Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Anonym (Q 40+) skrev 2022-01-14 10:03:19 följande:

    Ja, det engagerar och är uppenbarligen ett spännande och intressant ämne. Jag hoppas att fler skulle få chansen och att fler skulle våga testa och se om man gillar det eller inte.

    Gällande det omvända, manligt/kvinnligt, så är min övertygelse och också erfarenhet att det i det här ämnet rent generellt skiljer högst väsentligt mellan manligt och kvinnligt sätt att se på saken.

    Vilket jag beskrivit tidigare i tråden, utifrån min egen personliga utgångspunkt.

    Jag själv skulle inte gilla och skulle inte må bra av att min man fick uppleva samma saker som jag får uppleva. Denna skillnad har min man accepterat och han har fattat sitt eget beslut att det inte hindrar oss att gå vidare.

    Om han hade fattat ett motsatt beslut så hade jag inte haft några problem med att acceptera det och då hade vi givetvis inte gått vidare.

    För min del, och för vår ömsesidiga del, reflekterar vi inte ens över om det är rättvist eller orättvist. Att blanda in sådant som rättvist/orättvist, liksom svartsjuka/avundsjuka, är bara något som hindrar och är extremt begränsande, såväl i denna fråga som i livet rent generellt.


    Det är ju lite intressant att fler män är okej eller till och med tänder på att någon annan ligger med ens partner men inte det omvända. Vad kan det bero på? Själv har jag ingen önskan om att få ligga med någon annan så det handlar inte om att erbjuda möjligheten för min partner först för att sedan få samma möjlighet själv.

    Hon är väl sådär intresserad av att jag skulle ligga med någon annan. Vi skulle t.ex. aldrig bjuda in enbart en kvinna till oss, möjligtvis ett par och då vore det kanske konstigt om det bara är hon och den andra mannen som skulle ligga.
  • Anonym (Man)
    NyfiknaParet skrev 2022-01-15 12:07:21 följande:

    Det låter som ni enbart ska träffa en man. Det låter inte som ett par kommer bli en bra match.


    Jag tror också det faktiskt och det är också det vi diskuterat så här långt.

    Det är väl vissa annonser som par skrivit som jag tycker är väldigt intressanta, mest det sociala samspelet att man skulle kunna gå ut och äta eller umgås på kvällen för att sedan avsluta tillsammans på ett hotellrum.

    Men jag förstår ju även att då är det fyra personer som ska komma överens med varandra och det troligtvis är svårare än att tre personer ska göra samma sak tänker jag.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Q 40+) skrev 2022-01-15 17:43:57 följande:

    ?.För mig liksom för de flesta kvinnor jag pratat med så måste det finnas känslor med i bilden för att jag ska bli tänd och kunna ha extraordinärt sex med en annan person och därmed måste älskaren vara en person som jag verkligen kan gilla på riktigt.

    ..Och om jag har extraordinärt sex med en sådan person så kommer känslor troligen att uppstå?

    ?.Med upprepat utmärkt sex med samma person så kommer känslorna högst sannolikt att bli ännu djupare och starkare?

    ?Utan för mig handlar det om så mycket mera än så då det för mig handlar om en mycket större total upplevelse där en relation till en annan person, inklusive känslor, ingår i totalupplevelsen och behövs för att jag ska bli riktigt tänd och kåt.

    Till skillnad mot oss kvinnor som oftare beskriver personen, dennes personlighet och personliga egenskaper. Kanske sätter ord på t ex hur en man är och uppträder, hur han talar och hur han tittar på mig, eller t ex hur han bemöter mig och andra människor. Det i sig är sådant som kan göra mig tänd och sådant som behövs för att jag ska kunna ta nästa steg och som så småningom kan leda fram till att jag kan bli kåt.

    Jag tror att många män kanske skulle sluta drömma om att försöka förverkliga dessa fantasier/önskningar om de verkligen förstod att extraordinärt sex med en person vi gillar högst sannolikt leder fram till starka känslor hos de flesta av oss kvinnor.


