Inlägg från: Anonym (Madame Z) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Madame Z)

    Det ultimata hade varit ett förhållande med flera män

    Jag har precis samma tanke. Min dröm vore att hitta två bisexuella män som också har en relation med varandra. Jag har fastnat för att jag tycker den dynamiken vore den optimala. För mig skulle det kännas mindre kvävande och samtidigt roligt med alla variationsmöjligheterna. Extra allt liksom. Skulle vara intressant att höra om några här lever så? Och i så fall var/hur ni träffades?

  • Anonym (Madame Z)

    För min egen del så tänker jag inte kk utan relation. Alltså tre personer som har en relation varav två är män, helt enkelt för att jag tycker det verkar både kittlande och roligt. Tvåsamheten känns instängd för mig. Och tresamhet känns mer dynamiskt och öppet. Vet att jag som kvinna inte är ensam om tanken med tanke på all fan-fiction på temat som skrivs av kvinnor samt kvinnor som surfar på gay-porr men det jag undrar är hur män tänker runt det?

  • Anonym (Madame Z)
    Anonym (Vore underbart) skrev 2021-04-25 13:30:06 följande:

    Det är en lockande tanke. För  mig hade det krävts minst tre män för att få mina känslomässiga behov tillfredsställda. Sexuellt hade jag klarat mig med två, förutsatt att de var olika i sin sexualitet.
    För några år sedan hade jag en period då jag dejtade två män samtidigt som jag även hade väldigt starka känslor för. De var visserligen helt omedvetna om varandra, men då insåg jag att jag hade kunnat tänka mig ett förhållande med två samtidigt. Att man levde som en familj och delade ett riktigt kärleksförhållande. Men det är nog ganska komplicerat. För tänk om männen plötsligt börjat ligga med varandra och uteslutit mig eller tvärtom? Tror det kan uppstå en del svartsjuka. Många polyamorösa lever ju så, fast frågan är om de mår bra av det i längden?

    Du får väl söka bisexuella män:P


    Frågan är bara - var hittar man dem? Inte som att det är en egen Tinderkategori...och vad det gäller svartsjuka, jag menar att relationen är på tre dvs att männen också har en relation. Jag tänker att svartsjuka visst är en jobbig känsla - men ändå bara en känsla bland andra. Att det inte är en naturlag att den är så stark att inte känslan av kärlek är större.
Svar på tråden Det ultimata hade varit ett förhållande med flera män