• Anonym (bi)

    Killar som är bi/binyfikna

    Jag är bi på så sätt att jag tänder på kuken. Kan också tänka mig bli påsatt men jag sätter inte på nån annan man. Det är nog för att jag inte är bi känslomässigt och har inget behov av att få en utlösning i en annan man. Däremot gillar jag och ligga med en kvinna och sätta satsen i henne.
    Det är nog så att jag vill vara nära en kuk när den får en orgasm. Det tänder mig. Varför vet jag inte. Jag bara är sån. Det ger mig en kick. 

  • Anonym (bi)

    Det har visat sig att det bor en snubbe i samma bostadsområde som gärna vill ha en oralträff. Vi har varandras KIK. Det är kul. Endera dagen blir det möte.

  • Anonym (bi)
    Anonym (Nyfiken/Uppland) skrev 2021-09-17 19:22:15 följande:

    Jag är också nyfiken på att suga/runka av någon fast jag tänder inte på män. Det är typ en kuk som gör mig kåt. När jag var i yngre tonåren brukade jag och en kompis runka av varandra och det var skönt och spännande. Jag skulle även kunna testa analsex. Jag kör med en dildo ibland och det känns skönt. Problemet är var man ska hitta någon att göra det med, det är inte så enkelt.


    Du får bli medlem på bodycontact.com.
  • Anonym (bi)

    Jag hjälpte en stackare idag. Trevlig stund. Det ger mig en kåtkick. Jag behöver lite extra stimulans (syndiga saker?) för att få energi. 
    Jag försöker leva ut fantasierna men jag aktar mig för singlar som sätter ut annonser här o där. Rädd för sjukdom.

  • Anonym (bi)
    Sugenpånäset skrev 2021-12-30 07:29:06 följande:

    Går det att tänja sitt stjärthål ? Är sugen på kuk men när jag provar med dildos tar det stop och gör nästan ont.


    Du får handla en buttplug. vuxen.se har.
  • Anonym (bi)
    Anonym (Man) skrev 2021-12-30 11:22:20 följande:
    Du måste värma upp mera! Glidmedel och töjning försiktigt så kommer det gå. Som ovan skriver, en buttplug kan hjälpa. Låt det ta lite tid helt enkelt så kommer det funka, du är inte mer ovanlig än andra anatomiskt.
    Sanningen är att en liten plug hlälper föga mot stort organ. Det ska man inse.
  • Anonym (bi)
    Anonym (Halvtrans) skrev 2022-01-09 19:31:28 följande:
    Ska inte vara någon plugg för tusan, Amatörtips.

    Vaceline och med god tid med dildon och när den väl är inne bara låt den stanna där länge för att vänja hålla hålet öppet. När det känns ok kan man börja leka.
    Många är amatörer och dina proffstips kanske inte alltid funkar för han som står baktill bara kör på. Då är det bra att förberett sig före. 
  • Anonym (bi)
    Anonym (Halvtrans) skrev 2022-01-09 21:03:29 följande:
    Du har inte fattat något tydligen.

    Jag ger tips inte för proffs.

    Detta är för ickeproffsen att inte börja med någon ivrig som står där bakom.

    Förstått?
    "inte börja med nån ivrig" säger du. Det är inte alltid du vet exakt hur "lugn" han är när han väl får komma in. Det är inte alltid det finns nån dildo heller. Sen finns det de som säger "äsch, vi struntar i vaselin och sånt. Jag är försiktig".  Jo jävlar. Det är de inte alltid! 
Svar på tråden Killar som är bi/binyfikna