Inlägg från: Anonym (Six) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Six)

    Hängande ansikte när jag ligger ned!?

    Det är väl klart ansiktet hänger! Eller skulle ansiktet frångå gravitationens lagar?

  • Anonym (Six)
    Anonym (Ful) skrev 2021-04-04 14:26:21 följande:
    Är det sant? Även om man är ung alltså? Jag tycker folk på film å så ser helt normala ut när dom ligger ned. Käns typ som att jag inte vågar sova med nån när jag märkte hur jag ser ut när jag ligger ned på sidan.
    På film vaknar alla perfekt sminkade också. Och blir någon nedstänkt med vatten så är hen torr i nästa scen. Flört

    Vi är alla fula när vi sover, så är det bara. Herregud, är det nån gång man ska kunna få slappna av utan att tänka på hur man ser ut så är det väl när man sover. 
  • Anonym (Six)
    Anonym (gravitation) skrev 2021-04-04 15:54:50 följande:

    Så är det att åldras. Efter en viss ålder, lite individuellt det där men säg 40-50. Plötsligt börjar gravitationen arbeta emot en och skinnet lossnar från kroppen. Allt börjar hänga vid minsta rörelse och man får hud som ser lite knottrig ut vilket är rynkig hud med ihopklumpade fettceller under som ser ut som celluliter.

    Så när du har sex i medelåldern och framåt så kommer magen hänga, huden på armarna,låren, ljumskarna, venusberget. T o m blygdläpparna blir slappare och släpper liksom vid beröring. Man ser bedrövlig ut om man lutar sig framåt eller ligger på sidan, speglar rekommenderas inte om man ska stå ut med sin självbild och orka möta omvärlden. Att inte påverkas och tycka åldrandet går obemärkt förbi eller att ålder bara är en siffra är för mig helt oförståeligt och konstigt.

    Du får försöka tänka bort det bara för att inte bli galen och titta inte på dig själv i såna vinklar och ha sex i mörker.


    Fast det hänger ju lite oavsett ålder, om man inte bara har skinnet klistrat vid benen. Kinderna tex hänger ju aningen på även den mest unga, slanka person. 
  • Anonym (Six)
    Anonym (O) skrev 2021-04-04 17:57:17 följande:

    Nä nu får ni ge er. Sätt på en film eller ta en promenad istället


    Viktiga ämnen ju! :)
Svar på tråden Hängande ansikte när jag ligger ned!?