Forum Misshandel/Våld - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Nya tjejen misshandlade exet

  Lör 17 apr 09:58 Läst 0 gånger Totalt 138 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (E) - Visa alla inlägg
 • Anonym (E)
  Återställ
  Lör 17 apr 09:58 #62 +1
  Anonym (TS) skrev 2021-04-16 18:58:40 följande:
  Jag har fotat det men hon vill ej anmäla. Nya säger att det är för att exet är helt psycho. Exet påstår att det räcker med att hon blivit misshandlad och att hon inte behöver berätta mer. Jo, du har rätt det går verkligen ut över dottern och mig.
  Det känns inte som nåt större mysterium. Du har barn med ett labilt psycho som länge varit aggressiv och hotfull mot din nya tjej, nu har hon attackerat din nya tjej och slagit henne i ansiktet bl.a. Din tjej har försvarat sig och ditt ex råkade också få skador, inte så konstigt faktiskt. Jag är inte förvånad att din tjej inte vill prata med dig och att hon försvarat sig. Du sitter i nån slags chock att "det trodde du aldrig om henne!", nej men är ju inte hon som åkt till en annan kvinna och misshandlat henne heller! Hon har bara försvarat sig! Och gällande polisförhör säger du sanningen! Dvs att du var borta, att ditt ex visade upp nån skråma på handen och så var det väl en svullen handled eller nåt, samt att din din tjej hade blåmärken på armar, hals och ansikte. Sedan får polisen sköta resten.

  Jag fattar inte hur du ens kan sitta och misstro din tjej som du känner så väl när du vet hur ditt ex är!!
 • Anonym (E)
  Återställ
  Lör 17 apr 09:59 #63

  Och varför exet inte vill säga nåt är för att hon vet att det var hon som började och hon som gjorde fel!

 • Anonym (E)
  Återställ
  Lör 17 apr 10:00 #64

  Säg till din tjej att spela in samtalet förresten. ALLA samtal med exet ska spelas in framöver.

 • Anonym (E)
  Återställ
  Lör 17 apr 10:14 #66
  Anonym (X) skrev 2021-04-17 10:07:21 följande:
  Varför säger inte tjejen att hon bara försvarade sig?

  Att tiga när det polisanmälts är bara märkligt.
  För att hon inte vill ha med exet att göra, hon har dessutom redan sagt det till ts. Hon vill lägga det här bakom sig och gå vidare. Om hon vill säga något får hon väl göra det till polisen.
 • Anonym (E)
  Återställ
  Lör 17 apr 10:21 #68
  Anonym (X) skrev 2021-04-17 10:19:43 följande:
  Hon har inte sagt att hon försvarade sig.
  Nej, det var jag som sa, om du läste ordentligt.
 • Anonym (E)
  Återställ
  Lör 17 apr 10:22 #69
  Anonym (X) skrev 2021-04-17 10:19:43 följande:
  Hon har inte sagt att hon försvarade sig.
  Nej, det var jag som sa, om du läste ordentligt. Det hon sa var att hon inte vill anmäla exet för att hon är ett psycho.
 • Anonym (E)
  Återställ
  Lör 17 apr 10:31 #71
  Anonym (X) skrev 2021-04-17 10:25:05 följande:
  Nej, men DU slår på stora trumman om att hon bara försvarade sig, fast inte ens TS skriver ett ord om det, utan till och med skrivit tvärtom, att hon misshandlade exet.

  Hur tänker du?
  Haha herregud vad du läser in :D Fundera själv, vilket är mest troligt, att nya tjejen som är en stabil människa på alla sätt attackerat exet eller att exet som är en psycho bitch och som hotat och trakasserat nya tjejen är den som attackerat henne?

  Ts var inte ens där, var han fått sin rubrik ifrån är väldigt märkligt. Jag fattar inte hur han tänker ärligt talat men tydligen tror han mer på sitt ex för att hon körde upp sina "skador" i ansiktet på honom medan den nya inte vill prata om vad som hände. Att hon är tyst är noll bevis för att det är hon som misshandlat exet.
 • Anonym (E)
  Återställ
  Lör 17 apr 12:19 #73
  Anonym (B) skrev 2021-04-17 11:39:55 följande:
  På vilket sätt är den nya stabil? Förutom att TS säger det. Anledningen till att han säger det är att han är upp över öronen förälskad och lite blind. Hade det varit försvar från den nya tjejen så hade hennes skador framkommit redan från början, inte instängt långt in i tråden. Vad som hände mellan dessa 2 damer vet endast dom. Det är polisanmält så båda får ge sin version till utredaren. Att den nya är tyst är inget bevis för att hon varken är skyldig eller oskyldig, däremot tycker jag att det är märkligt om hon nu bara har försvarat sig.
  Om ts har känt henne ett par år så får vi väl tro på hans ord? Man är väl inte nyförälskad efter så lång tid att man inte vet vad ens tjej går för. Han verkar beskriva henne som en normal människa kort och gott. Enda orsaken att han inte vet ut eller in är för att exet stått och gapat, kört upp sina "skador" i hans ansikte medan den andra inte ger någon information som kan ge honom något att jämföra emot. Jag tycker inte det är konstigt att hon inte vill prata om det, hon är väl trött på allt drama kring exet och nu verkar killen dessutom ta hennes parti. Hon kommer garanterat dumpa honom om han inte skärper sig och åtminstone ställer sig neutral i frågan.
 • Anonym (E)
  Återställ
  Lör 17 apr 16:28 #77 +1
  Xenia skrev 2021-04-17 15:09:30 följande:
  Nej, men det verkar mysko. Varför inte bara berätta? Varför ska det vara hemligt? Hur exet betett sig är i hög grad något som angår flickans pappa.

