• Anonym (vaktmästaren)

    Är hon sugen på mig?

    Jag är en relativt nyskild man runt 40 med barn i förskoleålder....

    Jag brukar stå o småprata lite med en mamma som har sitt barn på samma avdelning när vi råkar träffs utanför på morgonen o vi får stå där några minuter o vänta på att de låser upp dörren...

    Detta har pågått lite nu o då i över 1års tid.

    Jag har snappat upp att hon och barnets far inte längre lever ihop, det har aldrig sagt rakt ut, men det är lätt att själv koppla ihop.

    Förra veckan när stod vi o snackade lite som vanligt utanför förskolan så föreslår hon att vi kanske skulle ses nångång o låta barnen leka. Jag blir lite ställd eftersom jag är oförberedd, men säger att givetvis ska vi göra det. Precis då låser de upp dörren o vi alla går in o allt kaos med att klä av barn tar vid...
    Hon stoppar mig dock lite senare när vi kommit in och frågar efter mitt nummer så att vi kan boka på nått.
    Hon smsar sen på eftermiddagen och vi gör planer att ses med barnen till helgen.

    När jag sen "kollar upp" henne (som vi alla gör nu för tiden) så visar det sig att hon är 26. Jag har generellt väldigt svårt att åldersbestämma kvinnor, men jag var helt säker på att hon var över 30 iaf, baserat på hennes propra klädstil, samt hennes "mogna" sätt.

    Nu till min fundering, kan hon ev vara lite nyfiken av även på mig? Eller rör det sig strikt om barnen? 
    Jag har ju själv lite svårt att förstå vad som skulle göra att en 26åring som ser allmänt bra ut, är allmänt trevlig och kan föra sig i ett samtal börjar finna en 40+ "gubbe" intressant.
    Ju för sig så ser jag ju på mina yngre kollegor hur 25-26åriga grabbar beter sig idag, det känns som att de mentalt är på en 15årings nivå ungefär.
    Har man som ung kvinna betat av ett par sådana ungtuppar så kanske man börjar se sig om efter nått annat?

    Jag går iaf in i detta med inställningen att barnen kommer ha skitskoj ihop, de leker mycket med varandra på förskolan o mina pratar nästan dagligen om denna grabb.

  • Svar på tråden Är hon sugen på mig?
  • Anonym (XXX)
    Liteglad skrev 2021-03-20 20:21:38 följande:

    Kul TS! Bara att fortsätta och se hur det går:). Tolv år säger egentligen inget alls. Blir irriterad när folk buntar ihop alla 40-åringar tex och tycker alla är på samma plats i livet. Har ju inte med åldern att göra, förutom att det förstås kan bli problem om kvinnan varit mycket äldre med svårigheter att bli gravid. Gäller ju inte i ert fall och dessutom har ni båda redan barn.

    Säger bara Lycka till och hoppas du fortsätter att uppdatera oss. Lägg det där med åldersskillnaden åt sidan och se om ni passar ihop, det enda som är viktigt.


    Dessa två är ju dessutom på samma plats i livet - jag menar barn i samma åldrar. Det är egentligen viktigare, om det ska funka i praktiken, än om kontrahenterna själva är i samma ålder. Det kan ju bli väldigt jobbigt för den äldre parten om hans/hennes barn redan är vuxna, och så måste han/hon börja om med hela småbarnsköret - fast med någon annans barn. Eller om den ena är en ensamstående småbarnsförälder, och den andra en inbiten ungkarl/karriärkvinna som absolut inte vill ha barn, eller ha med dem att göra.
  • Anonym (Dalton)

    "Är hon sugen på mig?"

    Redan i rubriken så bekräftas det som kvinnor redan vet om män.
    Sådär skulle inte en kvinna starta en tråd. "Är han sugen på mig?"

    Kvinnors dilemma:


    Jag träffar bara män som enbart är ute efter sex
  • Anonym (Kvinna)

    Hon kanske tänker att det är uppenbart att hon inte är intresserad och att det bara är pga barnen just för den stora åldersskillnaden. Jag har själv trott att jag kan umgås med män och att de ska fatta att det är en vänskaplig relation, för jag tycker verkligen man ska kunna umgås med motsatt kön utan att det är något sexuellt inblandat. Har tänkt att om det skiljer 30 år mellan oss måste den förstå att detta verkligen inte är med sexuellt syfte, utan för jag tycker den är en trevlig människa. Men sen är den inte en så trevlig människa när det kommer fram att den tror det ska bli något mer än bara trevligt prat. Det är pga sånt här kvinnor är rädda för att vara ensamma i ett rum med män.

  • Anonym (19 års åldersskillnad)

    Jag träffade min man på exakt samma sätt. Vi hade barn på samma avdelning och jag frågade vi skulle ses så barnen kunde leka. Visst hade jag spanat in honom lite, visste dock inte att han var 19 år äldre. Men vi fattade tycke för varandra och det ena ledde till det andra. Nu har vi varit gifta i sex år och har ett gemensamt barn. Vi är superlyckliga, de enda som brytt sig om åldersskillnaden var omgivningen. Men det skiter jag fullständigt i, vi älskar varandra!

  • Anonym (Forstor inte detta for barnen)
    Anonym (vaktmästaren) skrev 2021-03-19 22:55:11 följande:

    Förra veckan när stod vi o snackade lite som vanligt utanför förskolan så föreslår hon att vi kanske skulle ses nångång o låta barnen leka.

    ... barnen kommer ha skitskoj ihop, de leker mycket med varandra på förskolan o mina pratar nästan dagligen om denna grabb.

    ... rör det sig strikt om barnen? 


    Jag tar for givet att det endast ror sig om barnen. Varfor skulle det rora sig om nagot annat? Du skriver ju sjalv att dina barn nastan dagligen pratar om denna grabb, sa hon har val ocksa markt att de har kul ihop och vill fora samman barnen aven pa fritiden. 
    Har sjalv bjudit hem barn med foralder nar barnen var yngre, sa att barnen kunde leka med kompisar de trivts med och samtidigt lart kanna foraldrarna lite. Blir de bastisar sa vill man ju i alla fall kanna foraldrarna om barnen sedan ska leka hemma hos det andra barnet (utan foralder nar de blir storre). Har aven varit bra nar man t ex. velat ga pa utflykt eller nagot annat roligt. Da kan man gemensamt aka pa skridskorutflykt, ga i skogen, aka till stranden, ga pa lekland eller vad det nu ar man vill gora, nar man lart kanna de andra foraldrarna och vet vem man klickar med (alltsa inte pa ett romantiskt plan, utan har trevligt med pa sadana tillstallningar).
    Nu har jag mest traffat mammor, men tycker att det skulle kannas hemskt om - bara for att det ar en pappa - man plotsligt skulle fa flortvibbar eller att han skulle borja stota pa en. Det skulle definitivt gora att man kande sig obekvam och kanske da inte direkt pigg pa att lata barnen leka langre, da man maste mota den obehaglige foraldern varje gang man hamtar/lamnar eller vill aka pa nagon rolig aktivitet med sitt barn. Forstor nu inte det har for dina barn. Ta det som om det ar strikt om barnen. Missta inte hennes trevliga satt under playdaten for intresse. Forsok inte lagga in en stot. Umgas kravfritt. Skulle hon sedan bli intresserad sa visar det sig sakert, men pressa inte fram nagot och forvanta dig inte nagot. Era barn ar en bra match och hon vill saklart mojliggora for sin son att traffa sina bastisar aven pa fritiden. Forstor inte detta nu genom att tro det ar dig hon ar ute efter. Man kan ha roligt tillsammans utan att vilja ha nagot romantiskt.
  • Anonym (J)
    Anonym (Forstor inte detta for barnen) skrev 2021-03-21 14:28:37 följande:
    Jag tar for givet att det endast ror sig om barnen. Varfor skulle det rora sig om nagot annat? Du skriver ju sjalv att dina barn nastan dagligen pratar om denna grabb, sa hon har val ocksa markt att de har kul ihop och vill fora samman barnen aven pa fritiden.  Har sjalv bjudit hem barn med foralder nar barnen var yngre, sa att barnen kunde leka med kompisar de trivts med och samtidigt lart kanna foraldrarna lite. Blir de bastisar sa vill man ju i alla fall kanna foraldrarna om barnen sedan ska leka hemma hos det andra barnet (utan foralder nar de blir storre). Har aven varit bra nar man t ex. velat ga pa utflykt eller nagot annat roligt. Da kan man gemensamt aka pa skridskorutflykt, ga i skogen, aka till stranden, ga pa lekland eller vad det nu ar man vill gora, nar man lart kanna de andra foraldrarna och vet vem man klickar med (alltsa inte pa ett romantiskt plan, utan har trevligt med pa sadana tillstallningar). Nu har jag mest traffat mammor, men tycker att det skulle kannas hemskt om - bara for att det ar en pappa - man plotsligt skulle fa flortvibbar eller att han skulle borja stota pa en. Det skulle definitivt gora att man kande sig obekvam och kanske da inte direkt pigg pa att lata barnen leka langre, da man maste mota den obehaglige foraldern varje gang man hamtar/lamnar eller vill aka pa nagon rolig aktivitet med sitt barn. Forstor nu inte det har for dina barn. Ta det som om det ar strikt om barnen. Missta inte hennes trevliga satt under playdaten for intresse. Forsok inte lagga in en stot. Umgas kravfritt. Skulle hon sedan bli intresserad sa visar det sig sakert, men pressa inte fram nagot och forvanta dig inte nagot. Era barn ar en bra match och hon vill saklart mojliggora for sin son att traffa sina bastisar aven pa fritiden. Forstor inte detta nu genom att tro det ar dig hon ar ute efter. Man kan ha roligt tillsammans utan att vilja ha nagot romantiskt.