    Du beskriver att som kvinna vill och behöver man en mera emotionell connection till den man ska ha sex med än som man, skulle du säga att det är en risk att detta utvecklas till något mera än att bara hålla det till sex - dvs att känslorna skulle kunna innebära att man kommer längre ifrån sin partner och då på ett dåligt sätt och att det på sikt kan riskera förhållandet?

    Jag har pratat med min sambo och hon menar att hon nog skulle kunna ha sex med någon utan att hon för den delen behöver vara kär i personen.

    Jag tänker själv att man behöver ha någon form av god känsla med den man ska ha sex med men att det inte nödvändigtvis att det behöver äventyra ens förhållande.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Gift Kvinna) skrev 2022-01-16 13:15:38 följande:

    Av personlig erfarenhet så tror jag att även om man inte VILL att det ska uppstå något emotionellt band med en sexpartner så är risken mycket stort ATT det trots allt uppstår OM man verkligen klickar sexuellt och sexakten blir mer "passionerad" än bara en maskinell "påsättning". Om man sedan väljer att ha sex FLERA gånger med denna partnern blir det nästan oundvikligt, (åtminstone väldigt stor risk/chans) sett ur kvinnligt perspektiv, skulle jag vilja påstå. Detta självklart trots vad kvinnan säger till sin man. Detta blev tydligt för mig.


    Ja men så tror väl även jag att ju fler gånger man träffas och har sex så ökar också risken för att det ska uppstå mer känslor än om man bara träffas en enda gång. Tyvärr så tänker jag även att man har bättre sex ju fler gånger man får träna med varandra och det talar egentligen emot att ha bara en sexuell träff med en ny partner - om det är kvalitet man är ute efter dvs.

    Är det spänningen och själva upplevelsen så spelarbåset nog mindre roll om det är bra eller mindre bra. Klart man vill att det ska vara bra men klaffar man inte sexuellt så är det inte hela världen. Tänker man kan testa med någon annan om man känner för det. :)
  • Anonym (Man)

    Tycker också det med återerövring är intressant. För min del så skulle sexet direkt efter hon varit med någon annan vara både symboliskt men kanske även från min fantasi något som skulle betyda väldigt mycket. Förutom att hon har sex med någon annan är ju detta med sexet efteråt två huvudingredienser i min fantasi och önskan i detta. 


    Huruvida min sambo går igång på att tänka att jag blir svartsjuk eller inte när hon ligger med någon annan vet jag inte. Jag tänker spontant att hon skulle kunna tänka på att detta är något jag gillar och till och med uppmuntrar henne att göra och att hennes handlingar direkt eller indirekt även ger mig njutning eller vissa tankar. Nu har vi inte praktiserat detta än så jag vet inte om jag blir svartsjuk eller ej men när allt lagt sig så är jag helt säker på att vi båda går starkare och får ut positiva saker från detta. 

  • Anonym (Man)
    Anonym (Q 40+) skrev 2022-01-23 15:29:12 följande:

    Min man säger att konkurrensen gör honom gott.
    Han blir mer motiverad på väldigt många olika sätt, t ex mer motiverad att träna, hålla sig vid god hälsa och i god fysisk form, sköta om sitt utseende och hur han klär sig och att vara extra mån om hur han är som person och hur han bemöter mig som hans fru.
    Han blir också extra motiverad att ta hand om vår relation och vår kärlek.
    Och självfallet mer motiverad i vårt eget sexliv.
    Dessutom tycker han att jag i hans ögon och i hans medvetande blir en mycket mera attraktiv och åtråvärd kvinna när han också får uppleva att andra män finner mig attraktiv, vill lära känna mig och vill älska med mig.

    Ett exempel på något utmanande jag har gjort var när vi alla tre ligger tillsammans i sängen och har förspel, alla tre blir mycket tända, men att jag då väljer lugna ner situationen, bli lite avvaktande, kanske säger att jag är trött och behöver vila, kysser min man innerligt men lugnt och ber honom att gå till det andra rummet. För att sedan direkt återuppta förspel och lekar med min älskare, för att ganska snabbt börja älska med honom, mycket hett och länge, och jag blir extra högljudd så att min man säkert verkligen kan höra oss... Min make bara lyssnar och hör, eller möjligen smyger och tittar på oss i det dolda.


    Wow, du skriver så mycket och detaljerat och det verkar som ni hittat ett bra samspel ni tre. 

    Precis som du skriver så skulle jag också känna mig motiverad att ge min sambo extra uppmärksam och det skulle finns en viss konkurrenskänsla om hon har en älskare. Jag håller helt med på att jag också skulle tycka att hon blir än mer attraktiv i mina ögon när andra män får uppskatta hela henne och på alla sätt. 


    Vilket härligt exempel du ger, hade jag fått samma behandling från min sambo hade jag helt säkert blivit galet upphetsad. Först lite nekad och sedan lite brädad och att hon har hett sex ensam med mannen. Hur ska jag göra? Ska jag gå dit och hjälpa till eller ska jag låta de knulla själva? Jag vill dit men samtidigt har hon bett mig lämna rummet för att få vara ensam - jag skulle nog stanna i andra rummet och lyssna och fantisera.

    Det jag skulle ha svårt för, tror jag, det är om min sambo hittar en stadig älskare som hon också tillbringar tid med förutom i sängen - typ som en pojkvän. En tillfällig partner för sex - inga problem men att hon går ut och äter eller shoppar och håller handen vet jag inte om jag skulle gilla. Hur mycket träffar du din älskare utanför sängen så att säga? 

  • Anonym (Man)

    Kan väl hålla med att en uppdatering från TS vore trevligt. 


    Hos oss har ?hon? börjat prata mer och mer om trekanter och swing och jag tolkar det som att hon tänkt tanken på det kan förlika sig med att ha sex med andra, för min skull men såklart även för hennes skull - att hon tycker det vore spännande att testa och kanske framförallt sex på tre. Hon, jag och en annan man - jag släpper inte tanken och snart kommer hon få bekänna färg tänker jag. Även om det bara är att hon ska få berätta om de finns någon sanning i detta eller ej. 

  • Anonym (Man)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2022-07-28 08:19:05 följande:
    Hejsan,
    Känns som jag har redogjort ganska mycket i detalj och vridit och vänt på detta i tidigare inlägg i tråden.

    Kort sammanfattning:

    Håller mig tillbaka: Uppfostran och samhällsnormer avseende monogami. Vad kommer hända med min och min mans relation? Kommer jag må bättre av att göra detta? Vad har min man för bakomliggande syften för att han vill att jag gör detta? Hitta någon man som man verkligen klickar med.

    Lockar:
    Spänningen. Möjligheten att vara med andra män, och förhoppningsvis upptäcka nya saker om min sexualitet. Tror min man har ärliga avsikter med detta, och verkligen vill att jag gör detta både för hans och min skull.

    Tror även min sambo har samma tankar som dig, hon lockas av tanken och kanske spänningen men hålls tillbaka av normer och kanske en liten tanke hur detta kan påverka vårt förhållande. 


    Jag, liksom din man, håller tillbaka diskussionen lite och vill nästan inte längre prata om det med risk för att låta tjatig och påstötande. 

    Men jag upplever att hon tycker det är lite spännande att prata om för det kommer ibland kommentarer som att hon vill backpacka en längre tid i Asien för backpackers ligger ju runt. (Kort sammanfattat)

  • Anonym (Man)
    Anonym (Nyfiken man 44) skrev 2023-01-12 20:12:27 följande:

    Vilken härlig tråd!!

    Det skulle kunna varit min fru som skrev om mig och mina fantasier. Jag avslöjade mina fantasier för min fru för ca 6 månader sen. 


