Inlägg från: Anonym (Svensson) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Svensson)

    Trekant eller sex med andra som slutat i katastrof?

    Det man riskerar i sitt eget förhållande är ju att en eller båda parter kan bli kär i den/dom andra man har sex med. Det är något man aldrig kan styra över hur väl förberedd man än anser sig vara. Om personkemin klickar så är det ju inget man kan göra något åt. Man kan ju välja att aldrig ses mer men skadan är ju liksom redan skedd.

    Samt att svartsjuka kan dyka upp som man inte heller trodde.

    Precis så hände med oss. Min partner som är den mest öppna människa jag känner och minst fördomsfria fick efteråt oerhört stora problem med svartsjuka och självförtroende efteråt. Det kom smygandes i små portioner och när vi träffat den andra parten ett par gånger så gick det inte mer. Det blev bara bråk.

    Vi testade en annan person nåt år senare och lite mer försiktigt men det slutade med att min partner blev kär... Ett år senare separerade vi efter 7 år tillsammans. Det var snopet..

  • Anonym (Svensson)
    Anonym (Swing for fun) skrev 2021-04-19 10:58:22 följande:

    Hon kanske tycker att det var en himla tur. Brukar alltid säga att man kan inte fixa en trasig relation med gruppsex, swing, partnerbyten och liknande men att det kan ge en fantastisk extra dimension i relationen om man är trygga med varandra och kan kommunicera. Har dock extremt svårt att tro att en trekant kan rasera en bra relation men kan fungera som en katalysator och finns det sprickor i fasaden kan det vara en grymma murbräcka men muren hade ändå fallit förr eller senare. Kul ändå att hon hittade sin Mr right.


    Självklart kan en trekant rasera ett bra förhållande eftersom det kan uppstå känslor EFTERÅT som ingen hade trott hur man än har förberett sig. Och då är det ju liksom försent att ångra sig även om man aldrig mer gör om det. Jag och mitt ex hade varit ihop i 7 år och hade mycket erfarenhet med i bagaget av swing, trekant och annat samt vår egen höga ålder men det hjälpte inte...
Svar på tråden Trekant eller sex med andra som slutat i katastrof?