• Anonym (Nyfiken)

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Hejsan, en medelålders kvinna här. Jag har ett långt och stabilt äktenskap med min man.

    Vi har ett bra sexliv. En sak som ofta kommer upp när vi har sex är att min man ofta börjar prata med mig om att jag är med andra män. Jag har förstått att detta inte alls är så ovanligt som man kanske kan tro. Det verkar som liknande saker händer i många relationer.

    Han frågar mig vad jag gillar för män, om det är någon speciell man på mitt jobb, som jag är intresserad av. Och sedan vill han att jag berättar om mina fantasier, hur jag blir förförd och vad mannen gör med mig. Det kan kännas lite obekvämt för mig, men jag märker ju hur tänd min man blir, och summa summarum, så går jag också igång väldigt mycket på dessa fantasier. Det är väl inget att hymla om att jag har haft heta fantasier om andra män, även innan min man började prata om detta.

    Han gör ingen hemlighet av att han vill ta detta ytterligare steg, att gå från fantasier till verklighet. Hittills har jag varit avvisande till detta, men kan inte förneka att det finns något i allt detta som tänder mig. Dock så är det inte så lätt att strunta i allt man har uppfostrats till och alla våra social konventioner.

    Ni kvinnor, som har varit i liknande situationer, att ni har tanker om andra män, och samtidigt pratar med er man om detta, har ni låtit det stanna vid fantasier, eller har ni gått hela vägen? Vore guld att få lite vägledning i mina tankeprocesser runt detta. Känns som ett stort steg. Hur resonerar ni? Positiva argument? Negativ argument?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2021-02-27 15:48
    ..

  • Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män
  • Anonym (Nyfiken)

    Vilken bra tråd detta har blivit! Jag är djupt berörd av alla fina svar, och den allt igenom positiva tonen i inläggen. Så roligt att kunna ha en diskussion och respektera varandras synpunkter utan att det en massa negativa kommentarer, trots att ämnet som sådant är långt ifrån socialt accepterat hos väldigt många. Det är man inte bortskämd med på olika diskussionsforum runt om på nätet. 
    Efter att ha läst och begrundat alla fantastiska svar i den här tråden, så ser man att det spretar åt lika olika håll, hur det brukar sluta (i de lyckade relationerna). Även om allt inte är svart eller vitt, och det finns ett spektrum där emellan.

    Dels finns de som inleder en djup relation med en man/älskare, med mycket känslor involverade. Sedan har vi de som har tillfälliga relationer/träffar med många olika män. Och bägge kategorier verkar supernöjda med vad som har hänt dem. 

    Sedan kan jag även märka att även männen verkar ha olika syn på detta. Vissa som ger kvinnorna stor frihet, medan vissa män vill vara med mycket i processen av olika skäl. Även här så finns det självklart inget som är rätt eller fel.

    Diskussionen om hur män och kvinnor ser på detta, och hur olika utgångspunkter de har, som kan leda till missförstånd/konflikter, är ju också superintressant. 

    Jag hoppas på ytterligare inlägg från alla som vill diskutera ämnet. Så givande för någon som är nyfiken, men funderar på om fallskärmen kommer veckla ut sig, när man hoppar....

  • Anonym (Tagit Steget)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-26 09:41:18 följande:
    Det där  är ju en spännande kommentar från dig! Jag har definitivt snuddat vid dessa tankar, och kan känna igen mig, hur du resonerar. Även min man har tagit upp detta argumentet vid tillfällen, när vi har fantiserat.

    Nu är inte detta kanske inte rätt forum/tråd, att diskutera vad detta inneburit för dig i konkreta handlingar, men nyfiken är jag!
    Det har än så länge inte hänt så mycket på så vis, var väl något som frun gjorde annorlunda med en annan man än med mig vilket gjorde att vi började prata om det och att vi sen kom in på att med en person kan något kännas fel medans med en annan kan det kännas helrätt.

