Inlägg från: VirrePirre06 |Visa alla inlägg
  • VirrePirre06

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    Hoppas alla mår bra :) Tänkte höra om någon annan har muskelryckningar långt ner i livmodern? Jag har haft det några dagar nu, på båda sidorna med samma "hoppande" i jämn tajt i flera minuter xD Hört om att man kan känna bebisen hicka men detta känns som något annat :O

  • VirrePirre06
    bananmilkshake skrev 2021-10-14 07:49:57 följande:

    Tror du inte det är hicka då? :) Jag har sånt hoppande, precis där hon har kroppen, så jag antar det är hicka! Igår kändes det tre gånger. Det sitter i några minuter. Ganska snabba ryck är det, inte som när en vuxen hickar.


    neongirl skrev 2021-10-14 08:45:32 följande:

    Jag tror också det är hicka. Brukar få så till och från. Ibland flera gånger per dag. I början tänkte jag också att det var något annat, men enligt BM ska hicka kännas rytmiskt vilket jag tycker det gör. Känns inte som sparkar utan mer som snabba och rytmiska ryck/fladder. Så det borde vara hicka tänker jag. :)


    Ja men då kanske det är det då, kan komma flera gånger per dag haha :) Går in I v.31 idag så det är ju inte omöjligt.
  • VirrePirre06
    mandarincurd skrev 2021-10-15 22:42:36 följande:

    Asså blä, får man klaga?

    Är så trött på min gravidmage nu. Den är så jävla spänd idag och det är jobbigt att vända på sig i sängen, resa sig från soffan, böja sig ner, ta sig upp ur sängen på natten för att kissa, svettas ihjäl, vakna femtioelva ggr per natt, hittar ingen skön liggposition för magen hänger i vädret och det blir mellanrum mellan mage och madrass och AJ när han boxas/sparkas nedåt mot madrassen. Eller när han varit sjukt aktiv en hel dag så magen är helt öm?

    NÄE nu är jag trött på detta haha :)))

    Sååååå hur mår ni andra? (:


    Börjar bli lite less jag med xD Mest att man är så otymplig, blir andfådd för minsta lilla, foglossning som sitter både på fram och baksida och som gör att jag inte kan promenera något alls. Har haft problem med ont i höfterna på natten men nu tycker jag det har blivit bättre och jag hittar en bra position snabbt i sängen, bara att man måste upp och kissa flera gånger haha :) Har börjat få svullna ben och anklar samt även i ansiktet, mindre roligt... Så jaa alla börjar vi nog lessna snart xD
  • VirrePirre06

    Någon annan som upplever att bebis inte sparkar längre utan att det nu mest bökas runt eller ålar? Så är det för mig nu iaf, v31. Magen kan bli helt sne ibland och man känner verkligen kroppen på bebis haha. Antar att detta är normalt när det inte finns så mycket plats att röra sig på längre :)

  • VirrePirre06
    Bula2021 skrev 2021-10-21 22:39:54 följande:

    Ja verkligen! Jag slutade rida för ett par veckor sedan för att magen var i vägen, men gör inget annat nu. Även korta/lugna promenader får jag sammandragningar av, även att bara gå runt på kontoret. SÅ svårt att bara chilla :)


    Jag red mitt sista pass i veckan.28, tyckte ocå magen var ivägen hela tiden haha.
    Thewalk skrev 2021-10-21 22:16:42 följande:

    Är van att hålla igång med högintensiv träning så att inte ens kunna städa hemma känns så konstigt. Ser iaf till att gå ut på en kortare promenad om dagen. Blir galen av att bara sitta inne.


    Jag tränar fortfarande på gym och tänkte hålla igång så länge jag orkar, man kör ju inte direkt maxvikt men skönt att hålla igång kroppen :) Då jag har svår foglossning funkar inte promenader för mig vilket är så tråkigt, det som är så skönt annars :/
  • VirrePirre06
    bananmilkshake skrev 2021-10-26 11:16:50 följande:

    Nån mer som är less på att allt tar så lång tid att göra med en gravidkropp? xD Enkla sysslor, gå, kliva upp ur sängen.. jag ska måla ett litet element idag och måste redan lägga mig och vila pga sammandragningar och en rygg som är som gelé. Har bara hunnit lägga ut plast och ställa upp alla grejer jag ska använda. :D

    Jag älskar att jag kan vara gravid, och resultatet, men inte hur begränsande det är. Längtar efter att få tillbaka (typ) min rörliga kropp!


    Visst är det mysigt att vara gravid, men man hade ju gärna sluppit alla krämpor xD Foglossning, klumpighet, kan inte promenera alls och sammandragningar, suck haha
  • VirrePirre06

    Svara alla utan att tagga xD men håller med om att gångstilen, att man börjat vagga fram haha. Har idag varit på ul gällande om min moderkaka vuxit med livmoder upp då den varit lågt placerad och den hade nu vuxit upp så jag slipper kejsarsnitt :) Hon kollade även tillväxten och hon beräknade bebis om hon växer som hon ska, kommer väga ca 3,800. Hon ligger 10% över kurvan, väldigt skumt då båda jag och min sambo är 170cm, båda föddes runt vikt på 3000 och ingen i våran familj var speciellt stora heller så ja vad ska man säga hahaha

  • VirrePirre06
    bananmilkshake skrev 2021-11-02 08:34:24 följande:

    Men alltså guuuud, nån mer som blivit sjukt blödig och lättrörd? 

    Vecka 36 nu, tror det smög sig på för någon vecka sen. Funderar på att fixa ett Fars dag-kort till helgen och grinar typ ihjäl mig vid tanken på allt min sambo gör för oss. Så fort jag tänker på honom i sin pappa-roll grinar jag ihjäl mig. :') Vill inte ens tänka på hur det blir när bebisen ska tas ut, jag kommer ju typ aldrig bli människa igen?!


    Känner igen det där, jag kan bli väldigt rörd och gråtig haha :) Tittar på tv4 play på BB med Emma Willis, och varje gång någon föder så blir jag så blödig xD Antar att det är för att man själv relaterar att det snart är sin egen tur :')
  • VirrePirre06
    bananmilkshake skrev 2021-11-03 20:07:19 följande:

    Heeeeej vänner! Idag kom datumet för mitt kejsarsnitt! 

    30 november blir det, så ännu en november-bebis! 

    Jag orkar inte leta upp bf-listan, kanske framöver. :) Är så glad! 


    Gud så spännande, inte lång tid kvar nu :)
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET