Inlägg från: Lys12 |Visa alla inlägg
  • Lys12

    BF November 2021 - Stannar på FL

    Hoppas gärna in här med! Första barnet, enligt uträkningar bordet BF vara 24/11! Grattis till alla!!

    Rårakan, 36 år, tredje barnet, BF 30/10

    Ellilor, 29 år, första barnet, BF 31/10-1/11

    Viljaa, andra barnet, BF 31/10-1/11

    Spjälsäng, 26 år, andra barnet, BF 1/11

    Emmelilou, xx år, tredje barnet, BF 4/11

    Fluff1, 32 år, första barnet, BF 7/11

    Kattis93, xx år, xx barnet, BF 9/11

    Bebis2021, xx år, tredje barnet, BF 10/11

    Ems86, xx år, tredje barnet, BF 12/11

    Sellerin, 32 år, första barnet, BF 16/11

    llenez, 28 år, första barnet, BF 17/11

    tesse, 32 år, första barnet, BF 19/11

    Soffe, 34 år, andra barnet, BF 19/11

    Madelene, 32 år, tredje barnet, BF 19/11

    Maramba, 33 år, andra barnet, BF 20/11

    Hopeforaplusa, 29 år, andra barnet BF 22/11

    annsofie90, 30 år, andra barnet, BF 24/11

    Lys12, 26 år, första barnet, BF 24/11

    Bebbe2021, 28 år, första barnet, BF 26/11

    SamiraBudva, 26, tredje barnet, BF 28/11

    Alijoh, xx år, xx barnet, BF 30/11

  • Lys12

    Jag är i vecka 6 här! Har ändå haft lite symtom tycker jag nog. Väldigt ömma bröst, blir lite små yr till och från. Sover så hemskt dåligt om nätterna. Vaknar flera gånger. Alltid sovit som en stock till för någon vecka sen. Drömmer ganska mycket med. Inget illamående iallafall. Ibland har jag också molande värk till och från.

  • Lys12

    Är gången 8+2 idag, första barnet. Denna eviga väntan. Ska inte på Ultraljud förrän 19/5 Hoppas verkligen allt ser bra ut därinne. Har inget illamående eller så, dock har ju inte alla det. Har haft ömma bröst men nu kommer det till och från. Har ibland som molande värk. Är trött om dagarna och måste springa och kissa om nätterna. Senaste dagarna så har jag på kvällarna om jag suttit ned och sedan ställt mig upp fått som strålande smärta i svanskotan neråt mot rumpan och får svårt att gå tillfälligt. De går över på en liten stund, kommer oftast på kvällen. Men ont gör det. Någon som vet vad de kan vara? Det jobbiga är också att i vecka 5 fick jag bruna flytningar under några dagar, så har försökt att inte tänka på det men det är ju så jobbigt att vänta på att se att allt ser bra ut. kan inte heller boka in något privat då det inte finns något i närheten där jag bor.

  • Lys12
    Maramba skrev 2021-04-20 21:11:51 följande:

    Hur mår alla?

    Jag är i mitten på vecka 10 och tror jag hamnat i de så kallade spökveckorna för jag har plötsligt mycket mindre graviditetssymptom. Minns att det var lika förra graviditeten.


    Jag är i början på vecka 10. Känner igen mig. Första gången jag är gravid men tycker inte att jag har så mycket symtom, eller så har jag det men att jag inte reflekterar över att de är gravid symtom. :-/ Så jobbigt att jag heller inte varit på någon kontroll eller så. Måste vänta till 19 maj. Vad har du haft för symtom innan spökveckorna?
  • Lys12

    Imorgon är det min tur att gå på KUB. Om de inte säger annat så är jag i 13+0 v. 14 imorgon. Av någon anledning tycker jag att de känns så sent att gå på KUB, men de är de väl inte, läst många som bokat privat ultraljud oså, så de är nog därför. Har knappt tänkt tanken på om resultatet visar dåligt, utan är mer orolig över om de finns ett hjärta som slår där inne. Då jag själv inte tycker att jag haft överdrivet med symtom. Dock de senaste två dagarna så har jag fått för mig om att de rör sig där inne. Dock är de säkert bara tarmarna. Men ibland helt plötsligt så har de typ fladdrat till? Eller vet inte hur jag riktigt ska förklara känslan. Och känns som att magen har börjat växa mer nu. Allt jag vill är att se ett hjärta slå där inne imorgon. Hade blivit överlycklig!!