    Ett exempel, jag skulle ha väldigt svårt för att smiska min fru, det finns alldeles för mycket känslor inblandade för att det någonsin skulle bli bra. Men möjligheten finns ju att hon skulle träffa en annan man där dessa starka ömhetskänslor inte finns och att det då skulle kännas helrätt för henne att bli smiskad.
    Själv har jag hamnat i den situationen med en annan kvinna där hon verkligen gick igång på smisk och det föll sig naturligt att smiska henne vilket tydligen var väldigt uppskattat.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Tagit Steget) skrev 2021-02-26 09:48:59 följande:
    Det har än så länge inte hänt så mycket på så vis, var väl något som frun gjorde annorlunda med en annan man än med mig vilket gjorde att vi började prata om det och att vi sen kom in på att med en person kan något kännas fel medans med en annan kan det kännas helrätt.

    Ett exempel, jag skulle ha väldigt svårt för att smiska min fru, det finns alldeles för mycket känslor inblandade för att det någonsin skulle bli bra. Men möjligheten finns ju att hon skulle träffa en annan man där dessa starka ömhetskänslor inte finns och att det då skulle kännas helrätt för henne att bli smiskad.
    Själv har jag hamnat i den situationen med en annan kvinna där hon verkligen gick igång på smisk och det föll sig naturligt att smiska henne vilket tydligen var väldigt uppskattat.
    I alla relationer, så har vi nog olika roller. Med en person blir vi på ett sätt, med en annan person blir vi på ett annat sätt. Jag och min man har mycket känslor mellan oss, och för mig är det en stor ömhets och kärlekshandling, när han ger mig smisk (nu för tiden).

    Men som sagt detta är helt klart olika i alla relationer som finns.... Jag fattar dock exemplet, hur det ser ut i ert förhållande
  • Anonym (Q 40+)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-25 07:50:45 följande:
    Jag är väldigt imponerad av hur du delar dina tankar och hur vi får en inblick i ditt helt otroliga liv. Känns som du är på en fantastisk plats i livet, med allt du önskar.
    Jag är så glad för din skull. När du beskriver din innerliga kärleksrelation med både din man och din älskare, så blir det ju en del  frågor, som dyker upp i mitt huvud.

    Vilka i din omgivning känner till den här relationen? Med tanke på hur djup relation du har med din älskare, så undrar jag hur ofta/länge du träffar din älskare? Är det korta möten, eller är det nätter och helger tillsammans med honom?
    Förlåt att jag inte svarat, missade tydligen några inlägg Skäms
    Hoppas ändå att du har gillat något i mina övriga inlägg.

    Tack för dina uppskattande ord.
    Mitt liv kanske inte är helt otroligt... Men jag får i vart fall vara med om en del ganska otroliga upplevelser.

    En nyckel är nog att barnen idag är större och klarar sig rätt bra själva, ibland med lite stöd av far/mor-föräldrar.

    Min älskare bor någorlunda nära vårt semesterställe vilket är i ett annat land. De flesta träffar sker där men också att han reser till oss ibland och då brukar det bli en hotellweekend.
    Lite svårare just nu att träffas i dessa tider, men ändå inte helt omöjligt.
    Nästan ingen i min omgivning känner till den här relationen (förhoppningsvis). Min bästa väninna och någon mer kan kanske misstänka att där finns något, men ingen skulle nog kunna föreställa sig hur långt vi har nått.
    De flesta som känner mig skulle nog inte i sin vildaste fantasi kunna drömma om att just jag som person är den kvinnan som lever detta dubbla liv.

    Vi väljer att hålla det mesta för oss själva. Diskretion är mycket viktigt för mig, både av privata skäl och för mitt jobb.

    De flesta träffar brukar vara en weekend, typ 2-3 dagar och två nätter.
    Men vi har också lyckats få till några korta träffar, när jag typ fått "smita" från man och barn en stund när lusten och längtan blivit för svår... Mycket hett och spännande.
    Sedan håller vi kontakt och träffas via telefon och Skype. Det är både goda och mysiga samtal men ibland blir det också en "het träff" via Skype, vilket är nytt för mig men är också häftigt. Det sker när jag är ensam hemma någon natt när min man ibland är bortrest i jobbet. Känns både busigt och odygdigt, men hett Oskyldig

    När jag träffar min älskare deltar min man ibland aktivt och ibland att han bara tittar, eller att han bara finns i närheten. Men både han och jag gillar också att jag får ha egna stunder på tu man hand med min älskare. Det verkar kunna utvecklas mer och mer. Kanske kommer vi gå längre så småningom, jag tror jag skulle vilja prova vara mera och längre ensam med älskaren, men det är nog mest upp till vad min man vill.
    Hittills har jag sovit själv två nätter med min älskare, med min man i eget rum intill. Mysiga och nära känslor, och även att älska blir extra mysigt, lugnare och mera känslosamt på något sätt, när man är lite på tu man hand.

