Inlägg från: Anonym (Vik) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vik)

    hjälp angående SGI frågor

    Jag fick ett vik i Mars. Skulle jobba där tills augusti. Blev gravid i mars. Jag blev heltidssjukskriven i Juli och låg hemma i 5 månader tills vårat barn kom. (Jag jobbade på annat håll Jan-feb. F.kasssn hjälpte mig sedan att räkna ut rätt sgi.

    Men har du fått jobb och vet att du kommer jobba från Augusti?

    Yrket du har utbildat sig till - kan du bli omplacerad ifall dina arbetsuppgifter skulle bara jobbiga för dig?

    Tror du eller vet du att du skulle bli sjukskriven under graviditet?

  • Anonym (Vik)
    Noslrac skrev 2021-02-22 14:54:16 följande:

    Tack för svar! Okej förstår, fick du föräldrapenning baserat på din lön då om jag får fråga? Vad gjorde du innan vikariatet? Pluggade eller jobbade du? Eller inget utav det?

    Jag har inte fått ett jobb än men har eventuellt ett på G. Oavsett lär jag börja i augusti då jag kommer vara färdigutbildad lärare med inriktning mot fritids, och man börjar då oftast efter sommarlovet.

    Jag tror inte mina arbetsuppgifter kommer vara för jobbiga för mig då det är fritids det handlar om, utan jag tror det kommer gå att anpassa ganska bra. Det är ju inget fysiskt tungt arbete så sätt.

    Jag varken tror eller vet att jag skulle bli sjukskriven under graviditet, det är mest något jag vill ha med i beräkningarna.


    Ok då förstår jag.

    Nej precis, förhoppningsvis så kommer du inte bli sjukskriven och inget fysiskt som sagt.

    Jag pluggade 2017-2018 men har jobbat sedan 2008. Tog tjänstledigt under tiden och jobbade på det jobbet tills jag fick en nyanställning med det jag är utbildad till. Då blev det ett vik men ville få in en fot och sedan blev jag sjukskriven, var mammaledig och började jobba sen.
Svar på tråden hjälp angående SGI frågor