Inlägg från: Anonym (Fem döttrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fem döttrar)

    Hur många barn har ni och är ni nöjda?

    Jag har fem döttrar, och en son som dog i v 23 i magen (han var barn nummer 5, men jag blev gravid ett år efter han dog/föddes, och fick då min femte dotter).

    Jag undrade också när jag skulle känna att nu är jag nöjd, att nu är familjen komplett. Idag (yngsta är 4 år) så känner jag det, att det är jag och mina fem barn - jag har inte samma längtan efter fler längre. Men vore det inte för vad min barnmorska sa, samt de komplikationer som uppstod vid sista förlossningen - så hade jag kanske haft fler. Hade jag fött barn i ett annat land, där sjukvården inte är densamma som i Sverige, eller om jag hade fött barn för 100 år sedan - så hade inte jag överlevt förlossningen. Jag är så tacksamma för alla er blodgivare <3

    Min barnmorska på MVC sa också, att hon brukar absolut inte säga det här, men att min kropp ska inte bära några fler barn, den klarar inte det. Och där och då blev det liksom definitivt, aldrig att jag skulle riskera något. Jag har fem härliga döttrar. Friska? Två var öronbarn, varav ena fick bestående men, hörselnedsättning samt fler operationer. Två med förkylningsastma. Ytterligare en med både förkylning- och ansträngningsastma. Tre med borttagna halsmandlar, i tidig ålder. En med födoämnesallergier; vete, mjölkprotein, soja och ägg. Två med synnedsättning.

    Ingen sjukdom, men en dottern har adhd och en add.

    Själv var jag friskt barn, endast en öroninflammation har min mamma berättat, - dock är det min synnedsättning de har ärvt. Så man kan inte veta, vad de ärver eller inte - men jag förstår hur du tänker. Jag känner ändå, att jag har fått fem friska barn.

Svar på tråden Hur många barn har ni och är ni nöjda?