    Jag känner djup tacksamhet och kärlek till min man för att han erbjuder mig dessa upplevelser och aktivt ordnar och arrangerar så att jag får vara med om det här.
    Hans intensiva kärlek, och mycket heta känslor till mig, när han "återerövrar" mig, när vi själva "bondar" med varandra efter att älskaren har lämnat, skapar en ny dimension av närhet, intimitet och kärlek mellan oss som också är magiskt att få uppleva.

    Att "återerövra och bonda", att hantera alla heta, förvirrande, stormiga, osäkra  känslor, var inte helt lätt de första gångerna.
    Men numera har vi lärt oss hantera det jättebra och det blir liksom bara positivt och lite extra grädde på moset.
    Mina möten med min älskare, också bara möten på Skype, ger massor av extra inspiration, uppmuntran och tändvätska för mig, och också för min man, och i vårt eget förhållande.

    Hoppas du kan förstå det jag försöker beskriva så gott jag kan, men det är inte så lätt att beskriva känslan eller känslor i text.
    Fråga gärna Glad
  • Anonym (Moby)

    Här kommer ytterligare en man som har dessa fantasier. Jag har följt den här tråden sen start, och jag känner igen mig själv och min fru i många inlägg som gjorts. 
    Även jag tänder på tanken av att min fru har sex med en annan man. Jag är själv ganska undergiven till naturen och så även min fru. Jag letar också aktivt upp andra män till henne/oss där jag söker lite av min motsats. Mannen tycker jag ska vara snyggare än jag och gärna dominant. Min fru är med och bestämmer i processen men det är jag som sköter det mesta. Vi har ännu inte hittat någon som vi träffat fler gånger men vi har nu testat sex med tre olika män. 
    Den jag tyckte mest om var den mannen som gav min fru flest och hårdaste orgasmer. Han var varken den snyggaste eller fulaste av de tre, men han tillfredsställde min fru på bästa sätt. 
    Så jag antar att klyschan att partnerns njutning betyder mer än min egen stämmer in på mig. Vi pratade väldigt mycket innan om regler och hur vi ville ha det. Men jag tror det är viktigare att diskutera vad som INTE är ok än hur man vill ha det och vad man vill göra. Första gången var vi båda lite stela, men nu börjar vi kunna slappna av mer. 

  • villhatrekant
    Anonym (Nyfiken) skrev 2021-02-26 09:43:24 följande:

    Vilken bra tråd detta har blivit! Jag är djupt berörd av alla fina svar, och den allt igenom positiva tonen i inläggen. Så roligt att kunna ha en diskussion och respektera varandras synpunkter utan att det en massa negativa kommentarer, trots att ämnet som sådant är långt ifrån socialt accepterat hos väldigt många. Det är man inte bortskämd med på olika diskussionsforum runt om på nätet. 
    Efter att ha läst och begrundat alla fantastiska svar i den här tråden, så ser man att det spretar åt lika olika håll, hur det brukar sluta (i de lyckade relationerna). Även om allt inte är svart eller vitt, och det finns ett spektrum där emellan.

    Dels finns de som inleder en djup relation med en man/älskare, med mycket känslor involverade. Sedan har vi de som har tillfälliga relationer/träffar med många olika män. Och bägge kategorier verkar supernöjda med vad som har hänt dem. 

    Sedan kan jag även märka att även männen verkar ha olika syn på detta. Vissa som ger kvinnorna stor frihet, medan vissa män vill vara med mycket i processen av olika skäl. Även här så finns det självklart inget som är rätt eller fel.

    Diskussionen om hur män och kvinnor ser på detta, och hur olika utgångspunkter de har, som kan leda till missförstånd/konflikter, är ju också superintressant. 

    Jag hoppas på ytterligare inlägg från alla som vill diskutera ämnet. Så givande för någon som är nyfiken, men funderar på om fallskärmen kommer veckla ut sig, när man hoppar....


    Jag håller med att det är en ovanligt intressad tråd om ämnet! Även om det inte är socialt accepterat är det ju en väldigt vanlig fantasi hos män. Jag undrar hur många kvinnor som skulle vara mer intresserade och nyfikna på att ta in en extra man om de visste att deras partner tände på det - och läste inläggen från de kvinnor som skrivit här om sina erfarenheter? Förutsatt att man har ett starkt och tryggt förhållande och är öppna i kommunikationen tycker man själv som man att det vore locka väldigt många kvinnor att kunna äta kakan och ha den kvar, alltså både ha ett tryggt kärleksfullt förhållande och få skön passionerad sex med en eldig älskare - utan att vara otrogen.
  • villhatrekant
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-02-26 12:09:43 följande:
    Förlåt att jag inte svarat, missade tydligen några inlägg Skäms
    Hoppas ändå att du har gillat något i mina övriga inlägg.

    Tack för dina uppskattande ord.
    Mitt liv kanske inte är helt otroligt... Men jag får i vart fall vara med om en del ganska otroliga upplevelser.

    En nyckel är nog att barnen idag är större och klarar sig rätt bra själva, ibland med lite stöd av far/mor-föräldrar.

    Min älskare bor någorlunda nära vårt semesterställe vilket är i ett annat land. De flesta träffar sker där men också att han reser till oss ibland och då brukar det bli en hotellweekend.
    Lite svårare just nu att träffas i dessa tider, men ändå inte helt omöjligt.
    Nästan ingen i min omgivning känner till den här relationen (förhoppningsvis). Min bästa väninna och någon mer kan kanske misstänka att där finns något, men ingen skulle nog kunna föreställa sig hur långt vi har nått.
    De flesta som känner mig skulle nog inte i sin vildaste fantasi kunna drömma om att just jag som person är den kvinnan som lever detta dubbla liv.

    Vi väljer att hålla det mesta för oss själva. Diskretion är mycket viktigt för mig, både av privata skäl och för mitt jobb.

    De flesta träffar brukar vara en weekend, typ 2-3 dagar och två nätter.
    Men vi har också lyckats få till några korta träffar, när jag typ fått "smita" från man och barn en stund när lusten och längtan blivit för svår... Mycket hett och spännande.
    Sedan håller vi kontakt och träffas via telefon och Skype. Det är både goda och mysiga samtal men ibland blir det också en "het träff" via Skype, vilket är nytt för mig men är också häftigt. Det sker när jag är ensam hemma någon natt när min man ibland är bortrest i jobbet. Känns både busigt och odygdigt, men hett Oskyldig

    När jag träffar min älskare deltar min man ibland aktivt och ibland att han bara tittar, eller att han bara finns i närheten. Men både han och jag gillar också att jag får ha egna stunder på tu man hand med min älskare. Det verkar kunna utvecklas mer och mer. Kanske kommer vi gå längre så småningom, jag tror jag skulle vilja prova vara mera och längre ensam med älskaren, men det är nog mest upp till vad min man vill.
    Hittills har jag sovit själv två nätter med min älskare, med min man i eget rum intill. Mysiga och nära känslor, och även att älska blir extra mysigt, lugnare och mera känslosamt på något sätt, när man är lite på tu man hand.

    Jag känner djup tacksamhet och kärlek till min man för att han erbjuder mig dessa upplevelser och aktivt ordnar och arrangerar så att jag får vara med om det här.
    Hans intensiva kärlek, och mycket heta känslor till mig, när han "återerövrar" mig, när vi själva "bondar" med varandra efter att älskaren har lämnat, skapar en ny dimension av närhet, intimitet och kärlek mellan oss som också är magiskt att få uppleva.

