Inlägg från: Anders 386 |Visa alla inlägg
  • Anders 386

    Min man använder mina underkläder

    Jag känner igen mig i det där. Har också lekt en del med kvinnounderkläder.
    Men det har varit något av en säkerhetsventil - ett eget experimenterande för att kompensera för brister i sexlivet.

    Jag misstänker att det finns brister i TS sexliv som hennes man kompenserar med egna lekar. Samlagsfrekvensen tyder på att sexet inte är speciellt bra.
    Hur är det TS? Är det så som hos oss att du är lite dålig på att testa nytt? Är du aktiv och visar att du tänder på honom? Visar du att du tänder på hans kuk och hans manlighet?

    För min del handlade det nog lite om att jag inte kände mig åtrådd, en man vill också känna sig sexig och älskad av sin partner, man kan tröttna på att alltid vara den som uppvaktar men aldrig få samma uppskattning tillbaka. Då kan man få en längtan att få känna sig som en kvinna som alltid får uppskattning. Män får tyvärr ofta för dålig uppskattning av sin kropp - man förväntas alltid att vara aktiv och visa kvinnan uppskattning utan att få speciellt mycket tillbaka.

  • Anders 386
    Anonym (Hantverkarn) skrev 2021-04-07 07:45:06 följande:

    Jag har nog lite svårt för att förstå varför man gör saker som man vet att ens partner inte gillar och tänder på. Kanske för att jag lever med tanken på att man ska vara attraktiv för varandra i ett förhållande. Att göra saker, att klä sig eller säga saker som man ser att den andre gillar är ju så tändande. Men visst alla är vi olika och man får gilla olika men då får man ju ta konsekvenserna av det också om man blir för olik i ett förhållande också.


    Håller inte riktigt med. Varför ska man hela tiden anpassa sig till sin partner?
    Ska man gräva ner sina egna lockelser bara för att det inte passar partnern?

    Jag tycker tvärtom - man ska acceptera partnern som hen är utan att fördöma eller försöka forma varandra. Jag skulle uppskatta om min partner visade lite nya sidor även om jag inte tänder på precis samma.
  • Anders 386
    Anonym (Hantverkarn) skrev 2021-04-07 09:54:38 följande:
    Jo vad jag menar är att man visst får ha egna lockelser men samtidigt så om inte partnern går igång på eller gillar så förstår jag inte riktigt meningen med det i ett förhållande. Man kan ju strutta omkring hemma i vad man vill och bli kåt av det men hur kul är det om partnern "kräks" åt en. Är ju bara en tidsfråga innan förhållandet spricker på något sätt.
    Om förhållandet spricker beroende på att en man testar lite kvinnokläder i sin ensamhet så är nog den partnern inte så mycket att ha ändå.

    Men håller med om att sånt här gör man just när man är ensam, inte när man är med sin partner.
  • Anders 386

    Så länge det är nedvärderande för en man att klä sig i kvinnokläder - lika länge kommer ojämlikheten mellan könen att bestå.

    Vi lever fortfarande i en tid då en man klassar ner sig när när han närmar sig det kvinnliga. Kvinnor som närmar sig det manliga har inte samma problem, det är mer accepterat. Kan tom få positivt gensvar.

  • Anders 386

    Placerade han underkläderna så att dom var lätta att hitta?

    Jag gjorde lite så eftersom jag tyckte illa om att smyga med det. Men det blev en väldigt negativ effekt - min fru blev klart chockad och skitsur. Hon accepterade det inte, har för mig att jag fick slänga dom. Men det var på 80-talet, innan toleransen för sexuella varianter hade fått genomslag.
    Numera är det inte så spännande längre, händer bara nån enstaka gång att jag testar nån av min frus spetstrosor. (Som tur är klär hon sig fortfarande snyggt under trots att hon är 60+, och jag tror att hon gör det mycket för min skull, hon vet att jag gillar snygga trosor i spets eller lite glansiga material. Så till viss del tror jag ändå hon accepterat att jag tänder på typ såna underkläder.)

    Jag förstår inte riktigt upprördheten hos TS, som synes är det en inte helt ovanlig fetisch. Ni kanske kan få ett häftigare sexliv om du accepterar. Jag anar att det inte slår gnistor om det just nu?

Svar på tråden Min man använder mina underkläder