Inlägg från: mandarincurd |Visa alla inlägg
  • mandarincurd

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    bananmilkshake skrev 2021-05-22 19:49:49 följande:

    Men alltså, vecka 13 och min mage är så uppsvullen så jag dör snart. Jag måste hålla in den när jag träffar folk som inte vet än, på mitt extrajobb tex. Om jag släpper ut den ser det ut som jag är i 7 månaden, på riktigt. Vad fan tar man sig till?! 


    Ja vi får betala 2500:- eftersom jag är 26, men det kanske kan vara bra att göra det ändå. Om inte annat för att få se lille bebben.

    Men wooow redan vecka 13!! Tiden går såååå fort ju, i alla fall för alla andra haha. Läste någonstans om något man kan ta mot uppblåst mage men kommer såklart inte ihåg vart eller vad...
  • mandarincurd
    bananmilkshake skrev 2021-05-22 20:11:03 följande:

    Man tycker ju det borde gå att dra ner priset lite, så himla dyrt. :/

    Haha ja, tiden går alltid så sakta för en själv. Är så glad att ha kommit så långt men tiden har gått otroligt sakta! Vilken vecka är du i? (Förlåt om jag missat om du skrivit det nyligen!) Åh jaså! Hm får googla lite kanske. Hade varit så skönt att bli normalstor ett tag. :D


    Ja verkligen men de sätter väl den summan av den anledningen att man ska strunta i att göra kub. :(

    Ja den gör ju det! Jag är i v.9 nu (8+2)
  • mandarincurd
    Fjaril90 skrev 2021-05-23 19:15:57 följande:

    50/50 för mig, vill ha ett UL så tidigt som möjligt för att se att allt är ok samt vill kunna förbereda mig och börja läsa på om det skulle vara så att barnet har en avvikelse. Jag är inte mycket för överraskningar så erbjuds ett test tar jag det. :)


    Tack för ditt svar :)
  • mandarincurd
    bananmilkshake skrev 2021-05-22 20:50:58 följande:

    Så dåligt om det är så. :/

    Vecka 9 är ju en bra bit! :)


    Ja det är ju en liiiiten bit i alla fall. Är i vecka 12 om typ 2 och en halv vecka, så tänker man så går tiden inte lika långsamt!
  • mandarincurd
    KNAS2 skrev 2021-05-24 08:09:30 följande:

    Jag är nu i vecka 13 och har haft huvudvärk fram och tillbaka. Det är så otroligt irriterande då det är det enda jag kan tänka på när det drar igång.

    Är det någon som har liknande symtom? :(


    Tvärtom så har min huvudvärk och migrän varit som bortblåst sen jag blev gravid. Hört att det är vanligt med gravidmigrän :/
  • mandarincurd
    Nugget skrev 2021-05-24 12:20:55 följande:

    Kan inte äta frukost, lunch, middag som tidigare, blir mer att man tar en macka, banan eller något sånt pga när jag väl är hungrig så behöver jag mat direkt annars blir jag illamående och då tappar jag matlusten... Någon mer som inte riktigt har fått en regelbunden matvana ännu?


    Jag tycker det mesta smakar äckligt :(
  • mandarincurd
    KNAS2 skrev 2021-05-24 17:42:44 följande:

    Skönt för dig!!

    Här är det tvärtom. Idag har jag haft migrän, usch.

    Legat i ett mörkt rum och gråtit typ.. Men ändå försökt se positivt på det, haha jisses!


    Åh det finns nästan inget värre än migrän... men du är inte pollenallergisk? Vet flera ?icke-allergiker? som känner av i år då det tydligen är maaaassor med pollen. Det brukar ofta kunna yttra sig med huvudvärk!
  • mandarincurd
    bananmilkshake skrev 2021-05-26 15:55:13 följande:

    En fråga! Blir ni liksom trötta i magen när ni anstränger er? Jag plockade ogräs och satt mycket på huk och det känns lite obekvämt, som att det tryckte för mycket på magen (ska såklart byta ogrästaktik och stå på knä istället). Det blev mycket upp och ner och böjande och fick som en obekväm obehagskänsla i magen. Är i vecka 13 snart 14.

    Kan det vara ligamenten och det som inte hängde med i mina rörelser? Växtvärk i livmodern som vaknar till när jag rör på mig? Det försvinner fort när jag vilar. Nån som upplever samma?


    Jag har inte det än men jag är bara i vecka 10 snart. Men har hört att situps kan vara väldigt obekvämt och då ?klämmer? du ju ihop dig på samma sätt! :)
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET