Inlägg från: Anonym (Sexlusten försvinner.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sexlusten försvinner.)

    Sexet över efter mannens orgasm

    För att en liten stund efter en man har kommit så försvinner hans sexlust. Det betyder inte att han inte kan ge sex, men att han inte längre är kåt.

    Tror många kvinnor någon gång haft/gett sex utan att ha varit kåta. Så är det att fortsätta att ha sex efter att en man kommit. Han vill inte ha sex då.

    Så tycker ni att "ställa upp sex" är fel, så har ni kanske en viss förståelse för att mannen anser att sexet är över. När man inte vill ha sex, skall man då ställa upp på sex? 

  • Anonym (Sexlusten försvinner.)
    parnordqvist skrev 2021-03-25 22:51:32 följande:
    Ja varför blev man inte kvinna? Ren utklassning, det där. 
    Det finns ett fåtal män som kan komma så med. Vet inte om det är någon drog som används men finns ett par på pornhub där han sprutar 2 gånger på en minut eller 3 gånger under 5 minuters samlag osv. Vill inte länka porr men sök på "yummycouple". Inte speciellt sexigt, men jäkligt fascinerande hur mycket, ofta och snabbt mannen kladdar ner under deras sessioner.
  • Anonym (Sexlusten försvinner.)
    parnordqvist skrev 2021-03-26 06:15:29 följande:
    Okej, tack, ska kolla det. Eventuellt. Visst, jag förstår att det skulle bli väldigt mycket kladd om vi hade samma förmåga som kvinnan rent naturligt. Det är väl kanske en begränsning som naturen satt, det får inte bli för mycket. Det är som det är.
    Det finns andra däggdjur vars hanar i vissa situationer kan prestera snabbt väldigt många ggr. Tex hos råttan.

    När två starka hanar slåss om vem som får para sig, kan en svagare tredje hane få ett slags påslag av energi och passar på att ha sex med så många honor som möjligt. Varje samlag tar bara några få sekunder, och det tar även bara några få sekunder att bli redo för nästa samlag. Detta kan han göra ett femtiotal ggr, sedan svimmar han av utmattning eller dör för att hjärtat stannar. Lite trivia :D
  • Anonym (Sexlusten försvinner.)

    Det finns något som heter Coolidge-effekt vad gäller mannens sexualitet. Där den kan trissas upp till att kunna prestera väldigt snart efter att han redan presterat, men det fungerar bara om det är en ny kvinna han skall ha sex med.

    Så tex. om han ligger med sin fru, tar det en viss tid innan han kan/vill prestera igen, men om han efter att ha legat med sin fru skall ligga med en annan kvinna så kortas den tiden rejält. Så en man kan prestera mer och oftare än vad han normalt kan om han får ha sex med flera kvinnor. 

    Det här kan nog ses hos en del vänstrande män, att trots att han har ett högfrekvent sexliv med sin fru så orkar han ändå vänstra, så att ha en massa sex i relationen för att förhindra otrohet behöver inte fungera. Tex. Anna Ankas teori om att suga av mannen varje morgon för att förhindra otrohet. Är ju jättetrevligt, men behöver inte alls förhindra otrohet.  

Svar på tråden Sexet över efter mannens orgasm