• Anonym (Pelle)

    Utseendemässig preferens

    Anonym (Kvinna) skrev 2021-03-08 15:08:39 följande:

    Det är skillnad på hur man pratar om det. 

    Han som bara vill ha mycket smala tjejer gnäller på i princip alla kvinnor att de är feta mm så att de inte duger åt honom, samtidigt som att alla kvinnor har alldeles för mycket krav då han blir utan, speciellt att alla kvinnor ratar kortare män (han är ganska kort). Dessutom har han hållit på i flera år till och från. I princip alla inlägg är liknande gnäll åt det ena eller andra hållet.

    Din vän är troligtvis inte lika dömande och accepterar att han är singel pga hans höga krav. Då är det en helt annan sak.


    Grejen till att jag inte riktigt vill acceptera det ännu är för att mitt hade 18,5 i BMI . Visst hon är One in a million. Men det borde finnas en chans iaf .

    Dock är det inte lätt när kvinnor har sina krav. Jag har skrivit i timmar med en kvinna varje dag. Men sen kom frågan om hur lång jag är och då mer eller mindre dog hennes intresse till noll. Hon har med andra ord börjar att ghosta mig.

    Hon är inte den första. Men när kvinnor tycker att längden är så viktigt. Varför tar man inte reda på trädet tidigare? Istället ska man kasta bort flera dygn på något som är lönlöst.
  • Anonym (Pelle)
    Anonym (ooo) skrev 2021-03-12 19:18:18 följande:

    på de flesta datingsiter kan du fylla i längd och en massa saker. Gör det så slipper du dessa situationer. 


    Inte på Tinder.
  • Anonym (Pelle)
    Anonym (Petra) skrev 2021-03-12 20:28:18 följande:

    Det är många som skriver i sin profiltext hur långa de är, och ibland också hur mycket de väger. Det kan ju vara en bra idé i ditt fall. (Jag är en av de som hade swipat vänster på dig om jag sett din vikt - jag väger ett par kilo mer än dig trots att jag är flera centimetrar kortare, och gillar större karlar)


    Kanske bland män i så fall.

    De flesta kvinnor skriver inte ens ut sin längd. Jag kan bara minnas en svensk kvinna som skrivit ut sin vikt också. Däremot är många asiatiska tjejer duktiga på att skriva sin vikt. Men de flesta asiatiska tjejer är väldigt nätta motför svenska, så det kan ju bero på det.

    Förövrigt är jag inte intresserad av en tjej som väger mer än mig heller. Så det här räckt med att du haft en helkroppsbild för att vi inte skulle matcha.
Svar på tråden Utseendemässig preferens