Inlägg från: Anonym (Ojsan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ojsan)

    Hon tar över min kille

    Jag hade inte heller varit bekväm med den typen av vänskap där du inte är mer inkluderad.

    Vill hon ha barnpassning är det väl bättre att hon lämnar av barnet hos er. Klart att man ställer upp för vänner med att köra till ikea eller liknande ibland, men detta låter som det sker flera gånger i veckan deras vänskap. Klart att du känner dig nedprioriterad.

    Prata med honom och förklara att du tycker det är för mkt. Vill han inte själv begränsa det så är han sakta på väg bort från dig.

  • Anonym (Ojsan)
    Anonym (Ebba) skrev 2021-06-06 13:44:58 följande:

    Jag börjar också undra vad som försiggår. Har inte velat misstro honom tidigare men att vi har en paus över detta verkligen säger ju en hel del kan jag känna!


    Lider med dig Ebba! Han är nog inte helt ärlig om sina känslor för henne. Låter som han dras med utan att reflektera hur det uppfattas av dig.

    Har du tur så kanske han tar sig lite tid nu för att tänka igenom vad han vill och kommer fram till att det är dig han älskar.
  • Anonym (Ojsan)

    Om det nu bara är vänskap mellan mannen och hans kompis, borde inte hon reagera på att hon orsakar skada i hans relation med dig? Hon vill väl ändå hans bästa som vän.

    Att hon inte ringer upp dig för att snacka och visa sympati visar att hon ville att detta skulle hända.

  • Anonym (Ojsan)
    Anonym (Ebba) skrev 2021-06-13 15:37:39 följande:

    Han var här imorse.. han hade med sig tjejens dotter så gick inte att prata. Dum som jag var frågade jag om han ville prata men han svarade bara att det inte var så lämpligt då barnet var med. Jag sa vi ska prata om boendet och han sa att självklart och att han ska ringa i veckan om det gick bra.

    Han tog med sig det mest nödvändiga. Han var lättsam som om inget hade hänt ungefär...


    Så fegt o ta med hennes barn. Det visar rätt tydligt att han inte vill snacka. Respektlöst faktiskt.

    Jag hade nog inte kunnat hålla tillbaka där utan sagt det där och då.

    Kram på dig! Hoppas du kan avsluta detta snabbt och komma vidare.
  • Anonym (Ojsan)
    Anonym (Ebba) skrev 2021-06-22 17:25:09 följande:

    Tack för alla fina ord och tankar (läst vartenda ett av era inlägg) blir tårögd <3

    Alltså jag har inte orkat skriva här... men det är såhär att jag fått besked om att hon är gravid. Det har inte riktigt sjunkit in än. Jag har inte orkat ta tag i det juridiska än men jag ska. Jag behöver bara lite tid att läka. Jag har ett mål att sälja här och sedan köpa mig något nytt som är bara mitt. Men nu är det jobbigt. Har mycket stöd av familj och nära vänner som tur är.

    Det är så mycket tankar kring hur allt hade kunnat bli ... hur det kunde bli såhär och jag vet knappt vem jag är just nu... det är sjukt. Vet inte hur jag ska beskriva alla känslor. Jag pendlar mellan utbrott och sedan att tycka synd om mig själv och sedan tänka att jag klarar mig bättre utan honom osv..


    Så himla tråkigt och läsa om hur han behandlar dig. Förstår om det känns mörkt och jobbigt just nu. Hoppas dina vänner och familj finns där för dig! Kram

    Bekräftade han att det var han som gjort henne gravid och att han vill separera?
Svar på tråden Hon tar över min kille