Inlägg från: Anonym (Missi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Missi)

    Är jag gravid?

    Angående första så är det många graviditeter som slutar i missfall så tidigt att kvinnan inte upptäcker det själv (man tror gärna det är mensen som kommer och inte att det är ett missfall). Ändå konstigt att tre test var positiva och tre negativa. Tog du de tre negativa testen först så hormonnivåerna av hcg var under gränsvärdet för graviditetstestet och de tre positiva efteråt när nivåerna ökat så de gav positivt utslag?

    Angående nuvarande situation så ska du ha ägglossning nu 2 veckor efter mensen (om du har en standard cykel). Man brukar säga att man kan ta ett graviditetstest tidigast dagen man ska ha mens (om den inte kommit då så klart) för att kunna få ett säkert svar (hormonnivåerna är då så höga att ett test kan registrera den eventuella graviditeten).

  • Anonym (Missi)
    CiaKinuski skrev 2021-04-12 10:53:51 följande:

    De positiva resultaten visades alltid först och sedan först det negativa senare på dagen. Har ägglossning imorgon enligt min kalender.


    Konstigt. Du borde ändå ringa vården och kolla upp ditt onda värk i magen. Det kan bero på andra saker än graviditet. Du har inte endometrios?

    Alla har hCG i sig men inte så mycket att det ska ge utslag på graviditetstest. Inte för att skrämmas men endel tumörer kan höja hCG-nivån och ge utslag på graviditetstest men då borde det inte bli negativt på endel och positivt på andra test.
Svar på tråden Är jag gravid?