• Anonym (Beno)

    Ensam igen

    A och O när det gäller att "ge sig ut på dejtingsajter" är att FÖRST se till att man mår bra och TRIVS med att leva själv. Du har fan inte att göra på en dejtingsajt om du är där för att hitta en man som ska "lösa" ditt liv och "göra dig lycklig". Då slösar du garanterat bort både hans och din egen tid. Det är klart att många helst inte vill vara singel, men det är inte samma sak som att man vill vara i en tvåsamhet för att man behöver någon. Se till att du inte behöver någon annan än dig själv först. Knacka på en mans dörr SEN.

  • Anonym (Beno)
    Anonym (Ensam) skrev 2021-02-27 09:21:22 följande:
    Jag har inte tid att vänta på veliga killar, vill han inte ses har han inte så starka känslor för mig och då får det vara tänker jag.

    Vi har varit tillsammans i typ 8 mån och han är 33
    Oerhört omoget uttalande. Har du tänkt att han ska sitta i ditt knä alla helger framöver. Vänligen gör honom då en tjänst och gör slut så han slipper råka ut för det. Jag vet precis hur det känns och det är inget man önskar ens sin värsta fiende. Du är dessutom för omogen för att ha barn. Du har mycket att lära om både relationer, andra människor och dig själv. Inget illa menat, men rena, klara fakta som är något du just nu verkar behöva.
Svar på tråden Ensam igen