• nihka

    Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback

    Anonym (K) skrev 2021-05-08 23:31:44 följande:

    Det intressanta med kvinnohat och manshat är att kvinnor som genuint hatar män håller sig borta från män. Försöker exkludera kontakt med män så gott det går. Män som hatar kvinnor vill tvärtom alltid ha en kvinna i sitt liv. Vilket är jävligt märkligt.... det mest logiska är att man håller sig undan det man avskyr... men logik kanske inte är dessa mäns starka sida. Kanske man bör begränsa deras rösträtt istället för att de uppenbart är för emotionella?


    Ja, mycket märkligt beteende. Det kan till och med gå över i stalkning, så han förföljer kvinnan för att tala om hur ful, fet, dum i huvudet och värdelös han tycker hon är.

    Förr kunde man besöka varandras "kryp in", titta på varandras foton och skriva meddelanden i varandras gästböcker här på familjeliv. Det skulle aldrig gå idag just pga hatare och stalkers och förföljelser som börjar på nätet och fortsätter irl.

    Familjeliv är ju kraftigt kvinnodominerat så den här typen av män dras så klart hit. Nu har de flesta medlemmar helt anonyma identiteter och har säkert spärrat sin sida för okända besökare. Det har iaf jag gjort efter mordhot. Det var en man som skickade "kärleksbrev" till inboxen med sjuka musikvideos där kvinnan alltid dog på slutet.  

    Det handlar om en väldigt liten grupp män som borde sinnesundersökas och vem vet de kanske redan är frihetsberövade men har (begränsad?) tillgång till internet, men de förstör så oerhört mycket för alla andra. De försöker få det till att de är "vanliga" män och därmed ge alla män dåligt rykte och att kvinnor som inte låter sig förföras av deras charm eller till och med går emot dem är talibanfeminister. Kort och gott så försöker de normalisera ett beteende som inte är normalt någonstans.
  • nihka
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2021-05-09 11:27:32 följande:
    Att spy galla på män utan anmälan eller avstängning är ju redan normaliserat här på forumet. 
    Nej, det är det verkligen inte även om vissa män försöker få det till det när de bannas från forumet och blir utkastade om och om och om igen för att de spyr tillmälen och hat.

    Jag är nu såsom alltid oerhört tydlig med att den här gruppen män, som du tillhör -  jag känner igen ditt val av anonymt (bebbe)nick, inte är representativ för män generellt.
  • nihka
    FDFMGA skrev 2021-05-09 12:29:57 följande:an 
    Mm, jag såg att hen som är rädd för kvinnor och därför hatar dem skapat ett nytt nick efter att det förra blev bannat igår och det förrförra i förrgår - och så har hen hållit på i många år.

    Det är synd om moderatorerna men även om hen - fast särskilt representativ för något annat än sig själv lär den stackaren inte vara.
    Tänk att kastas ut på daglig basis under många år och inte fatta varför. Tragiskt.
  • nihka
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2021-05-09 12:40:28 följande:
    Uppenbarligen läser vi inläggen med olika glasögon. Samma fenomen som när man konfronterar rasister. De ser heller inga fel i det de skriver.
    Ovanligt insiktsfullt om dig själv för en gångs skull. Jag kanske hade fel och det finns hopp ändå.
  • nihka
    Anonym (Självkritik är svårt) skrev 2021-05-10 22:54:31 följande:
    Jag avskyr när man gör skillnad på folk beroende på ras, ålder, kön, etnicitet. Jag skiljer mig dock från "feministerna" här på forumet som sitter med offerkoftor och blir kränkta när man ifrågasätter dem.  Jag anser nämligen att det även gäller vita medelålders män eftersom jag anser att alla skall inkluderas.

    Men det är ju enkelt att skylla på X när man inte är nöjd. Jag ser dock ytterst sällan att kvinnor som spyr galla över män bli ifrågasatta eller modererade. Det tycks vara fritt fram att flyga på män som inte sjunger med i köören. Jag ser forumet som en samlingsplats för bittra kvinnor som vill samlas och klaga på män som grupp ostört. När jag läser om vilka idioter kvinnorna är tillsammans med undrar jag om de blivit bortgifta? 
    Har du en massa olika nick i samma tråd nu igen och svårt att hålla ordning på dem?

