• Anonym (x)

    Anmäla?

    Men vad överdrivet, från din sida ts!

    Jag tror inte du riktigt förstår hur barn kan vara mot andra barn när föräldern inte är i närheten. De kaxar, de utagerar sig, de kan fortsätta slå eller försöka gå på trots tillsägelser. Det är väl inte konstigt att fritidspedagogen behövde ta tag i ditt barn för att avstyra bråket??? Kan du inte se det som positivt - fritidspedagogen vågade ingripa och avstyra bråket?! Om fritidspedagogen inte har ingripit hade den säkert blivit anmäld för det. 

    Skolans värld har blivit helt galen. Alla känner sig kränkta för allt och man ska anmäla alla hit och dit för minsta lilla, och "väljer att tro på sitt barn" i alla lägen. Du gör ditt barn en björntjänst ts. I sådana här lägen är det du som borde stå på den vuxnas sida. Men nu har du säkert suttit hemma och sagt saker till ditt barn som "det var inte okej att h*n tog tag i dig så hårt" vilket bara rättfärdigar ditt barns beteende i ditt barns öron.

    Förlåt, men det är sådana här situationer som får mig att spy över hur skolan har blivit. Man kan inte göra "så" - för då blir man anmäld, och man kan inte göra "si" för då blir man anmäld. Fy fan. 

Svar på tråden Anmäla?