• Jemp

    Tappad vårdnad

    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-27 12:11:41 följande:

    För att mamman fick min egen dotter vittna i tingssalen,därför.hade hon inte varit så påvärkad av sin mamma så hade det aldrig blivit såhär!domaren kommer se igenom mammans falska fasad.att hon försöker hålla mig involverad i dotterns liv,el erbjuder en insynsfullmakt är bara för att det ska se bra ut.mamman smsade mig så sent som idag att dottern har fått börja äta medicin igen,hon frågade än en gång om jag kommer ha kvar mailen jag enkomt gjort för att hon ska kunna hålla kontakt med mig men svarade nej.jag vill inte ha med henne att göra.vår dotter är såpass stor att vi kan ha kontakt via henne.om hon nu nångång slutar låta mamman påvärka henne!


    Så din dotter ska ta ansvar för hur hennes mamma beter sig och (enligt dig, men det du skriver i övrigt bekräftar det) manipulerar henne?

    Vad löser du med att bryta kontakten med dem? Du är ju bara ute efter att hämnas på mamman och domaren, inte att finnas för din dotter.
  • Jemp
    hjertgren skrev 2021-05-27 18:53:40 följande:

    Hade underlättat om du skickade hela dombeslutet, svårt att säga direkt vad som påverkade beslutet över vårdnaden till hennes mor. 

    Lycka till!


    Inte ett dugg svårt om du läser tråden.
  • Jemp
    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-27 18:45:25 följande:

    Nej vi har inte pratat sen nyårs har jag skrivit.

    Det kommer inte gå lösa nått förräns allt detta är klart.och då får ni tycka vad ni vill men så är de.


    Hur skulle nåt i din relation till dottern lösas av förlängd vårdnadstvist??
Svar på tråden Tappad vårdnad