Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hjälp mig att förstå det här med roleplay....

  Ons 5 maj 10:29 Läst 0 gånger Totalt 12 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Bertram) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Bertr­am)
  Återställ
  Ons 5 maj 10:29 #9
  Anonym (Anonym (TS)) skrev 2021-05-04 10:57:23 följande:

  Bra tips och input. 

  Funderar dock lite på var gränsen för rollspel/verklighet egentligen går, eller ifall allt bara är en stor gråzon?

  Om man utgår från ett av era exempel lite högre upp, att man gillar stay-ups och högklackat hos sin partner och väljer att förstärka det. Är det i sådana fall verkligen ett rollspel? Alltså att personen har på sig detta utan att för den delen spela någon kompletterande roll? I min värld är detta endast att ta något som man gillar och förstärka det lite extra...(ej rollspel).

  Om vi kombinerar "stay-ups och högklackat" med någon lämpligt rollspelsscenario (t.ex. "sexig sekreterare/chef" eller "främlingar på ett hotell" som nämndes ovan) så funderar jag på vad denna ytterligare dimension skulle ge?
  Läggar man dessutom på lite olika scener och dialog uppe på detta a la "Glida upp och bjuda på något att dricka, smickra med lite vackra ord och sedan spela på att vi båda är ensamma och långt hemifrån och att mitt rum finns en trappa upp om hon vill ha lite te eller ett glas vin på rummet" så är vi väldigt snabbt tillbaka på det jag menar med känslan i en dålig p-rulle. Det är nog väldigt få som såg på dessa filmer för den fantastiska dialogen och rollprestationerna...

  Som sagt, den första delen med att förstärka något som man gillar förstår jag, men att ta det ytterligare några nivåer och skapa ett helt rollspel kring det får det hela att falla platt för mig (i alla fall i tanken). Vad är det jag missar?


  Du missar ingenting. Du gillar det inte. Andra gillar andra saker. Lite trist att du ska kritisera andras fantasier och inställning till rollspel. Du har fått ganska många tips här. Följ dem eller gör inte det.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll