Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    Har en vän sen snart ett år tillbaks

    Jag förstår inte.... Varför skulle du säga upp bekantskapen med en vän bara för att du har en relation? Och sedan uttrycker du dig väldigt konstigt, vadå träffat "någon annan"?? Ni dejtade ju inte ens, du skriver ju att ni bara var vänner. Har han verkligen känslor för dig? I så fall var det ju bara taskigt att hålla kvar honom ett år så han inte kan gå vidare. Så fundera på hur era känslor verkligen ser ut. Om ni BARA är vänner så finns ingen anledning att bryta, om han är KÄR i dig så måste du bryta för hans skull.

  • Anonym (K)
    Anonym (---) skrev 2021-04-24 11:18:47 följande:

    Satsa på att bli kär i honom istället, om du tror att han kan bli/är kär i dig.
    Utseendet spelar ingen som helst roll (såvida inte du själv blir avtänd). Vad andra tycker är helt oväsentligt. Du har tidigare haft dåliga förhållanden (fast med män med bra utseende?). Det är väl ett sämre alternativ i så fall. Här har du en man du tycker bra om och tror du kan bli kär i. Satsa.


    TS har ju redan en kille......
  • Anonym (K)
    Anonym (---) skrev 2021-04-24 11:50:55 följande:
    Har TS verkligen det? Hon sade ju till honom att hon träffat en kille, men "den andra pratade hon bara med". Har de fortsatt prata? Är de ett par nu, eller var det bara något hon sade för att hon inte vågade ha mer kontakt med första killen (rädsla för att bli kär)?
    Ja, nu vet vi ju inte exakt vad ts har för sig men att man "träffat någon annan" brukar antyda att man träffat någon man är kär i och vill satsa på, eller att man redan är ett par.
  • Anonym (K)
    Anonym (---) skrev 2021-04-24 12:06:06 följande:
    Svårt att veta men TS skriver ju tydligt att hon "sa att hon träffat någon annan", inte att hon nu träffat någon annan. Jag tycker det låter som om det inte blivit något mer med den andra, men det får väl TS förtydliga om hon vill.
    Om hon skrivit "nu" eller inte spelar ingen roll, underförstått så betyder det ju att det är en förändring från tidigare i vilket fall. Som jag fattar är det iaf inte att hon haft en annan man i sitt liv en längre tid utan att det är något nytt och därför börjar ts fundera på vad hon ska göra av stackarn som är friendzonad.
Svar på tråden Har en vän sen snart ett år tillbaks