    Jag vill också ta nästa steget och se min fru ha sex med en annan man men min fru är inte riktigt där än. Hon är nog mest rädd för att bli kär, men jag skulle dock gärna se henne med en ung, snygg vältränad man. Gärna 10 år yngre än mig. Följer tråden med intresse!! Solig


    Härligt, du har sått ett frö, nu gäller det att vattna och vårda. Så tänker jag i alla fall. 
  • Anonym (Man)
    NyfiknaParet skrev 2023-01-14 18:57:09 följande:
    Detta är nog ingenting som alla ska agera på, men om det sker på ett respektfullt sätt, så kan det nog definitivt vara underbart för de om vågar och vill!
    +1
  • Anonym (Man)

    Även om du hört en del förhållanden som inte klarat något sånt så finns det även förhållanden som utvecklas och blir bättre genom att man utvecklar sitt samliv och gör det man faktiskt vill och kan. 


    Helt klart värt en tanke, men att måla fan på väggen det tycker jag inte man ska göra. 

  • Anonym (Man)
    wolf666 skrev 2023-01-27 15:47:37 följande:

    Spännande men för de flesta blir nog detta en fantasi!


    Så är det nog, men några kommer nog uppleva det med.. kanske fler än man tror. Uppenbarligen finns en dold krets för detta med, ungefär som med personer som har alkoholproblem eller är aktuella hos Kronofogden. Det är inte så många vänner som pratar om det men enligt statistik på befolkningen i Sverige så finns många med både alkoholproblem och ekonomiska problem. 
  • Anonym (Man)

    Vi har nog gått från att hon har sex själv med en annan man till att vi bjuder in en man till en trekant. Dels tycker min sambo att det känns tryggare om jag är med och samtidigt får jag se henne med någon annan. Jag tror aldrig vi varit närmare att ta stegen än vad vi är nu, hon går igång på tanken att vara med två eller till och med flera män samtidigt men att en trekant är det som ligger närmast tillhands just nu. 

  • Anonym (Man)
    Anonym (Q 40+) skrev 2023-03-14 20:07:15 följande:

    Nyfiken man 44, m fl...


    Hoppas du/ni har haft tid och lust att läsa mina tidigare inlägg.
    Om du vill dela din fru med en annan man, eller vill att hon ska ha en älskare, så är mitt råd att prioritera ned (helst släppa helt) att låta dina egna drömmar och fantasier styra dig. 


    Mitt råd, och jag tror det är mycket enklare för dig att lyckas, är att du i stället lägger dig vinning om att verkligen på djupet förstå vad det är HON önskar sig, hur ska det gå till och med vilken typ av man ska det vara för att hon ska bli tillräckligt nyfiken, och känna sig trygg nog, för att vilja göra det. 


    Jag vet att min egen make också en gång för länge sedan fantiserade om att se mig med en annan man och att den mannen såg ut och var precis så som min make fantiserade om (t ex ung, vältränad och välutrustad). Men så småningom var han klok nog att inse att för att lyckas så måste han fokusera mycket mera på vad det var jag önskade mig, eller hur och med vem det skulle ske för att jag skulle känna mig tillräckligt trygg, att jag ens skulle acceptera, ha lust, bli tillräckligt nyfiken, för att ens vilja våga testa det. 


    Hoppas jag kan uttrycka mig så att du förstår denna mycket fundamentala skillnad?
    Jag har också skrivit i tidigare inlägg att jag är övertygad att det skiljer väldigt mycket mellan manligt och kvinnligt, och hur vi tänker och känner, gällande detta ämne.


    Intressant inlägg, jag håller med om att det säkert skiljer mycket mellan manligt och kvinnligt och jag tar till mig det du skriver om att vi män ska prioritera ner egna fantasier och uppmuntra henne att vilja testa och att hon är trygg i att jag tycker det är okej. 


    När vi pratat om det så tycker hon det är spännande, intressant och lite förbjudet härligt. Dock vill hon att jag ska välja ut en kandidat och sätta upp en träff. Men jag får väl helt enkelt vara någon form av språkrör och visa på möjliga kandidater men att hon ändå har vetorätt om vi ska gå vidare eller ej. 

  • Anonym (Man)
    Anonym (nyfiken man) skrev 2023-03-15 21:43:54 följande:
    Missade ditt inlägg men se mitt ovanstående inlägg. Hon ligger just nu med någon annan för första gången och det känns otroligt bra för mig, det finns ingen rädsla eller tvekan hos mig och jag är bara så tänd av tanken på det!

    Vi har bollat detta fram och tillbaka ett bra tag nu, och en gång för några veckor sedan hade vi bestämt att hon skulle göra det men så var det någon liten fnurra på tråden mellan oss som vi behövde reda ut så just vid det tillfället kändes det inte rätt. Känns bra att det inte blev då, men nu känns det bra att det är nu!

    Kul! Säger man grattis eller? Glad


    En liten uppdatering imorgon eller så hade varit trevligt för oss andra. 

  • Anonym (Man)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2023-03-25 12:29:28 följande:
    Jag tackar alla ödmjukast för ditt svar. Otroligt sällsynt att träffa på någon i ett forum, som tar sig den tiden och skriver sådana här utförliga och ärliga svar. Du har en speciell plats i mitt hjärta, för hur du skriver, och hur du beskriver dig och ditt liv.  En mer vältalig, klok och sansad representant för den livsstilen du har valt går verkligen inte att hitta. Du lyckas dessutom  att få mig att känna en stor lust och längtan till att verkligen ta ett antal steg i den här riktningen.

    Sedan att mentalt komma till den platsen du är på är ju inget som går över natten. Att som du referera till din älskare, pojkvän, andra man i samtalen med din man, utan att känna en enorm anspänning, det känns väldigt avlägset för mig.

    Jag är fullt medveten om att ansvaret för att göra detta vägval är mitt eget. Finns inget som i dagsläget tyder på att min man skulle göra något annat än att stötta och uppmuntra mig. Sedan får -som du skriver- tiden utvisa, hur långt, på vilket sätt och så vidare. 

    Helt klart behöver jag göra mer medvetna val, och sätta mig i situationer, där jag med en mer öppen attityd väsentligt sänker tröskeln och ökar mina möjligheter. När det gäller medvetna val så kan det i mitt fall handla om hur jag klär mig och presenterar mig i olika sammanhang och miljöer, som ett första steg. Vi får se vad framtiden har i sitt sköte för mig. 

    Till dig, men egentligen även till andra kvinnor som läser tråden så OM er man berättar att han går igång på att du har sex med andra så kan du vara säker på att han stöttar dig när eller om så blir. Att behövs tänka på att man är otrogen eller liknande är i mitt tycke bara hjärnspöken. Det är heller inget olagligt att ha sex utom äktenskapet eller förhållandet, kanske moraliskt förkastligt om inte båda parter är med på det men inte olagligt. 


    Själv känner jag att jag vill stötta men absolut inte pressa till något. Vi har regelbundna dialoger om än kanske inte hur hon praktiskt ska komma nära någon annan utan hon stämmer av med frågor om jag skulle vilja se henne suga någon annan eller att någon annan knullar henne. Hon har aldrig fått något annat svar än att hon har mitt fulla stöd och det är något jag skulle vilja uppleva och se. 


    Det jag som man dock vill vara med och påverka är att jag vill ha vetorätt, jag vill att hon berättar innan om hon fått napp och även berättar efteråt om hur det var. Jag vill också ha vetorätt mot vem hon bjuder in även om det ska vara något väldigt speciellt för att jag ska säga nej, jag litar på henne och har hon hittat någon intressant person är inte jag den som ska komma och säga något. 


    Det jag undrar över och som jag är lite osäker på är om jag på något sätt, genom ord eller att visa i handling kan få henne att ta nästa steg och faktiskt känna sig så säker och nyfiken att hon faktiskt tar steget att ta kontakt. I värsta fall får jag vänta förjäves om hon också väntar på rätt tillfälle. Kan/ska jag på något sätt påverka hennes beslut - påverka låter hårt men jag hoppas ni förstår - hon har sagt vid flera tillfällen att hon tycker det låter spännande och hon blir kåt av tanken. Hon har också sagt att hon haft sexuella fantasier om andra som hon gärna skulle vilja uppleva. 

Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män