• Anonym (Nyfiken)

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Hejsan, en medelålders kvinna här. Jag har ett långt och stabilt äktenskap med min man.

    Vi har ett bra sexliv. En sak som ofta kommer upp när vi har sex är att min man ofta börjar prata med mig om att jag är med andra män. Jag har förstått att detta inte alls är så ovanligt som man kanske kan tro. Det verkar som liknande saker händer i många relationer.

    Han frågar mig vad jag gillar för män, om det är någon speciell man på mitt jobb, som jag är intresserad av. Och sedan vill han att jag berättar om mina fantasier, hur jag blir förförd och vad mannen gör med mig. Det kan kännas lite obekvämt för mig, men jag märker ju hur tänd min man blir, och summa summarum, så går jag också igång väldigt mycket på dessa fantasier. Det är väl inget att hymla om att jag har haft heta fantasier om andra män, även innan min man började prata om detta.

    Han gör ingen hemlighet av att han vill ta detta ytterligare steg, att gå från fantasier till verklighet. Hittills har jag varit avvisande till detta, men kan inte förneka att det finns något i allt detta som tänder mig. Dock så är det inte så lätt att strunta i allt man har uppfostrats till och alla våra social konventioner.

    Ni kvinnor, som har varit i liknande situationer, att ni har tanker om andra män, och samtidigt pratar med er man om detta, har ni låtit det stanna vid fantasier, eller har ni gått hela vägen? Vore guld att få lite vägledning i mina tankeprocesser runt detta. Känns som ett stort steg. Hur resonerar ni? Positiva argument? Negativ argument?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2021-02-27 15:48
    ..

  • Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män
  • villhatrekant
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-02-26 17:19:48 följande:
    Det är är nog lite dubbelt...
    Strikt ur min egen syn om jag väljer att enbart se lite egoistiskt på det så skulle jag nog önska att han bodde närmare så vi kunde dels ses oftare, men kanske ännu viktigare träffas mera mera spontant och utan att behöva planera och vänta på att det ska bli verklighet.

    Men här ska jag också säga att denna väntan, längtan och att bygga upp förväntningarna också är som ett långt förspel och jag kan se det som tändande både för mig själv och för oss alla tre.
    Att ha något att prata om och se fram emot, både pillowtalk med min egen man och med min älskare via Skype, ger oss flera små äventyr på vägen fram till den riktiga träffen.

    För min man vägde det dock säkert in som en fördel att älskaren bor i ett annat land. Viktigt tror jag särskilt under vandringen fram till att vi kunde förverkliga det då vare sig jag eller min man kunde veta hur vi skulle reagera och uppleva alla olika ingredienser i det här och alla saker och känslor som kan följa med det.
    Om min man skulle vilja avsluta det här äventyret så skulle det kunna vara mycket svårare om älskaren bodde i vår stad. Särskilt då om min man vägde in att jag kanske inte skulle vara lika säker på att jag ville avsluta?
    När det gäller tryggheten för min man och tryggheten i vårt eget förhållande blir ju risken för negativ påverkan mycket mindre när älskaren inte finns geografiskt nära.
    Jag själv ville inte träffa någon i vår egen stad och ingen vi kände.
    Nu tillbringar vi ändå sammanlagt rätt många veckor i vår semesterbostad och vid flera tillfällen under året, så det tillsammans med några hotell-weekends hemma i Sverige så har vi ändå rätt goda möjligheter att ses i stort sett så mycket jag kan önska.

    Det var min man som lade ner stort engagemang på att hitta älskaren. Han är strukturerad och planerande. Han drev liksom ett långsiktigt projekt på egen hand och vägde för och nackdelar innan han arrangerade att den utvalda och "perfekta" älskaren kom och besökte oss för en dag och en natt i samband med att vi tillbringade en semestervecka på en annan ort. Jag ville inte vara delaktig i planeringen. Det första mötet har jag nämnt i ett annat inlägg.
    Det klickade mer och fortare än vad någon av oss hade vågat drömma om, vilket även älskaren instämmer i. Älskaren är också mycket nöjd med vår relation då han tidigare ibland träffade olika par men numera är han exklusiv med mig och oss, åtminstone så här långt.

    Min man lyckades alltså med sitt projekt att hitta en älskare till mig som vi båda gillar. Dels en man som verkligen är både en mycket bra person och en helt underbar älskare som på alla sätt passar just för mig. Inte alls på samma sätt som min egen man passar för mig, utan på et helt annat sätt som verkligen är en kontrast (t ex hudfärgen), som kompletterar och ger mig massor av sådant som jag inte upplever med min egen man.
    Dels en man som också min egen man gillar och kan känna förtroende för då älskaren är mycket mån om att respektera vår egen relation och enligt min man har han vägt in att älskaren inte är en person och en personlighet som han tror att jag skulle vilja gifta mig med. Alltså ingen risk att jag skulle vilja byta ut min man mot älskaren.

