• mari123

    Hur fräscha och moderiktiga är ni?

    Jag är lite "fattigpensionär-chic". Hel och ren och näsan i vädret. Kappan har några år på nacken men den bärs ju av MIG! 

  • mari123
    Anonym (slav under modet) skrev 2021-03-06 19:55:33 följande:
    Där tror jag du har helt fel. De flesta bryr sig enormt, iallafall i storstäder mellan 15-40 iallafall skulle jag gissa. Bara att ingen kanske erkänner det eller pratar om det så klart. Du tillhör ju en äldre generation där andra villkor kanske gällde och med åldern får man så klart helt andra värderingar än yngre särskilt också om man inte rör sig i såna kretsar där sådant är viktigt som i Stockholm generellt.

    Jag är ganska bekväm i mig själv och ingen modeslav på något sätt. Är mer bohem faktiskt. Modeslav var ett epitet jag skrev mer som fenomenet inte att jag är det själv. Men jag bor i innerstan, jobbar i innerstan, och ser bra detta omkring mig och hur stor plats detta tar i människors liv, och kostar framförallt, både i tid och pengar.
    Ursäkta att jag lägger mig i med en helt OT-fråga. Ursäkta. MEN du sparar väl till din pension? du där i innerstan! De där du ser som är "modeslavar" kanske samtidigt har gediget pensionssparande!? Tänk på det! VIPS är du pensionär.
  • mari123
    Anonym (slav under modet) skrev 2021-03-06 20:06:44 följande:
    Vad har det enda med det andra att göra? Förstår nog inte frågan?
    Ursäkta om jag blev OT Lycka till
  • mari123

    Huvudsaken idag är väl att man har ett fräscht och moderiktigt munskydd? Vill man vara riktigt på tårna så kombinerar man med ett visir! Tror de bara finns i tråkiga nyanser men till sommaren kanske vi får varianter som skyddar mot solen! 

  • mari123

    Hur hänger båda dessa ihop? "Fräsch" är man väl om man duschar och doftar gott och det kan man ju göra även om man går omkring i en vinterkappa som har åtta år på nacken? Stinker man svett så tror jag det är betydligt fler som bryr sig om det än i kappan? Kan ha fel. Har det ofta.

Svar på tråden Hur fräscha och moderiktiga är ni?