Inlägg från: Anders 386 |Visa alla inlägg
  • Anders 386

    Sambon säger hon bara kommer av vibrator, jag är nu förvirrad hur jag får ihop pusslet

    Skönt att sanningen kom fram trots att det var jobbigt.
    Som dom flesta kvinnor kommer hon inte av enbart samlag - det är alltså helt normalt.

    Förmodar att du testat att slicka? Det är något många kvinnor har som favorit - men funkar såklart inte för alla.

    Ett förslag är testa lite såna sexleksaker som har erkänt bra effekt. Pratar man vibrationer är ju en Magic Wand nummer ett att testa - helst nätdriven om man gillar kraftiga vibrationer. En rabbit funkar ju också bra för vissa. Och vill man testa det senaste är det ju lufttrycksvibrator som gäller - men min erfarenhet är att den är svår att använda på sin partner - den är bäst för egna stunder.

    Och nu när du vet att hon är ärlig kan det öppna sig helt nya möjligheter för gemensamma lekar. Kan du ge henne en orgasm efter 5-10 minuter med en wand så kan ju det vara en bra lösning. För dom flesta kvinnor uppskattas ändå själva samlaget som viktigt trots att dom inte kommer av det.

  • Anders 386
    Tristaan skrev 2021-04-28 13:26:55 följande:

    ........


    Jag ska fundera vidare på detta. Kommunikation förstår jag är viktigt men samtidigt tror jag det är svårt att ta upp då hon tycker det hela är så genant att prata om. Är lite orolig för om jag ligger på med frågor så blir hon ännu mer osäker och då blir det en dålig spiral av det hela och minskad lust överlag. .........
    När hon nu berättat att hon har ett problem är hon kanske bara positiv till att prata om det mer öppet för att söka en lösning? Kom med konstruktiva förslag om hon har lite svårt att själv komma med lösningsförslag.
Svar på tråden Sambon säger hon bara kommer av vibrator, jag är nu förvirrad hur jag får ihop pusslet