    Om jag skulle ha haft hand om det så skulle jag nog bara ha väntat och hoppats på en spontan möjlighet att råka träffa någon och ärligt talat så hade väl chansen då varit nästan obefintlig att träffa en "perfekt" älskare för en längre relation.

    Nu när jag och vi vet och har den erfarenhet vi hunnit skaffa oss så tror jag att det skulle ha kunnat funka lika bra om älskaren bodde i samma stad. Men ärligt talat så tror jag aldrig att det då hade blivit av, av de orsaker jag beskrivit.
    En annan viktig sak är att hemma är jag en ordentlig mor och fru och kanske en nästan lite präktig kvinna i mitt jobb och i vårt sociala umgänge. Medan jag kan slappna av på ett helt annat sätt, vara öppen, känna mig både fri och lite sexig när vi befinner oss på vår semesterort. Hemma hade det nog inte blivit av men utomlands var jag tillräckligt öppen för att våga ta vara på chansen, så som min man uppmuntrat mig så många gånger.
    "Älskling, ta vara på chansen, den kanske aldrig kommer tillbaka och då kommer du kanske tänka på det här ögonblicket och ångra dig resten av livet" brukar min man peppa mig rätt ofta.

    Ja, jag har nog rätt många anledningar att vara nöjd och lycklig med var jag nu befinner mig i livet Solig
    Det låter helt fantastiskt! Jag hoppas verkligen en dag min fru skulle få möjlighet att uppleva samma sak och att jag fick vara delaktig i hennes upplevelse. Din respekt och kärlek för din man framgår så tydligt, liksom dina känslor för din älskare, jag gtror att om han läste det du skrivit skulle han bli varm om hjärtat och ganska upphetsad... I mina tidigare erfarenheter som extramannen har jag alltid upplevt att de paren jag träffat haft både stor respekt och kärlek för varandra, något som gjorde upplevelsen starkare även för mig. Jag uppskattar verkligen att din man gillar och respekterar din älskare, och vice versa, för mig känns det otroligt viktigt att den min fru väljer att ha sex och passion med är någon jag kan respektera själv. Jag vet inte om din man avsiktligt valde någon som är en sådan kontrast till sig själv, men jag vill nog själv att min frus älskare skulle vara någon som vore annorlunda än mig både till kropp och personlighet (men ändå vara på samma våglängd vad gäller hans roll). Lustigt att du nämner just hudfärg.. jag måste medge att jag tänder på tanken att hon har en mörkhyad älskare, kanske mest för att hon haft pojkvänner som varit det och jag är rätt ljushyad...

    Jag får jobba vidare på att få henne att våga ta steget ut, hoppas bara jag kan ha samma tur som din man att hitta den rätte. Det är verkligen härligt och lärorikt att höra om dina erfarenheter och ditt perspektiv - om din man är på FL tror jag många skulle uppskatta att höra hans perspektiv också.

    Ha en härlig fredagskväll!
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-02-26 17:19:48 följande:

    En annan viktig sak är att hemma är jag en ordentlig mor och fru och kanske en nästan lite präktig kvinna i mitt jobb och i vårt sociala umgänge. Medan jag kan slappna av på ett helt annat sätt, vara öppen, känna mig både fri och lite sexig när vi befinner oss på vår semesterort. Hemma hade det nog inte blivit av men utomlands var jag tillräckligt öppen för att våga ta vara på chansen, så som min man uppmuntrat mig så många gånger.
    "Älskling, ta vara på chansen, den kanske aldrig kommer tillbaka och då kommer du kanske tänka på det här ögonblicket och ångra dig resten av livet" brukar min man peppa mig rätt ofta.

    Ja, jag har nog rätt många anledningar att vara nöjd och lycklig med var jag nu befinner mig i livet Solig
    Tackar ödmjukast för ditt långa svar igen! Måste säga att det blir många tankar som far runt i huvudet, när jag läser dina svar. Det är omöjligt att värja sig för hur positivt detta har blivit för dig. Och hur jag känner ett sug att gå den vägen du har gått. Vi får se vad som händer, men jag har nog aldrig läst något som har påverkat mig mer positivt än det du skriver, eftersom det finns så många beröringspunkter med sådant jag har tänkt på.

