Inlägg från: Anonym (Jultomten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jultomten)

    Varför hatar alla SD?

    Anonym (A) skrev 2021-04-12 20:54:44 följande:

    Hur stor är andelen gruppvåldtäkter, terrorattacker och skottlossningar?

    Varför gör du undantagen till en regel?


    Undantag? Ser du alltså gruppvåldtäkter, terrorattacker och skottlossningar som småsaker?
  • Anonym (Jultomten)
    Anonym (A) skrev 2021-04-12 21:08:25 följande:

    Svara på frågan. Hur stor är andelen?


    Hur ska jag veta det? Hur stor är den då?

    Hur som helst är väl brottsligheten för hög ändå? Och att lösa det med bidrag vill jag veta hur vi ska lyckas stoppa dessa problem med? Hur går det resonemanget?
  • Anonym (Jultomten)
    Överste Senap skrev 2021-04-13 11:05:42 följande:

    Det är helt uppenbart att SD:are har svårt med svenska språket då de inte förstår skillnaden mellan att hata något och att vara kritisk mot något. Kanske dags för språkkrav?


    Vad det det viktigaste i sammanhanget du hade att komma med? Typisk sosse...
  • Anonym (Jultomten)
    Anonym (men snälla) skrev 2021-04-13 11:14:12 följande:

    För att påstå att man inte är insatt så har ts väldigt mycket information och åsikter

    Rätt uppenbart att detta är ännu en spammande SD-tråd


    Skit samma om jag gillar SD eller inte!

    Jag vill veta varför NI har så mycket emot SD?!
  • Anonym (Jultomten)
    Anonym (men snälla) skrev 2021-04-13 11:26:34 följande:

    Då kanske en bra början är att inte ljuga i sin trådstart

    Men vi vet alla att det här bara är ytterligare en spammande sd-tråd som har lusat ner familjeliv de senaste åren, ge er nu, det är tröttsamt och har

    motsatt effekt, förstår du inte det?


    Vad spelar det för roll? Blir du ledsen? Grina en skvätt så blir det bra ska du se =)

    Jag är inte insatt men är nog mer åt moderaterna skulle jag tro om det är så viktigt för dig att veta.

    Så, nu när du vet det kan ju du förklara varför SD är så dåligt?
  • Anonym (Jultomten)
    Anonym (eh) skrev 2021-04-13 12:41:14 följande:

    Det är väl mer naivt att tro på en trådstart som den här.

    Tror du på allvar att TS inte är insatt?


    Vilket grinkalas det blev om jag är insatt eller inte, haha! Det spelar väl ingen roll ändå, bara svara på frågan?!
  • Anonym (Jultomten)
    Anonym (eh) skrev 2021-04-13 13:02:23 följande:

    Om du vill bli tagen på allvar är det väl bättre att inte ljuga?

    Eller är oärlighet ett signum för SDare? Det skriker nämligen SD om dig hur mycket du än påstår motsatsen, för har en person nämligen redan ljugit om en sak så är med all säkerhet resten dom säger också lögner.

    Nu orkar jag inte lägga mer tid på din tramstråd, men tummen upp för den får ju folk att uppmärksamma hur oärliga folk är som röstar på SD


    Ja lite grinigt blev det hos dig i alla fall ^^ över en sån löjlig sak. Luktar sosse långa vägar som bara klagar och klagar och klagar och klagar och klagar på andra och klarar inte av att ta tag i saker och problem!

    Hur ska vi göra med arbetslösheten efter denna extrema coronapandemi?

    Hur ska vi göra med försäkringskassan som förnedrar och förnedrar sjuka människor? Jo det är sossarna som valt detta och inte fan kan de lösa det heller.

    Hur ska vi göra med brottsligheten? Inte är det då att bjuda på saft och bulle och ge kriminella straffrabatt! Nej en mördare eller pedofil är INTE lika mycket värd som överläkaren på Iva!

    Hur ska vi göra med alla människor som driver omkring papperslösa och stökar och bökar? Jo vi tar hand om de vi kan och fortsätter väl inte då lassa på med invandrare när vi inte ens kan ta hand om de vi redan har?!

    Är det rimligt att ordningsvakter blir beordrade att sluta rondera på platser pga invandrargäng som dyker upp och hotar ordningsvakter för att de blir provocerade av vakter/poliser? Ja detta har hänt där jag bor och jag tycker det är fruktansvärt. Det är också fruktansvärt att dessa gäng angriper vårdpersonal och förstör ambulanser när de kommer till plats. Är det rimligt? Det är alltså detta ni röstar för? Fyfan säger jag bara! Att dessa ?stackars? invandrare lever på bidrag för de är ?fattiga? och vi svenskarna tvingas arbeta för samma peng. Är det rimligt? NEJ!!! Arbeta för sina pengar ska alla göra, förutom de personer som inte kan pga sjukdom. Punkt!

    Ja jag håller delvis med SD, men vet inte vad de anser i övriga frågor. Därav trådstart.
  • Anonym (Jultomten)
    Överste Senap skrev 2021-04-13 13:07:14 följande:

    1. Vill man ha svar på en viss fråga bör man kunna formulera den för att få relevanta svar. Ganska grundläggande.

    2. Den som kallar mig sosse läste inte mina inlägg under förra valrörelsen. Men antar att det var avsett som någon form av skällsord i brist på övrig vokabulär.


    1. Ja så kan det vara.

    2. Ja så kan det vara.
  • Anonym (Jultomten)
    Anonym (eh) skrev 2021-04-13 13:30:34 följande:

    Du fortsätter bevisa att du är en lögnare, det är så uppenbart att du är en SD:are, samma sunkiga värderingar och samma trista taktik

    Att du även tycks tro att brottslighet bara finns hos invandrare visar ju än mer på dina sunkiga fördomar/brist på kunskap. Hur förklarar du annars att du är helt ok med att SDpolitiker dömda för ekonomiska brott ska sköta Sveriges finanser.

    Och låt mig gissa innan invandringen fanns det inga våldtäkter, och om det fanns så är det tjejen som ljuger, ni sunkiga människor brukar ju  dela samma kassa värderingar som dom ni gnäller på.

    Ge dig, det är ingen som tror på dig du har noll trovärdighet, nu orkar jag inte lägga mer tid på dig och din tråd då vi har sett detta förr, det börjar alltså bli både uttjatat och tråkigt


    Du tycker alltså ovan nämna samhällsproblem är okej? Fyfan, det måste ju vara brottsligt! Jag har sett live vilka typer av människor det är som hotar och ställer till problem då jag arbetar på en sådan plats.

    Hur tror du det känns när ett föräldrapar somalier kommer in till akuten med sin 1 åriga dotter för de våldtagit det stackars barnet? Då lutar det ännu mer åt SD JA!!
  • Anonym (Jultomten)
    Anonym (ggggggg) skrev 2021-04-13 14:15:33 följande:

    Du menar att om man tycker att det är fel av dig att ljuga så tycker man per automatik att de samhällsproblem du nämner är okej?


    Tycker man att det är ett jätteproblem av var jag står någonstans i denna tråd och att enbart konstatera hur mycket SD anhängare jag är, och inte faktiskt svara på frågan och engagera sig i problemen så ja, det antyder ju lite på vad du tycker är viktigt här i samhället!
  • Anonym (Jultomten)
    Anonym (Bra fråga) skrev 2021-04-13 14:17:50 följande:

    På den tiden när M faktiskt hade en medmänsklig flyktingpolitik hade de en helt annan ledare, och var i mångt och mycket ett helt annat parti - till och med knallröda vänstermänniskor som jag själv hyste enorm respekt för Reinfeldt, även om vi i många frågor inte delade hans och hans partis åsikter. Sen när han försvann och Nya Moderaterna återigen blev samma sunkparti som det varit tidigare, återgick de även till sin invanda högerpolitik. Att invandrings- och flyktingpolitiken ser annorlunda ut idag mot vad den gjorde under Reinfeldts tid har alltså inget med trovärdighet att göra, utan bara att Reinfeldt under sin tid som partiledare försökte göra nåt annat - nåt bättre - med partiet.


    Vad ni inte förstått är att senaste åren har invandringen exploderat och Sverige är mer än fullt, så överfyllt att vi inte ens kan ta hand om de som finns här. Tider förändras och därmed även politiken. Vi kan ju inte fortsätta välkomna folk när det dräller av papperslösa?! Eller tycker ni det är rimligt?! HUR i hela friden kan det vara rimligt vill jag veta!

    Jag kan hålla med om att flyktingpolitiken var rimlig Förut, men Inte nu!
  • Anonym (Jultomten)
    klyban skrev 2021-04-13 15:41:08 följande:

    Inga av dessa kommer SD lösa, de vill inte lösa sånt här för rädsla och hat är det som driver SD framåt och liknande partier.


    Jo, de kommer förhindra att dessa brott ökar något kopiöst genom att begränsa flyktingmottagandet. Leder S, MP, V, C så kommer snart inte Sverige vara Sverige...
  • Anonym (Jultomten)
    klyban skrev 2021-04-13 15:55:21 följande:

    Nej, troligtvis mer, då SD inte vet hur man löser problem, de vet bara hur de ska prata för sin populism.

    Det finns bara ett sätt och dra ned på skjutningarna och det är att ta deras inkomster ifrån dom.

    Desto fortare man förstår den, desto fortare kommer man ta tag i problemet och reversera problemet.

    Kan inte se ens att SD har det intresset, för då skulle de förlora en talepunkt som de bygger stora delar av sin politik på.


    Hur menar du att vi ska lösa skjutningarnas genom att vi ska dra av dessa kriminella sin inkomst? Blir de mindre kriminella om de hamnar på gatan?
  • Anonym (Jultomten)
    Anonym (ggggggg) skrev 2021-04-13 15:55:30 följande:

    Du menar att det inte går att tycka att både och  (dvs. både din ärlighet och de samhällsproblem du räknade upp) är problem?


    Jo det går givetvis, men tycker man min oärlighet i denna tråd är ett problem så visar man ju vad man tycker är viktigt att haka upp sig på i samhället!

    Ungefär liknande som Stefan Löfven som inte kan göra annat än att hacka på allt som SD säger, så mycket att han inte bryr sig om samhällsproblemen.

    Det är min åsikt.
  • Anonym (Jultomten)
    Anonym (ggggggg) skrev 2021-04-13 17:02:36 följande:

    Men om det går att tycka både och, så innebär ju en kommentar om din oärlighet inte alls att man tycker att andra samhällsproblem är okej , eller hur?


    Nej men det visar vad man anser är problem i samhället. Kan du inte läsa? Detta är tredje gången jag skriver det nu.
  • Anonym (Jultomten)
    Anonym skrev 2021-04-13 20:32:40 följande:

    För att de är ett anti-demokratiskt parti med kass människosyn.


    Men ni tycker vi ska ta hit människor med horribel människosyn och beblandas med oss?!
Svar på tråden Varför hatar alla SD?