Inlägg från: hejhejkola |Visa alla inlägg
  • hejhejkola

    BF Januari 2022 ????

    JosHed skrev 2021-07-12 10:25:38 följande:

    Vi berättade efter ett tidigt ultraljud v.9+0. :) vet själv att det är så bra att nära och kära vet om gravditeten när det skiter sig (på RUL för oss förra gången) så man bara kan ringa i tårar utan att behöva förklara allt. Skönt att de visste att vi hade RUL den dagen så vi bara kunde ringa och gråta efteråt!


    Ja precis, det är lite så jag tänker. Om det skiter sig på KUB känns det nog bättre att de vet än att man berättar om graviditeten när den redan är över? får se om sambon är ombord med att berätta idag! Vi har tidigare kommit överens om att vänta till efter KUB
  • hejhejkola

    Uppdatering! Vi berättade inte igår i alla fall haha. Blev liksom aldrig bra läge? och nu känns det faktiskt som att det var rätt val, för i vilket fall som helst kan vi av olika anledningar inte berätta för min familj förrän efter KUB ändå, så kan väl lika gärna vänta med att berätta för alla då. Ett par nära vänner vet sedan några veckor tillbaka så kan i alla fall prata med dem :)

  • hejhejkola
    NatMar005 skrev 2021-07-14 07:48:37 följande:

    Hej och hå, KUB i em och här sitter jag som en zombie då jag lyckades kräkas upp det heliga morgonkaffet hehe.

    Jag måste fråga; är det någon mer som plötsligt blivit både dement och dyslektiker? Jag glömmer allt. Ord mitt i meningar, tider, dagar.. Allt verkligen.

    Och dyslexin gör allt så tokigt för mig.

    Igår läste jag en kompis statusuppdatering på fb som följande: "idag har vi torskbesök" och så letade jag efter en jäkls fisk i bilden utan att hitta någon. Visade sig att de hade norskt besök. :p

    Skulle skriva till min svägerska att hon är världens bästa mamma. Skrev att hon är världens bästa mage. Hon tackade så mycket haha. Såhär är det heeeeela tiden. Någon som känner igen sig??


    Känner verkligen igen mig i att vara snurrig! Kanske inte just med det skrivna språket, men med det mesta annat. Säger konstiga saker, blir av med saker fast jag precis hållit i dem, sätter flingorna i kylskåpet osv osv?. Tur att man inte är ensam haha!
  • hejhejkola

    Nu är jag hemma igen. Allting såg kalasbra ut! Fick väldigt låg risk på allt, trisomi 21 fick jag 1:18546 och trisomi 13 och 18 fick jag <1:20000. Så det kändes väldigt bra när jag gick därifrån. Nu blir det att berätta för familjen inom de närmaste dagarna, ska bli så kul att äntligen berätta!

  • hejhejkola

    Hej på er! Är ni liksom jag inne i en väldigt lugn, MÄRKLIGT lugn fas just nu? Går in i v. 16 imorgon. Känner mig mindre gravid än någonsin, har lite molvärk då och då och ibland halsbränna. Trött. Men det är allt. Har fått tid till RUL i slutet av augusti så det längtar jag till :)

    Tänkte kolla med er?. Tror ni man kan känna rörelser redan? Tycker jag känner som ?sparkar? (?) /fladder under naveln ibland men tänker att det är tarmrörelser. Har dock inte känt så tidigare i graviditeten, om det skulle vara tarmarna alltså? hade ju varit så mysigt om det verkligen är bebis jag känner!

  • hejhejkola

    Hej på er! Varit väldigt inaktiv här, smugit in och kikat ibland. Är helt dödstrött sedan jag började jobba efter sommarledigheten haha.. har varit inne på gynakuten en runda när jag för några dagar sedan fick obehagliga och stora smärtor i magen med efterhängande molvärk, men allt var ok enligt barnmorskan där inne. Antar att det är växtvärk? Någon mer som fått ont i nedre delen av magen?

    Sedan har jag ett sjukt konstigt symtom! Det liksom pirrar/domnar på en punkt under bröstet på vänster sida. Oftast när jag ligger ner men även ibland när jag står upp. Finns inte jättemycket om det när jag googlar. Får fråga BM om det när jag ska på RUL :p

  • hejhejkola
    JosHed skrev 2021-08-17 18:32:49 följande:

    Jag har väldigt ont i ligamenten i magen, men känns ganska tydligt att det är det för det drar liksom enormt mycket på sidorna ????


    Ja ligamentsmärtor kan jag urskilja då de gör ont på ett speciellt sätt? det jag hade häromdagen var definitivt inte ligamenten :/
  • hejhejkola

    Går i väntans tider för rul?. Och min sambo hörde av en bekant att partner nu får följa med på just rul och han ringde idag och frågade om han får följa med på måndag, vilket han får!! Så kul :) längtar efter att få se vårt lilla hjärta igen!!

  • hejhejkola
    Bula2021 skrev 2021-08-26 18:20:21 följande:

    I vilka regioner/län bor ni där partner nu får följa med på bm-besök?


    Jag bor i Skåne :)
  • hejhejkola

    Hej!! Var på rutinultraljud igår och allting såg jättebra ut! Vi väntar en liten flicka!!! Känns mer verkligt nu för både mig och sambon. Är så glad att han fick följa med!

    Har blivit avstängd från jobbet pga hög smittorisk. Blir en låååång ledighet?. Kanske man ska börja sticka eller nåt? Haha

  • hejhejkola
    Solgul skrev 2021-09-02 09:19:17 följande:

    Hej! Har rul i Skåne om ett par dagar. Inte hört något om att partner får vara med och när jag går in och läser på nätet står det fortfarande att partner inte får vara med på ultraljud. Får man fråga var i Skåne du gjorde ditt RUL? Var det privat eller på regionens mottagning?

    (Hade varit så härligt om sambon fick vara med!!)


    Åh har helt missat din kommentar. Antar att du redan varit på RUL? Vi fick höra av en bekant att det var okej för partner att följa med på RUL, men på hemsidan och i kallelsen stod det att man inte fick. Sambon ringde och frågade och då var det okej. Detta var på CSK i Kristianstad. Hur gick det för er? :)
Svar på tråden BF Januari 2022 ????