  Eller är hon så barnslig att hon resonerar "du ska tro på att jag alltid är oskyldig, du ska alltid ta mitt parti utan att jag behöver berätta". Ska hon bara berätta för polisen men inte för sin sambo? Vad är det för förhållande där man inte är öppen om en sådan sak?

  Jag fattar inte att sambon bara accepterar detta. Krav att hon berättar!
  Huvudsaken att hon berättar för polisen vad som hänt, hoppas man iaf. Att hon inte vill prata med ts om det är säkert bara tillfälligt men det första han gjorde var att gå på exets linje istället för att ens fundera på om det verkligen var så. Inte konstigt att hon inte vill försvara sig mot det, bara slöseri på tid. Men eftersom hon tydligen tänker prata med exet på telefon så kan hon säkert berätta sen för ts också vad som verkligen hände. Kräva kan han däremot aldrig göra. Däremot, om det är som jag tror, så borde den nya tjejen lämna det där dysfunktionella gänget bakom sig och vara tacksam att slippa allt.
 • Anonym (E)
  Återställ
  Lör 17 apr 16:32 #78
  Anonym (B) skrev 2021-04-17 14:04:51 följande:
  Tycker ts försvarar den nya väldigt mycket. Finns en del varningstecken hos henne med som han inte vill se. Mycket drama är det, den som drabbas hårdast är ett barn. Jag hoppas att Ts, exet o och den nya börjar bete sig som vuxna och löser allt för hennes skull.
  Ja visst är det lite märkligt hur hon binder flickan till sig, det betyder inte att det är hon som startat ett slagsmål med exet. Jag tycker nämligen inte att ts tar parti alls för sin nya tjej utan för exet. Han kan inte förstå hur han missbedömt henne, hon har misshandlat hans ex står ju redan i rubriken osv. Det där lär han få äta upp senare. Det skulle också vara intressant om ts verkligen såg bilder av stygnen på exets hand och om det finns journaler som styrker att handleden var vriden osv. Om exet nu behövde så mycket läkarvård borde hon ha åkt till akuten direkt istället för att stå och skrika utanför huset en stund, smärtan borde ha varit extrem.
 • Anonym (E)
  Återställ
  Lör 17 apr 18:16 #80
  Anonym (B) skrev 2021-04-17 16:51:06 följande:
  Exet är uppriven efter bråket, klart hon skriker och arg när ts kommer tillbaka. Den nya verkar lugn eftersom hon står och diskar.

  Ts skriver i sitt allra första inlägg att exet visar upp sina skador, långt senare framkommer att den nya också har skador. Det framkommer när flera påtalar att även hon verkar labil och gränslös. Det får mig att tvivla lite om det faktiskt finns skador på den nya, det borde i så fall framkommit i samma veva ts skapade denna tråd.

  Exet polisanmäler, den nya vägrar. Varför om det är försvar? Den nya riskerar att få ett åtal och en dom på sig, väldigt korkat att ta den risken om det är ett försvar från hennes sida.

  Jag tycker hela situation kring allt detta låter märklig. Men det är min analys
  Om exet hade såna skador så jo, hon borde ha åkt direkt till läkare pga smärtan om inte annat. Att den andra står och diskar, ja alla måste inte springa omkring som huvudlösa höns bara för att de varit med om en konfrontation.

  Det var ts själv som fotade skadorna, det var han som upptäckte dem och inte tjejen som sa nåt. Jag har nog missat vad du menar att den nya skulle vara labil, ts beskriver henne iaf inte så i trådstarten men jag har inte läst alla hans kommentarer.

  För att hon inte vill ha med exet att göra, det är en väldigt rimlig förklaring. Jag väntar bara på som sagt att hon gör slut med ts för att slippa hela cirkusen. Den nya tjejen kanske inser att det behövs nån slags bevis om man ska anmäla någon eller så känner hon inte att det är värt det eller någon annan förklaring. Eftersom hon själv fått en anmälan mot sig så gör hon iaf bäst i att prata med polisen om vad som hänt, en motanmälan leder nog inte långt men det kommer iaf inte ha någon större inverkan på exets anmälan, de måste ändå behandlas som två separata ärenden.

  Nja, inte så märklig faktiskt. Det finns definitivt en tänkbar förklaring till vad som hänt. Jag ser det fortfarande som att det är exet som åkte dit och startade ett slagsmål men fick tillbaka lika bra som hon gav. Arga katter osv...
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll