• Physalis

    Men det var ju väl mig han tyckte om? Fel av mig att tycka att han borde ha försökt och fokuserat mer på mig?

    Varför undrar du över hennes moral och att hon borde förstått att ni hade något på gång? Kanske ska fundera på varför han som enligt dig visste att ni hade något på gång väljer att sova över med en random tjej rakt framför näsan på dig? Vad säger det om hans moral?


    Korrekturläser som en kratta
  • Physalis
    Anonym (Kan inte hjälpa att vara ledsen för någon annans rättighet) skrev 2021-04-14 14:27:45 följande:

    Jag har ju tidigare frågat det i tråden. Många tycker att det inte räknas som otrohet...Eller liknade. Någon sa att det var deras rätt ensak.


    Jag tror många har svårt att se det som otrohet eftersom ni inte är tillsammans. Men är det lättare för dig att använda ordet för att se på saken så kanske det ändå är ett bra. Om ni nu båda var med på noterna så har han ju gjort något ganska förnedrande och elakt emot dig.
    Korrekturläser som en kratta
  • Physalis
    RenLuft skrev 2021-04-14 21:09:52 följande:

    Problemet är ju att TS inte gjorde något, utan lät bara kille ha sin runda. Det framgår ingenting vad TS gett för sitt tycke om killen i frågan. Jag tycker det är tydligt att killen försökt sina drag och faktiskt har ändå sin frihet. Är det en annan som uppvisar sitt intresse för mannen, så kan mannen sova över hos den tjejen. Mannen är inte bunden eller har skyldigheter och behöver inte heller känna dålig samvete. TS har inte gjort något och det var en annan kvinna som visste hur hon skulle gå till väga för att få det hon ville ha. Jag ser ingenting som mannen gjort något fel. Varför är det fel? Om mannen försökt visa sina intresse men ingenting har hänt mer än: ''Skämt och prat tillbaka''. Hur länge skall han behöva vänta liksom? Var de på G? Det tolkade inte jag det som! Låter mer som att TS har väntat på att mannen skall förföra TS, som om mannen kan läsa tankar. Att man skriver skitsnack om en man vi inte träffat tycker jag är oerhört fel. Mannen har inte gjort något fel. TS borde ha visat upp sina kort när alla signaler varit så tydliga, som TS tycker att det varit. Varför har TS inte gjort något? Bara väntat och väntat.


    Ja, jag läser detsamma som du mellan raderna men samtidigt vill jag försöka hjälpa ts och utgå ifrån att det hon säger är sant. Och ts menar att de båda hållt på med något tillsammans, skulle kallat det dejting men nu verkar ts protestera mot det. Då beter han sig ganska illa om som byter fokus till en annan kvinna under samma kväll han redan umgås med ts.

    Är det så att det mesta skett i ts huvud så har självklart ingen gjort något fel mot henne.

    En sak är dock säker oavsett, den andre tjejen är helt oskyldig i det hela.
    Korrekturläser som en kratta
Svar på tråden Men det var ju väl mig han tyckte om? Fel av mig att tycka att han borde ha försökt och fokuserat mer på mig?