• korngryn

    Finns det fler mother warriors här ute? Kostbehandla autism

    Tempoo1 skrev 2021-04-25 13:25:51 följande:

    Jag efterfrågade likasinnade som kämpar för sina barn så vi kan stötta varandra, inte nejsägare som "Magical" som gett upp och accepterat den begränsade kunskap som finns om autism idag: att det är en funktionsnedsättning som inte går att göra något åt.

    Förstår ärligt talat inte varför du ens kommenterar denna tråd? Trycka ner andras hopp, dra ner dom i autismgropen med dig där du valt att stanna?

    Även om det är 1% chans att något fungerar vill jag prova det. Jag vill kunna kolla min son i ögonen när han är 18år och säga att mamma gjorde allt för att hjälpa honom.

    Sen Nej innan någon reagerar på sättet jag ser på autism, det är inte hemskt det är inte en sjukdom som tex cancer, många blir fullt fungerande individer med sociala svårigheter. Men som jag ser det nu när barnen är små mår dom dåligt och är fast i "glaskulan" pga läckande tarm och det påverkar hjärnan och utvecklingen. Det är vår plikt att hjälpa barnen ut ur glaskulan!

    Magical och andra likasinnade: har du provat mjölkfri och glutenfri kost på dina barn i 6 månader? Gav det något resultat? Inte provat? Nehe varför inte det? rädd för att bli besviken? Rädd för att få näringsbrist? Ge ett kosttillskott så har du löst en av farhågorna iaf. Dummaste jag hört att inte ens ge det en chans...


    ?Mamma gjorde allt? *facepalm*

    Vad gjorde pappa? Finns det inga ?father warriors?? Hur kan era män tillåta er att hålla på och experimentera såhär med era barn?
Svar på tråden Finns det fler mother warriors här ute? Kostbehandla autism