    Att leva detta dubbelliv. Hemma är du du en ordentlig mor, och har en präktig framtoning, medan du på din semesterort känner dig sexig och avslappnad. Så spännande... Och hur banalt och klyschigt det än kan låta, så måste jag erkänna, att jag har också haft fantasier om män med mörk hudfärg. Jag vet inte, men detta med någon som på många sätt är motsatsen till min egen man är spännande att fantisera om. Finns även andra typer av män som jag fantiserar om, som ligger långt från min mans tjänstemannatyp.

    Som jag skrev i något annat inlägg, så funderar jag på hur du skulle ställa dig till att spendera mer egentid med din älskare  (om din man är positiv till det). Är din älskare i din egen ålder, eller yngre/äldre? 
  • Anonym (Ilse)

    Har varit en intressant tråd att följa. Jag är kvinna 40+ och är i början på denna bana. Jag undrar hur ofta ni som gör detta träffar den andra mannen? Ungefär vilket tidsintervall tycker ni är lagom? Jag tycker det är viktigt att hinna med sitt eget sexliv också. Att detta blir mer av ett komplement. Men samtidigt har man börjat träffa någon kan det vara svårt med för lång tid emellan också. 

  • Elizabethsmith

    Alltså det där är drömmen för mig ????

    Men, prova kanske att börja chatta med någon man, om detta är något du också vill såklart.

    Se isf hur det känns och sedan kanske börja sex-chatta osv framåt så länge det känns bekvämt för alla inblandande.

    Sen kan det vara så att han egentligen bara har fantasin och tror att det är vad han vill men att han ändrar sig ifall något händer.

    Ifall du då börjar med att chatta och så vidare så märker ni båda hur det känns för er.

  • Anonym (Man)
    Anonym (Ilse) skrev 2021-02-27 19:36:44 följande:

    Har varit en intressant tråd att följa. Jag är kvinna 40+ och är i början på denna bana. Jag undrar hur ofta ni som gör detta träffar den andra mannen? Ungefär vilket tidsintervall tycker ni är lagom? Jag tycker det är viktigt att hinna med sitt eget sexliv också. Att detta blir mer av ett komplement. Men samtidigt har man börjat träffa någon kan det vara svårt med för lång tid emellan också. 


    Bra fråga! Jag tänker att om eller när vi tar steget så är detta en sak som även kryddar vårt sexliv här hemma och blir som ett komplement precis som du skriver. Jag tänker att hon skulle kunna träffa honom typ 2-4 gånger per år lite beroende på hur väl det faller ut men även hur lätt det är att hitta en man som också är med på noterna. Skulle vi hitta någon som kanske är resande och har vägarna förbi vår stad vid jämna mellanrum så skulle det kanske kunna bli fler tillfällen med, men det är helt upp till min fru i så fall.
  • Patrik R

    Vi gjorde slag i saken och besökte amante som slutade i femkant med henne i centrum.. blev helt sålda på grejjen och var med många par,tjejjer &killar sedan den gången för tre år sedan.

    Man får skilja på kärlek och sex vid dessa tillfälle och inte blanda in kärlek så är det inget problem.

    Nu finns vi på både bc & darkside som ?kinnaparet?

  • Anonym (Man)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-27 08:45:56 följande:

    .

    Att leva detta dubbelliv. Hemma är du du en ordentlig mor, och har en präktig framtoning, medan du på din semesterort känner dig sexig och avslappnad. Så spännande... Och hur banalt och klyschigt det än kan låta, så måste jag erkänna, att jag har också haft fantasier om män med mörk hudfärg. Jag vet inte, men detta med någon som på många sätt är motsatsen till min egen man är spännande att fantisera om. Finns även andra typer av män som jag fantiserar om, som ligger långt från min mans tjänstemannatyp.


    Nu var inte frågan till mig men jag tänker typ samma, att det får bli som en form av dubbelliv där man på hemmaplan fungerar på samma sätt som tidigare men kanske med ett lite bättre självförtroende men där ingen kan ana hur vi väljer att leva våra liv. Men att när vi exempelvis åker på en weekend eller att hon är i ett annat riktnummerområde med jobbet så kan hon leva ut som hotwife och få uppleva spännande, nya, intressanta upplevelser. Jag tänker att man istället för att ta en massage eller ett spa-besök för rekreation så kan man lika gärna utöva andra upplevelser som tillför livet något.
  • villhatrekant
    Anonym (Ilse) skrev 2021-02-27 19:36:44 följande:

    Har varit en intressant tråd att följa. Jag är kvinna 40+ och är i början på denna bana. Jag undrar hur ofta ni som gör detta träffar den andra mannen? Ungefär vilket tidsintervall tycker ni är lagom? Jag tycker det är viktigt att hinna med sitt eget sexliv också. Att detta blir mer av ett komplement. Men samtidigt har man börjat träffa någon kan det vara svårt med för lång tid emellan också. 