    Mitt svar var till anonym (tolkningsföreträde...)
  • nihka
    FDFMGA skrev 2021-05-11 18:01:52 följande:
    Så moderatorerna medverkar i konspirationen mot och förföljelsen av digTomte
    Hahaha! På tal på narcissism.
  • nihka
    Anonym (rebellen) skrev 2021-05-11 14:53:13 följande:
    Du framstår som en pompäs narcissist och jag önskar dig lite cancer så kanske du blir mer ödmjukj...
    Jo, jag kan riktigt se hur feministtrollgruppen och deras nätverk av ordningspoliser med ett horn i sidan till dig kommer att konspirera ihop sig om ytterligare ett av dina sakliga inlägg
  • nihka
    Anonym (rebellen) skrev 2021-05-11 18:10:27 följande:

    Narcissisten har talat. Du ser dig väl som tuppen här i hönshuset. Det blir ju i alla fall ett jävla kackel om man kräver att dörren skall gå åt båda håll. (jag blev avstängd). Forumet är en fristad där kvinnor kan spy galla över män ostört. När jag läser om vilka män de valt undrar jag hur det står till? Eller blev de kanske bortgifta?


    Du är verkligen hjärntvättad i feminism. Jag har gott om manipulativa och elaka kvinnor både bland familj, släkt och vänner som psykat ner sina män till de är så ängsliga att de glömt vad de själva vill? Åratal av morot och piska. Min bror, far, farfar, morfar, svärfar, ex svärfar, min farbror. Alla i Selma och lilla Fridolf förhållanden där de lyder minsta vink.


    Samma sak bland vänner och bekanta men att han är en toffel är givetvis inte det första en man berättar. Det kommer fram efter en tids iakttagelser och ännu snabbare efter några öl eller glas vin. De vill en sak men när frugan kommer in i rummet går de fot. Tragiskt att se. Höll själv på att åka dit. Frågar man männen om de vill träffas eller hitta på något måste de kolla med "regeringen" först. Kvinnorna kan man boka fika eller grillkväll med på stående fot.


     


    Funderar faktiskt på att skriva en bok om eländet. Finns många dråpliga situationer som när mamma förkunnade inför hela sällskapet att pappa inte fick upp den och var oduglig i sängen. Eller när mormor njöt av att berätta pinsamma detaljer om morfars tillkortakommanden med dålig syn och hörsel. Eller när grannfrun glatt skanderar att mannen kunde bada naken för det var ändå ingen som ser hans lilla pitt. Att sedan fyra vuxna kan ta en fika i skuggan av hennes arsle är tydligen känsligt. 


     


    Jag har alltid undrat om de här kvinnorna är födda med mindervärdeskomplex eftersom de har ett så stort bekräftelsebehov och starkt  behov av att trycka ner andra?


     


    Jag inser att detta inte är representativt för befolkningen i stort men det har onekligen satt sina spår i min bild av "jämställdhet", där kvinnor får klaga och gnälla utan att männen får replikera, ungefär som här på familjeliv som inte heller är representativt för befolkningen i stort.


     


    Du har inte funderat på att byta umgänge? Det verkar travas en massa obehagliga människor runt dig. Fast varför inte? Det kanske bidrar till att jag har så många fina människor runt mig när andra suger åt sig annat.
  • nihka
    Anonym (rebellen) skrev 2021-05-11 18:59:42 följande:
    Du är ointressant att diskutera med.
    Det tycker inte dina andra nick som i det närmaste kastar sig över alla inlägg jag skriver
  • nihka
    Anonym (rebellen) skrev 2021-05-11 19:20:26 följande:
    Och trollmor sitter förstås på sanningen? 

    Jag har ingen aning vad din mamma sitter på mer än lilla Fridolf
Svar på tråden Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback