Inlägg från: AndreaBD |Visa alla inlägg
  • AndreaBD

    Vågar ni vaccinera er mot covid?

    FuckGoggleAskMe skrev 2021-06-21 19:03:07 följande:
    Förutom när du handlar i samband med COVID-test då ?
    Jaså en till som bara hoppar in i tråden för i syfte av personangrepp. Inte för att diskutera ämnet. Räcker det inte att påven gör? 
  • AndreaBD
    klyban skrev 2021-06-21 19:11:00 följande:
    Du vet redan svaret där, men vad har nått du skriver där med vaccin och göra eller något svar?
    Dessutom sa jag ju inte att jag ALDRIG går in i affärer.
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-06-21 20:50:59 följande:
    Man vet inte säkert om man har inmunitet/antikroppar i 6-8 månader. Dessutom så får inte alla antikroppar.
    Varför känner du dig uppenbarligen manat att upplysa om en massa saker som ingen har frågat om? Och detta antagligen för att alla redan VET. 
  • AndreaBD
    Tow2Mater skrev 2021-06-21 23:47:46 följande:
    klybanen har smittat.
    Menar du att han förklarar mycket? Iofs, men inte på det sättet. Han upprepar mer det som han tycker är viktigast, eller som folk verkar ignorera. 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-06-21 23:52:07 följande:
    Här "Och du kanske har missat att immuniteten bara vara 6 - 8månader, så du kan redan få det en gång till" talar du att du inte vet det. Därav min inlägg till dig. För att rädda upp din desinformation som du kom med.

    Har redan glömt vad du själv påstod?
    Jag har aldrig påstått att ALLA får antikroppar! Jag vet att inte alla får. Så vart har jag desinformerat??? 

    Och har du några nya rön angående immuniteten? Om inte så är det det som gäller - vad man vet i nuläget så varar den ungefär 6 - 8 månader. Jag är mycket medveten om att det inte är särskilt säkert och kan ändra sig, men det är det vi vet nu. Så... ingen desinformation här. Bara onödiga kommentarer från dig om något som i alla fall alla borde veta. 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-06-22 07:39:39 följande:
    Har jag sagt att du påstått att alla får antikroppar?

    Faktum är att man vet inte hur länge man har antikroppar men man har kommit fram till att det kan vara runt 6-8 månader. Så jo, desinformation från dig. Klantigt skrivet av dig kanske, men ändå desinformation
    Du sa att jag körde med desinformation och det har jag inte. Hur kan det vara desinformation då om jag inte har sagt att alla skulle få antikroppar? 

    Och nu BEKRÄFTAR du t.o.m. det jag skrev för att sedan påstå igen att det skulle vara desinformation. Hä??? Hur ska du ha det? Och om man ska skriva allt som du anser är nödvändigt så skulle det vara långa tråkiga inlägg som ingen vill läsa. 

    Har du så tråkigt? Inget annat att göra? 
  • AndreaBD
    Tow2Mater skrev 2021-06-22 01:05:17 följande:
    Nej, jag menar att han känner sig alltid manad att upplysa om en massa saker som ingen har frågat om. Och detta om saker alla redan vet. Konstant. Om och om igen.
    Jo, men där finns det åtminstone poängen att det finns någon eller några få som argumenterar på ett sätt som inte går ihop med det som alla redan vet. 
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-06-22 07:41:36 följande:
    När der handlar om folks rädsla för vaccinet så är prevalens för allvarliga biverkningar och antalet doser som är givet totalt irrelevant. Dessutom är det ingen som har missar hans upprepande om prevalensen för allvarliga biverkningar och hur många som folk fått det hittills.
    Nej, jag håller inte med. Det finns befogad rädsla, om det nu skulle finnas farliga biverkningar i en omfattning där det faktiskt kan drabba en. Det finns helt obefogad rädsla - om folk t.ex. går på ren desinformation (där skulle det verkligen hjälpa med rätt information). Och det finns överdriven rädsla, som i det här fallet, och där KAN det hjälpa att sätta det i rätt perspektiv, alltså t.ex. om det inte har större risk än annat som man redan utsätter sig för i vardagen.
  • AndreaBD
    EpicF skrev 2021-06-22 08:31:52 följande:
    Har inte du läst ditt egna inlägg? Gör det då isåfall
    Det är klart. Men du ska påstå att svart är vitt, förstår jag. 
  • AndreaBD
    Anonym (Gravid) skrev 2021-06-22 08:55:05 följande:
    Jag håller med om att det finns olika rädslor. Däremot kan flera ju finnas parallellt. När informationen växlat sä mycket som i denna pandemi skapar det också osäkerheter som ger rädslor. Som Astras vaccin som först inte skulle ges över 65, sen till alla, sen bara 65+. Är man äldre kanske man inte har en konstant bevakning på nätet och blir oroad av ändringarna. Som gravid känns det läskigt med ett vaccin som under ens graviditet går från avrått till rekommenderat - samtidigt som att vissa andra länder avråder och vissa rekommenderar.

    Det är ju ett nytt virus så informationen uppdateras; men uppdateringarna i sig skapar ju oro och rädsla tänker jag när det ger en känsla av att ävek den senaste rekommendationen kan komma att ändras med.

    Tror det är en svårighet i denna pandemi.
    Jo, absolut. Jag kan förstå att en mycket större osäkerhet om man är gravid. Och det är förstås många osäkerheter. Det är också att det där viruset verkar så mångsidigt och oberäknelig. 
Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?