på ett hörn. Mest för att hon ska känna sig trygg i mötet. Jag tänker att vi kommer prata och sätta någon form av regler eller förhållningssätt innan ett ev möte.
Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män