    För min del skulle idealet vara en gång i månaden ungefär - tillräckligt ofta för att skapa en spänning och krydda i vardagen men inte så ofta att det egna sexlivet hamnar i skymundan. Jag vet att en del sk hotwives träffar sina älskare mycket oftare och har mer sex med älskaren än maken, det tror jag är riskabelt för förhållandet. Men i slutändan är det min fru som får bestämma hur ofta hon vill. Skulle föredra en älskare på rätt nära håll så det går att ordna en träff spontant om man så vill.
  • Anonym (Q 40+)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-27 08:45:56 följande:
    Tackar ödmjukast för ditt långa svar igen! Måste säga att det blir många tankar som far runt i huvudet, när jag läser dina svar. Det är omöjligt att värja sig för hur positivt detta har blivit för dig. Och hur jag känner ett sug att gå den vägen du har gått. Vi får se vad som händer, men jag har nog aldrig läst något som har påverkat mig mer positivt än det du skriver, eftersom det finns så många beröringspunkter med sådant jag har tänkt på.
    Jag blir glad på flera sätt att min historia, erfarenheter och mina inlägg är uppskattade.
    Dels för min egen del att jag får tillfälle beskriva det, sätta ord på mina känslor och hur jag upplever allt detta,
    därför kanske jag använder alltför många ord i mina inlägg...
    Dels blir det ännu tydligare för mig själv hur mycket jag uppskattar det, hur privilegierad j
    ag är och det blir så tydligt för mig att jag har all anledning känna tacksamhet och kärlek till min man.

    Det här äventyret, eller den livsstil vi nu har valt, är positivt för mig och även för vår egen kärleksrelation.
    Jag tycker att tråden och de flesta frågor och inlägg handlar om ifall allt här är något positivt, hur fungerar det och hur har andra gått tillväga. 

    Men glöm inte att jag också har påpekat vissa svårigheter.
    För jag tror det finns stor risk att man lurar sig själv om man tror att allt bara är enkelt och positivt. Särskilt i början upplevde vi en hel del utmaningar.
    Som jag lite har påpekat tidigare så tror jag att det är särskilt lätt för de män som har dessa fantasier, och den åtföljande längtan att förverkliga dem, att tro att det är enkelt och att tro att vi kvinnor ser lika på saken som de själva.
    Min erfarenhet, från mig själv och från att ha pratat med flera kvinnor i liknande situation, är alltså att vi kvinnor ser rätt annorlunda på saken.
    Jag tror det är viktigt att både mannen och kvinnan på djupet förstår den andres synsätt om det ska bli lyckat.

    Som andra tidigare har sagt, om det finns några som helst problem i relationen, eller om någon av parterna själv har problem, så är mitt råd utan minsta tvekan att man helt och fullt ska avstå från sådana här äventyr.
    Se till att ta problemen på fullaste allvar och lös dem fullkomligt och fullständigt innan ni möjligen börjar ta stegen att så småningom blanda in någon annan i er intima relation.
    Jag tror inte, och jag har aldrig hört talas om, att det här kan lösa några problem i en relation.
  • Anonym (Q 40+)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-27 08:45:56 följande:
    Att leva detta dubbelliv. Hemma är du du en ordentlig mor, och har en präktig framtoning, medan du på din semesterort känner dig sexig och avslappnad. Så spännande... 
    Det där med dubbla liv, eller typ dubbla identiteter, som ett hjälpmedel för många fruar var något som min man hittade i alla studier han bedrev under vår vandring och utveckling. Han blev inspirerad av det och tyckte alltmera att detta synsätt kunde vara en stor hjälp och skulle passa för mig.

    Det blev en av flera viktiga nycklar för mig och vi har tagit det så långt att "mitt andra jag" till och med har ett annat namn.

    Så för mig har dessa nästan typ dubbla identiteter varit till mycket stor hjälp för att jag ska kunna öppna upp, slappna av, inte se ned på mig själv. Eller kritisera mig själv för att, när jag släpper fram mitt andra jag, inte alls är bara så där ordentlig utan tvärtom både lite busig och lite odygdig. Fri och sexig.

    Både min älskare och min man använder alltid mitt andra namn i dessa sammanhang vilket gör att det blir så tydligt för mig att jag inte är mitt gamla vanliga präktiga jag.
    Älskaren känner till mitt vanliga namn men han är helt van vid att bara använda mitt andra namn, han tycker det är ett utmärkt sätt för oss alla att bejaka det han menar är min allra bästa sida. För honom är jag personen med mitt andra namn.


    Jag vet inte om det här är något som kan passa för andra men för mig har det alltså varit en viktig nyckel.

Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män