    Brukar man verkligen föreslå kaffe på tu man hand om kontakten bara gäller att barnen gillar att leka ihop?
  • Anonym (Yllet)
    Anonym (J) skrev 2021-03-21 14:37:03 följande:

    Brukar man verkligen föreslå kaffe på tu man hand om kontakten bara gäller att barnen gillar att leka ihop?
    Beror väl på hur gamla barnen är?

    De flesta lämnar nog inte av sitt förskolebarn själv att leka hemma hos någon (allra minst en ensamboende man) utan att kolla av läget i det hemmet, vilket då typiskt innebär en fika.
  • Anonym (Y)
    Anonym (vaktmästaren) skrev 2021-03-19 22:55:11 följande:

    Jag är en relativt nyskild man runt 40 med barn i förskoleålder....

    Jag brukar stå o småprata lite med en mamma som har sitt barn på samma avdelning när vi råkar träffs utanför på morgonen o vi får stå där några minuter o vänta på att de låser upp dörren...

    Detta har pågått lite nu o då i över 1års tid.

    Jag har snappat upp att hon och barnets far inte längre lever ihop, det har aldrig sagt rakt ut, men det är lätt att själv koppla ihop.

    Förra veckan när stod vi o snackade lite som vanligt utanför förskolan så föreslår hon att vi kanske skulle ses nångång o låta barnen leka. Jag blir lite ställd eftersom jag är oförberedd, men säger att givetvis ska vi göra det. Precis då låser de upp dörren o vi alla går in o allt kaos med att klä av barn tar vid...
    Hon stoppar mig dock lite senare när vi kommit in och frågar efter mitt nummer så att vi kan boka på nått.
    Hon smsar sen på eftermiddagen och vi gör planer att ses med barnen till helgen.

    När jag sen "kollar upp" henne (som vi alla gör nu för tiden) så visar det sig att hon är 26. Jag har generellt väldigt svårt att åldersbestämma kvinnor, men jag var helt säker på att hon var över 30 iaf, baserat på hennes propra klädstil, samt hennes "mogna" sätt.

    Nu till min fundering, kan hon ev vara lite nyfiken av även på mig? Eller rör det sig strikt om barnen? 
    Jag har ju själv lite svårt att förstå vad som skulle göra att en 26åring som ser allmänt bra ut, är allmänt trevlig och kan föra sig i ett samtal börjar finna en 40+ "gubbe" intressant.
    Ju för sig så ser jag ju på mina yngre kollegor hur 25-26åriga grabbar beter sig idag, det känns som att de mentalt är på en 15årings nivå ungefär.
    Har man som ung kvinna betat av ett par sådana ungtuppar så kanske man börjar se sig om efter nått annat?

    Jag går iaf in i detta med inställningen att barnen kommer ha skitskoj ihop, de leker mycket med varandra på förskolan o mina pratar nästan dagligen om denna grabb.


    1. Mogna män är sexiga. 

    2. Sedan kanske du inte ska gå in med tanken att hon vill annat än att barnen ska ha en playdate.

    3. Allt kan utvecklas till något. 
  • Anonym (J)
    Anonym (Yllet) skrev 2021-03-21 15:52:41 följande:
    Beror väl på hur gamla barnen är? De flesta lämnar nog inte av sitt förskolebarn själv att leka hemma hos någon (allra minst en ensamboende man) utan att kolla av läget i det hemmet, vilket då typiskt innebär en fika.

    Brukar man säga till den andra föräldern att hen är jättemysig då? www.familjeliv.se/forum/thread/81018795-ar-hon-sugen-pa-mig/1/nick/81018795
Svar på tråden Är hon sugen på mig?