  • Lys12
    annsofie90 skrev 2021-05-18 10:08:54 följande:

    Hej!

    Samma här, KUB imorgon och jag tror också att jag är i vecka 13+0 enligt egna beräkningar, sen kan det ju skilja någon dag hit eller dit. Jag har samma oro som du, har inte heller en massa symtom utan bara lite ömma bröstvårtor och att magen har växt lite grann. Skräckblandad förtjusning. Jag jobbar hemma idag men jobbar på plats på jobbet imorgon. Jag jobbar på sjukhuset så jag har nära till MVC vilket är skönt, jag kan gå dit i mina arbetskläder, men jag kommer säkert vara nervös hela förmiddagen, jag ska dit kl 13:00. 


    Ja, då förstår vi varandras oro eller nervositet! Jag tror oron sitter just i för att man inte har så mycket symtom, eller rättare sagt att jag inte känt av illamående någonting, och just de symtomet känns ju så vanligt.. Men gud vad skönt för dig, och att du har en skaplig tid. Jag ska jobba hela förmiddagen sen ska jag dit vid 16.00. Så lär väl gå och ha tankarna någon annanstans imorgon, haha. Hur visade dina blodprover? Om jag fattat de hela rätt så spelar de en liten roll eller? Jag fick bara svar på inskrivningen att mina värden såg bra ut, men inget mer än de. Om de exempel skulle ha något inför ultraljudet att göra eller så. Eftersom de är väl att man kombinerar både blodprov och ultraljud.
  • Lys12
    Sellerin skrev 2021-05-18 18:24:31 följande:

    Vill önska er båda lycka till imorgon! Så spännande :)

    Jag var också ganska nervös och spänd inför besöket! Var så underbart att sedan få se den lille svänga rundor där inne! :D

    Lys12: Blodproven spelar roll inför KUB. Det är ens ålder, fostrets nackuppklarning samt analysen av blodet som ger olika risker på trisomi 13, 18 och 21. Fick själv erbjudande om NIPT-test baserat på risken för downs. Är inte orolig för det men känns bra att få kollat det :)


    Tack så mycket!! Ja okej! Man försöker ju hänga med på allt som sägs på besöken men ibland känns de som att de är så mycket info så man blir så överväldigad av allt och att man vill bara veta så mycket som möjligt men att en del glöms bort. Så har försökt läsa mig lite till om de på 1177. Ja, jag förstår det, kan vara skönt att ta reda på de som går, man blir säkerligen lite lugnare inombords och att stressen minskar lite åtminstone.
  • Lys12
    annsofie90 skrev 2021-05-18 19:22:36 följande:

    Tack Sellerin!

    Blodproverna jag lämnade inför KUB har jag bara läst på 1177 och ingen har sagt om de är bra eller inte men jag jämförde med samma prover som jag tog vid min förra graviditet och de var snarlika så jag hoppas att det är bra.

    Tänk om man kunde se in i framtiden och veta att allt ser bra ut, då skulle man bara se fram emot att se bebisen och inte behöva vara nervös. Lys12 skriv gärna imorgon hur det gick för dig!


    Ja, jag läste med på 1177, där fanns de 3 olika värden angående blodprovet, sen sa de på inskrivningen att värdena var bra. Men tänker då om de finns värden som inte var klara än, som blir klara inför KUB. Men tycker att då borde de väl kanske sagt de isåfall.. Men lär väl märka de imorgon. Ja, vi får hoppas att de går bra för oss båda, lycka till imorgon och skriv du med när du vet mer!!
  • Lys12
    annsofie90 skrev 2021-05-19 14:11:54 följande:

    Allt såg bra ut! Såå skönt!! Det var sagt först att jag fick ringa upp min man på videosamtal under tiden men de hade precis ändrat reglerna, vet inte varför. Men jag fick filma lite på slutet istället! 12+6 var jag enligt mätningarna så det var bara en dag ifrån vad jag trodde.


    Men så skönt för dig!! För mig gick de också jättebra! Nu känns de verkligen som att man kan slappna av lite mer. Bebis ville knappt vara stilla, så de var lite svårt att få bilder, men fick en som var jätte tydlig och fin känns mer verkligt nu.

    Jaha så konstigt. Jag fick med filma lite i slutet, så de var ju ändå snällt. Nästa ultraljud är 1 juli för mig!
Svar på tråden BF November 2021 - Stannar på FL