    Att "återerövra och bonda", att hantera alla heta, förvirrande, stormiga, osäkra  känslor, var inte helt lätt de första gångerna.
    Men numera har vi lärt oss hantera det jättebra och det blir liksom bara positivt och lite extra grädde på moset.
    Mina möten med min älskare, också bara möten på Skype, ger massor av extra inspiration, uppmuntran och tändvätska för mig, och också för min man, och i vårt eget förhållande.

    Hoppas du kan förstå det jag försöker beskriva så gott jag kan, men det är inte så lätt att beskriva känslan eller känslor i text.
    Fråga gärna Glad
    Jag undrar om det är en fördel för er att din älskare bor utomlands? Frestelsen att det ska bli något mer eller att han skulle ta din mans plats blir sannolikt mindre när det är svårt rent praktiskt att ses (och jag antar att avståndet gör att det blir mer längtan mellan gångerna ni kan ses). Skulle det ha funkat lika bra om han hade bott i samma stad som er tror du?
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Q 40+) skrev 2021-02-26 12:09:43 följande:

    Hittills har jag sovit själv två nätter med min älskare, med min man i eget rum intill. Mysiga och nära känslor, och även att älska blir extra mysigt, lugnare och mera känslosamt på något sätt, när man är lite på tu man hand.

    Jag känner djup tacksamhet och kärlek till min man för att han erbjuder mig dessa upplevelser och aktivt ordnar och arrangerar så att jag får vara med om det här.
    Hans intensiva kärlek, och mycket heta känslor till mig, när han "återerövrar" mig, när vi själva "bondar" med varandra efter att älskaren har lämnat, skapar en ny dimension av närhet, intimitet och kärlek mellan oss som också är magiskt att få uppleva.

    Att "återerövra och bonda", att hantera alla heta, förvirrande, stormiga, osäkra  känslor, var inte helt lätt de första gångerna.
    Men numera har vi lärt oss hantera det jättebra och det blir liksom bara positivt och lite extra grädde på moset.
    Mina möten med min älskare, också bara möten på Skype, ger massor av extra inspiration, uppmuntran och tändvätska för mig, och också för min man, och i vårt eget förhållande.

    Hoppas du kan förstå det jag försöker beskriva så gott jag kan, men det är inte så lätt att beskriva känslan eller känslor i text.
    Fråga gärna Glad
    Ja, herregud, du är fantastisk i att återge känslor och känslan i skrift. Hela texten riktigt vibrerar av de känslor, som du förmedlar.

    Känslan är väl att din man är beredd för ytterligare steg i allt detta. Han verkar stötta dig och njuta av det väldigt mycket han också.

    Det steget som jag tänker på, är att du är tillsammans med din älskare helt utan din man under en helg. Jag tror detta skulle berika er alla tre. Din man skulle få känna upphetsningen att vänta på dig och fundera på vad du och din älskare gör. Du och din älskare får möjlighet att helt utan din man njuta av varandra och rå om varandra oavbrutet under en hel helg. Få känslan av att det nu bara är ni två under helgen. Jag tror du med den vetskapen skulle njuta ännu mer. Men vad vet jag.... jag har aldrig varit i denna situationen själv.... Vad tror du?

    Vad är det med denna mannen som gör honom speciell för dig?
  • Anonym (Q 40+)
    villhatrekant skrev 2021-02-26 14:11:52 följande:
    Jag undrar om det är en fördel för er att din älskare bor utomlands? Frestelsen att det ska bli något mer eller att han skulle ta din mans plats blir sannolikt mindre när det är svårt rent praktiskt att ses (och jag antar att avståndet gör att det blir mer längtan mellan gångerna ni kan ses). Skulle det ha funkat lika bra om han hade bott i samma stad som er tror du?
    Det är är nog lite dubbelt...
    Strikt ur min egen syn om jag väljer att enbart se lite egoistiskt på det så skulle jag nog önska att han bodde närmare så vi kunde dels ses oftare, men kanske ännu viktigare träffas mera mera spontant och utan att behöva planera och vänta på att det ska bli verklighet.

