• KJJ

    Min 16 åring vill inte flytta.

    Jag hade faktiskt - om det inte var så att jag var tvungen pga ekonomi o att jag inte hade råd att bo kvar, avstått från att flytta. Det är helt legitima argument enligt mig och väger tyngre än att jag bara känner för att flytta. Jag hade själv aldrig velat utsätta min egen dotter för den pendlingen och de bussbytena i den tid hon befinner sig i i livet, om jag hade kunnat undvika det!

  • KJJ

    Kom på en sak jag skulle vilja lägga till, och det är om ni tycker en flytt är värd en försämrad relation med dottern. För sannolikheten att hon kommer välja bo hos kompisar ökar, och med det kommer er egen möjlighet att träffa dem minska markant, tror jag, vilket skulle leda till minskade möjligheter att vara en del av hennes liv. Åren nu är jätteviktiga för henne - att kunna vara med kompisar och hänga på spontant, vilken gåva ni kan ge henne om ni inte flyttar!

    Och vill man vara sådan har ni också världens möjlighet att boosta er relation till henne också! Genom att lyssna in henne och skjuta upp flytten kommer ni ligga på väldigt många plus, vilket kan visa sig nog så värdefullt när det är tonåringar vi talar om!

  • KJJ
    Drottningen1970 skrev 2021-03-16 14:31:06 följande:

    Om de inte har tid att vara behjälplig med skjuts, så kan det ju vara, så blir ju svaret enkelt. De kan inte flytta.


    Håller med här till fullo!

    Känner verkligen för din dotter, TS. Snälla, jag ber dig verkligen att tänka över flytten och ta till dig det som många, nästan alla, uttrycker i den här tråden!
Svar på tråden Min 16 åring vill inte flytta.