• Madida

    Ensam igen

    Anonym (Ensam) skrev 2021-02-27 09:11:58 följande:

    Nej det händer inte ofta att han inte vill ses, men av ngn anledning ville han inte ses i helgen och för mig är det som att förhållandet då är slut tyvärr


    Känns som att du drar på väldigt stora växlar. Är du alltid så dramatisk? Du skriver att det inte händer ofta men att han just denna helgen inte ville ses. Han kanske ville göra nåt annat? Bara vara själv och ta det lugnt?

    Att du direkt tycker att förhållandet är slut då och ska ut på dejtingsidor säger en hel del om dig, er relation och dina känslor.

    Hur länge har ni varit tillsammans? Hur gammal är han?
    I'm not bossy. I just have better ideas than you
  • Madida
    Anonym (Ensam) skrev 2021-02-27 09:21:22 följande:

    Jag har inte tid att vänta på veliga killar, vill han inte ses har han inte så starka känslor för mig och då får det vara tänker jag.

    Vi har varit tillsammans i typ 8 mån och han är 33


    Din stress för att hinna få barn verkar ta väldigt stor plats just nu. Du ska inte jaga en avelshingst utan en man du har roligt med. Som får dig att må bra, känna dig trygg och samtidigt ger dig fjärilar i magen

    Din barnlängtan tänker jag får vara en egen del. Du kan alltid skaffa barn på egen hand. Risken är annars stor att du som nu bara jagar dig fram bland männen för att hitta någon att skapa familj med.
    I'm not bossy. I just have better ideas than you
Svar på tråden Ensam igen