• Anonym (man)

    Han vill ha mer ”porrsex”

    Det du beskriver är inte en normal relation med ett normalt sexuellt beteende av din man. 

    Först och främst är han porrskadad och jag tycker uppriktigt att du ska ställa krav på att han går iväg och pratar med någon om detta. Jag kollar då och då på porr men det är inget som påverkar mitt liv så hårt och mitt beteende negativt.
    Analsex eller inte får ni komma överens om men du ska självklart bara göra det om du känner för det, när du känner för det och helst också för att du verkligen är sugen. Om du ställer upp på sex när du inte vill kommer det att sluta med att du helt förlorar lusten och det kan ge problem under lång tid.

    Att han ligger och runkar bredvid dig är både äckligt och oacceptabelt, om du inte är sugen eller delaktig kan man faktiskt jämföra det med ofredande.


    Om han inte lyssnar på dig tycker jag du ska släpa med honom till parterapi så får han höra detta från en utomstående.


    I sista hand så tycker jag ärligt talat att du kan fundera på att lämna honom. Om han inte skärper sig kommer det gå åt helvete ändå, kanske om något eller några år. Då är det så infekterat att en separation kan bli väldigt svår.
    Vill han inte ändra sig kanske det är bättre att ni delar på er, lugnt och fint så det blir så bra som möjligt för barnen.

Svar på tråden Han vill ha mer ”porrsex”