Inlägg från: 33villbligravid |Visa alla inlägg
  • 33villbligravid

    BF Februari 2022

    Hello på er!
    Hoppar in här. Plussade redan på lö svagt, men idag ordentligt! :D BF 2.2.2022 enligt app.

    Andra barnet, har en son född spetember 2018. Vi har försökt ca 1 år men hade ett missfall på vägen nu i mars. 

    Hade aldrig tänkt sku gå så snabbt nu efter mf:et men alltså nu gravid igen efter en mens imellan efter missfallet. Hoppas det går bättre denna gång!

    Är på äldre sidan också, 37!

  • 33villbligravid
    Ericky skrev 2021-05-25 09:35:34 följande:

    Här är jag lite nervös och orolig idag. Har precis varit på toa (ursäkta infon) och hade då "rostfärgade" flytningar. Tog ett till test (trots att jag lovat mig själv att inte hålla på och testa efter att ha fått ett plus) och det är ett klart plus, men fortfarande på BIM + 4 inte lika starkt som kontrollstrecket... det är starkare än det test jag tog innan BIM, men som sagt- inte uberstarkt ännu.

    Hoppas innerligt att det här inte är början på ett missfall när vi äntligen fått vårt plus... 

    Har beställt ett digitalt test som jag tänker ta på fredag (om jag inte fått ett klart missfall innan dess dvs). Visar testet mer än sist (2-3 veckor istället för 1-2 som jag fick dagen innan BIM) lovar jag mig själv att sluta med testen...

    Håll alla tummar är ni snälla <3


    Hej!

    Jag vet inte om detta tröstar, men jag har blött i alla mina graviditeter, både den som gått bra, den jag avbrutit och mina två missfall. Så behöver inte vara farligt alls så länge det är just rosa/rostfärgade flytningar.

    Att testet blivit starkare än sist tror jag är bra! Det jag undrar är hur du kan vara på BIM + 4 ifall du har BF 5.2?  Jag är nämligen på BIM -1 och har BF 2.2.

    Så undrar om det att du inte får fullt utslag ännu berpor på att det fortfarande är rätt tidigt? När hade du din senaste mens?

    Jag skulle så unna dig att bara ta det lugnt och njuta, men vet det är svårt!
  • 33villbligravid
    Ericky skrev 2021-05-25 10:40:52 följande:
    Tack vad gulligt av dig att svara <3

    Min senaste mens började den 25 april och pågick i 6 dagar. ÄL var på dag 15 denna månad (bekräftat med temp och ÄL-stickor).

    Ja det kanske är så att det fortfarande är väldigt tidigt? Saken är den att jag haft problem med mellanblödningar son också kortat ner mina cykler från 28 dagar till typ 26. Detta berodde troligen på en polyp, för så fort man tog bort polypen på livmodertappen blev jag gravid på 1a försöket (10e försöket totalt). Så det är min app där jag loggat mensen som säger 5 februari. Alla andra uträkningar online säger 28-30 januari.

    Räknar jag istället 28 dagar (min normalcykel) från den 25 april var BIM i lördags och då är jag på BIM+3 idag istället. Svårt med räkningen där...

    Hoppas att det är som du säger, fortfarande tidigt och att jag får rosa på pappret (även nu) bara pga jag har en benägen att blöda lätt.

    Tack igen <3
    Ok! Hoppas du inte tar illa upp om jag lite räknar på ditt case. Men om du hade senaste mens 25.4 och ÄL på CD 15 så hade du Äl sö 9.5. Idag är du då på ÄL + 16. Jag tror inte alls det är väldigt ovanligt att inte ha helt fullt utslag förrän om några dagar.

    Däremot har du ju plussat ganska tidigt <3 Hur som - hoppas det går bra! Och det där med att ha en benegenhet att blöda lätt tror jag du definitivt ska väga in! 
  • 33villbligravid
    JooCee skrev 2021-05-25 11:30:19 följande:
    Jag är också 37, och det blir mitt tredje barn. Men mina två tidigare är ?stora? när bebbi kommer, en kommer gå i gymnasiet och den yngsta i åk 5, hyfsat självgående med andra ord. Ska bli spännande med en sladdis.

    Med min lilltjej (11 år idag) hade jag ett missfall innan hon kom till oss, hann inte ens få en mens i mellan innan jag var gravid igen. Det kändes som en lååååång graviditet eftersom det blev en extra månad. Det kommer gå bra! Håller tummarna för er.
    Ja, men eller hur! Nu när redan var gravid februari-mars så känns det helt maratonlångt att vänta tills 2.2. Nåja - mest håller jag så klart tummar för att går vägen den här gången. Kul att någon annan också är lite åldersstigen ;)
  • 33villbligravid
    Ericky skrev 2021-05-26 08:15:58 följande:
    Hej igen, 

    Jag tar absolut inte illa upp <3 Jag är ju med i dessa trådar för att kunna bolla funderingar och få input <3

    Jag fick mensvärk igår eftermiddag (vilket jag inte haft hittills) och fick i samband med det något som liknade starten på en mens. Tydliga blodblandade flytningar. Dock inga klumpar. Hann bli så otroligt ledsen eftersom jag var övertygad om att det var missfall på G pga de blodblandade flytningarna och att jag upplevde att mitt enda symtom, ömma bröstvårtor, försvunnit. De blodblandade flytningarna pågick dock bara igår under ett par timmar och sedan dess har jag inte blött mer, så nu vet jag inte vad jag ska tro. 

    Testen varken ökar eller minskar i styrka. Får vänta och se helt enkelt om det blir mer blödningar och testa igenom om några dagar. Tänker att jag kanske borde blöda lite mer om det är missfall. Hoppas på det iaf <3
    Ja, det är svårt att veta! I min första graviditet när jag var 21 och därför valde abort (hade blivit på smällen av misstag) hade jag just så där och trodde de facto jag fått en sparsam mens, först en månad senare när mens nr 2 föll bort fattade jag hur det låg till. 

    Så med det sagt - då missfallen drar igång ordentligt så blöder det rejält. Sedan kan man förstås inte veta hur en lättare blödning tänker utveckla sig, men lite blod om det hålls lite behöver inte vara farligt!

    Hoppas på att det var en genombrottsblödning bara <3
  • 33villbligravid
    Ericky skrev 2021-05-26 20:38:23 följande:

    Känns så tråkigt att behöva lämna tråden jag var så glad över att ha fått starta, men missfallet är ett faktum idag med blödningar som en mens och ordentlig mensvärk. Och fortsatt svaga gravtest.

    Önskar alla er andra stort lycka till <3


    Väldigt ledsamt att höra! Men nu vet du att ni kan bli gravida i alla fall. Det kanske inte känns som en tröst, men det är på riktigt ett jättebra tecken för framtiden. Ta hand om dig och lycka till <3
  • 33villbligravid

    Hej!

    Jag plussade i lördags, men då var det ännu svagt men klart sebart. Sedan på tisdag hade jag nästan lika starkt på teststräcket som på kontrollstrecket, det var då BIM-1 eller ÄL + 13, efter det har jag lovat mig att inte testa mer, för har en tendens att bli sjukt neurotisk, så vet inte var jag skulle landa :)

    Men fattar dig bra - och tycker det ser mkt lovande ut med så där starkt streck!

    Har själv också ett par missfall i bagaget, dock senare (i vecka 9 resp vecka 11) och båda sådana där jag dessutom varit på tidigt ultraljud och sett levande foster. Så vågar inte göra det mera heller!!

    Med sonen slutade jag testa efter BIM och gick inte på ngt tidigt ultra och då gick det bäst - så tänker köra så nu igen!


    Jonnanittio skrev 2021-05-27 15:33:09 följande:

    Någon mer som fortsätter testa fast att ni plussat? Vet att det är heltokigt men jag testar tills testlinjen är starkare än kontrollstrecket och jag får 3+ på digitala. Haft många missfall tidigare och då har jag haft svaga test eller test som inte ökat i styrka.. Vet att det inte är någon garanti osv. Men det här känns bra för att vara äl +13 <3

    Noll symtom än så länge dock.


  • 33villbligravid
    barnlängtan2021 skrev 2021-05-30 17:44:27 följande:

    Hej hej!

    Jag plussade i tisdags och är beräknad till 2 februari enligt min app, är idag i vecka 4+3 :)

    Det är vårt första barn som är väldigt efterlängtat. Varit ofrivilligt barnlösa i 1,5 år innan vi plussade men som tyvärr slutade i MA i februari i år. Men på första ägglossningen tog det sig och jag är gravid igen. Så hoppas den lilla vill stanna i magen nu <3


    Åh! Grattis!!! Tycker jag sett dig i letrozoltråden också eller minns jag fel? Jag har också BF 2.2. och hade ett missfall i mars. Hoppas på bättre lycla för oss båda denna gång!
  • 33villbligravid
    StoraMy skrev 2021-06-02 21:36:34 följande:

    Törs knappt skriva det för det känns så overkligt, men vi plussade idag! Fått svaga streck på olika stickor, men ett klart "gravid" på ett digitalt. Enligt natural cykles ska BF vara 12 februari. Hänger väldigt gärna med i den här gruppen!

    Måste fråga er andra: hur mörkar man en graviditet så här i början? Juni och juli var ju två riktigt dåliga månader att ha som första veckor och speciellt nu när restriktionerna börjar lättas :)


    Hej och grattis! 

    Jag har inte mörkat för mina vänner utan berättar då vi ses om det annars blir konstigt att inte typ dricka vin/äta sushi :) Jag har flera missfall i bagaget och just därför känns det heller inte så dramatiskt, d.v.s. jag säger att jag är gravid igen, och att vi ser hur det går! Har märkt det varit skönt om inte gått vägen att nära vänner vetat och kunnat stöda.

    På jobbet berättar jag inte, men där är det inte heller svårt att mörka då mest är på distans och oberoende förväntar de sig inte att jag ska dricka alkohol eller äta förbjudna ostar på arbetstid ;)
  • 33villbligravid

    Om mående. Så jag känner absolut nada! Lite skrämmande - men har inte mått dåligt i tidigare graviditeter heller så hoppas det är ok ändå .. Hur tänker ni göra med covid-vaccin? 

  • 33villbligravid
    Värphönan skrev 2021-06-03 09:35:56 följande:
    Varför ska du undvika att äta sushi? Det man ska va försiktig med som gravid är tonfisken för den innehåller så mycket kvicksilver annars är det bara att smaska på :) (enligt Livsmedelsverket)
    Jag tänker på den råa fisken? Jag bor i Finland och här avråds man från rå fisk som gravid. Tonfisk har jag däremot missat - har ätit en del tonfisk faktiskt :D 

    Jaja, inte lätt att göra rätt! ;)
  • 33villbligravid

    BF-lista

    2/2 - Lunne, 33 år, andra barnet

    2/2 - 33villbligravid, 37 år, andra barnet

    8/2 - Anonym4848, 35 år, första barnet

    9/2 - Skuggviol, 31 år, andra barnet

    14/2 - Dreamof4, 41 år, fjärde barnet

Svar på tråden BF Februari 2022