Inlägg från: Lena08 |Visa alla inlägg
  • Lena08

    Varför stoppar man in barnens fingrar i munnen?

    Hej!

    Det här låter säkert väldigt konstigt och jag kanske är ute och cyklar, men pappan stoppar in dotterns fingrar i sin mun. Det är min dotter, alltså vårat gemensamma barn. Tycker detta är äckligt. Hon är 5 månader och ibland stoppar han in halva hennes hand i sin mun. Pappan gör detta för att skämta med henne. Jag tycker som sagt det är äckligt och undrar lite varför han gör detta. Vill inte stoppa in dotterns fingrar i min mun. Jag skulle känna mig som en peddo-gumma då. Vad anser ni? Är det äckligt att göra så där eller är det naturligt? Gör nästan alla föräldrar så?

  • Svar på tråden Varför stoppar man in barnens fingrar i munnen?
  • Lena08

    Jag kan inte påstå att hon skrattar och hon stoppar inte själv in sina fingrar i hans mun. Det är pappan som styr fingrarna dit. Han tuggar lite på dom eller vad man ska säga.

  • Lena08

    Han låg i soffan med sin före detta bonusdotter. Jag tyckte det mer såg ut som ett kärlekspar. Han pussade henne på munnen och höll om henne. Nu får jag tankar om att han gör samma saker med sin biologiska dotter. För några månader sen låg pappan under täcket med våran dotter och pussade henne på munnen. Det är klart man börjar undra.

  • Lena08

    Nu har jag funderat och tror att det beror på att mina föräldrar inte har pussat mig. Trodde att det var konstigt att göra dom här grejerna. I början vågade inte jag pussa min dotter, men nu gör jag det. Pappan skämtade om att det blev slemmigt. Jag är antagligen inte så van vid dessa grejer och har läst mycket på internet om pappor som knullar döttrar. Kanske ska låta bli att läsa det. Internet är en riktig soptunna.

  • Lena08

    Jag har själv upplevt övergrepp. Ville ha barn med honom för att han är snäll och trevlig. Däremot så var han inte med under graviditeten. Han hoppade in då när våran dotter föddes.

  • Lena08

    Samtalskontakt har jag redan tagit upp, men kommer inte iväg förrän om några månader. Jag fattar ej hur det kan vara så lång väntetid. Måste verkligen prata med någon nu.

  • Lena08

    Jag blev utsatt som vuxen, inte som barn. Kommer visserligen ihåg att en gubbe i Danmark tog på ett lite konstigt sätt. Jag kände inte honom. Tycker det var märkligt att inte min mamma sa ifrån den gången. Var ett barn då och jag själv vågade inte säga någonting. Min pojkvän vet om att jag blivit utsatt. Även han gjorde ett misstag då när han drack. Försökte dra av mina shorts och ta mellan mina ben. Talade om det för honom. Tror min pojkvän känner sig lite dum för han kommer inte ihåg det.

Svar på tråden Varför stoppar man in barnens fingrar i munnen?