    Men här ska jag också säga att denna väntan, längtan och att bygga upp förväntningarna också är som ett långt förspel och jag kan se det som tändande både för mig själv och för oss alla tre.
    Att ha något att prata om och se fram emot, både pillowtalk med min egen man och med min älskare via Skype, ger oss flera små äventyr på vägen fram till den riktiga träffen.

    För min man vägde det dock säkert in som en fördel att älskaren bor i ett annat land. Viktigt tror jag särskilt under vandringen fram till att vi kunde förverkliga det då vare sig jag eller min man kunde veta hur vi skulle reagera och uppleva alla olika ingredienser i det här och alla saker och känslor som kan följa med det.
    Om min man skulle vilja avsluta det här äventyret så skulle det kunna vara mycket svårare om älskaren bodde i vår stad. Särskilt då om min man vägde in att jag kanske inte skulle vara lika säker på att jag ville avsluta?
    När det gäller tryggheten för min man och tryggheten i vårt eget förhållande blir ju risken för negativ påverkan mycket mindre när älskaren inte finns geografiskt nära.
    Jag själv ville inte träffa någon i vår egen stad och ingen vi kände.
    Nu tillbringar vi ändå sammanlagt rätt många veckor i vår semesterbostad och vid flera tillfällen under året, så det tillsammans med några hotell-weekends hemma i Sverige så har vi ändå rätt goda möjligheter att ses i stort sett så mycket jag kan önska.

    Det var min man som lade ner stort engagemang på att hitta älskaren. Han är strukturerad och planerande. Han drev liksom ett långsiktigt projekt på egen hand och vägde för och nackdelar innan han arrangerade att den utvalda och "perfekta" älskaren kom och besökte oss för en dag och en natt i samband med att vi tillbringade en semestervecka på en annan ort. Jag ville inte vara delaktig i planeringen. Det första mötet har jag nämnt i ett annat inlägg.
    Det klickade mer och fortare än vad någon av oss hade vågat drömma om, vilket även älskaren instämmer i. Älskaren är också mycket nöjd med vår relation då han tidigare ibland träffade olika par men numera är han exklusiv med mig och oss, åtminstone så här långt.

    Min man lyckades alltså med sitt projekt att hitta en älskare till mig som vi båda gillar. Dels en man som verkligen är både en mycket bra person och en helt underbar älskare som på alla sätt passar just för mig. Inte alls på samma sätt som min egen man passar för mig, utan på et helt annat sätt som verkligen är en kontrast (t ex hudfärgen), som kompletterar och ger mig massor av sådant som jag inte upplever med min egen man.
    Dels en man som också min egen man gillar och kan känna förtroende för då älskaren är mycket mån om att respektera vår egen relation och enligt min man har han vägt in att älskaren inte är en person och en personlighet som han tror att jag skulle vilja gifta mig med. Alltså ingen risk att jag skulle vilja byta ut min man mot älskaren.

    Om jag skulle ha haft hand om det så skulle jag nog bara ha väntat och hoppats på en spontan möjlighet att råka träffa någon och ärligt talat så hade väl chansen då varit nästan obefintlig att träffa en "perfekt" älskare för en längre relation.

    Nu när jag och vi vet och har den erfarenhet vi hunnit skaffa oss så tror jag att det skulle ha kunnat funka lika bra om älskaren bodde i samma stad. Men ärligt talat så tror jag aldrig att det då hade blivit av, av de orsaker jag beskrivit.
    En annan viktig sak är att hemma är jag en ordentlig mor och fru och kanske en nästan lite präktig kvinna i mitt jobb och i vårt sociala umgänge. Medan jag kan slappna av på ett helt annat sätt, vara öppen, känna mig både fri och lite sexig när vi befinner oss på vår semesterort. Hemma hade det nog inte blivit av men utomlands var jag tillräckligt öppen för att våga ta vara på chansen, så som min man uppmuntrat mig så många gånger.
    "Älskling, ta vara på chansen, den kanske aldrig kommer tillbaka och då kommer du kanske tänka på det här ögonblicket och ångra dig resten av livet" brukar min man peppa mig rätt ofta.

    Ja, jag har nog rätt många anledningar att vara nöjd och lycklig med var jag nu befinner mig i livet Solig
Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män