• Anonym (Ann)

    Hur får jag min bonusdotter att vara trevlig och respektfull mot mig?

    Anonym (TS) skrev 2021-05-02 22:31:06 följande:
    Det som blir så påfrestande är att det är mitt liv och jag som får stå ut med detta. Jag kan såklart strunta i att säga/göra något men det är ju jag som får ta all skit då också.

    Dessutom känns det som att det blir än mer press på mig då hon upplever sig orättvist behandlad och att min son får saker som hon inte får t ex. Känner än mer press på att göra henne nöjd då det är klagomål till sin mamma kring hur orättvist jag är och mamman gnäller till pappan.
    Drottningen1970 skrev 2021-05-02 20:20:15 följande:

    Ytterligare en ny kvinna som curlar en värdelös farsa och sedan undrar varför tonåringen inte är artig och tacksam.

    Varför ställer ni upp på detta? Varför lever ni med ynkryggar och dåliga fäder?


    Han tycker inte det är viktigt att säga tack eller fråga snällt därav tycker han inte att det är hans ansvar att påtala detta utan om jag vill ha det så så är det mitt ansvar.
    Du behöver inte stå ut med detta. Du kan flytta. Du väljer själv. 
  • Anonym (Ann)
    Anonym (hmm) skrev 2021-05-03 03:58:16 följande:

    OJ oj ! Anar lite hat mot manligt kön här, visst? För du menar på att ts curlar för sin gubbe. Fast ts själv har skrivit hur flickan får leva hos sin mamma. Men det nämnde du ju inte ett ord om, utan det är enbart fel på ts snubbe, visst? 


    I övrigt så, det är inte ts som ska uppfostra flickan. Inte heller är det ts som ska komma och ställa krav på sin gubbe om hur han uppfostrar sin unge.


    Ts kanske borde sluta vara så känslig och inse att både du och hon var precis lika dana när ni var små 14:isar. Men antar att du är så mycket bättre idag nu när du är vuxen, så du kan lägga hela skulden på enbart ts man ? 


    Självklart har TS rätt att säga åt dottern om hon beter sig illa mot TS. Hade pappan varit en riktig pappa och tagit sitt ansvar hade det antagligen inte behövts. 

    Så visst är det pappans fel, som du skriver själv, det är han som ska uppfostra sitt barn, vilket han misslyckats totalt med. Det är inte TS fel. 
Svar på tråden Hur får jag min bonusdotter att vara trevlig och respektfull mot mig?