Inlägg från: Anonym (Polly) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Polly)

    Hur fräscha och moderiktiga är ni?

    Nej på allt utom att vara fräsch. Jobbar på industri så kjol och klack går liksom bort. Det är visserligen klädkod på jobbet men det innebär varselkläder och skyddsskor. Efter jobbet så är det mest jeans, tröja eller skjorta som gäller och där använder jag det som jag gillar inte nödvändigtvis moderiktigt.

    Skulle jag hamna i ett moderiktigt sällskap så har jag hamnat väldigt fel. Men jag skulle nog inte känna mig särskilt obekväm.

  • Anonym (Polly)
    Anonym (slav under modet) skrev 2021-03-06 19:43:59 följande:

    Yrkesval spelar ju helt klart in i valet av kläder. Har inte träffat några industrimänniskor i Stockholm där folk verkar ha helt andra klädkoder och krav på sig oftast. Mycket statusjakt och att se rätt ut här och folk är väldigt medvetna om hur de ser ut i relation till andra osv. Mycket jämförelser och väldigt viktigt att det ser exklusivt ut.


    Jo det ligger absolut nåt i det du skriver. Lite Off topic så blir det oerhört konstigt när man ser på tex morgontv och där det kommer reportage om hur vi ska klä oss på jobbet. Haha ja siden blusar och svindyra klänningar har inte ens HR och Vdn utan det är mer jeans och tröja. Dom ser säkerligen annorlunda ut när dom representanter företaget /fab.
Svar på tråden Hur fräscha och moderiktiga är ni?