Inlägg från: Anonym (Nope) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nope)

    Tycker ni att 11 centimeter är för litet?

    Anonym (11 centimeter) skrev 2021-06-06 08:40:00 följande:

    Jag undrar om ni tycker att 11 centimeter på en kuk är för litet eller inte?

    Jag har väldiga komplex för min. :s.


    Hade aldrig inlett något med en man som hade så liten. Det hade begränsat sex alldeles för mycket. Fingrar och tunga kan aldrig kompensera jätteliten kuk
  • Anonym (Nope)
    StudierKemi skrev 2021-06-06 12:11:28 följande:

    Om en kvinna väljer mannen för kukstorleken och inte för personligheten, snällheten eller intelligensen, så tänker hon, och beter sig som en schimpans. En sådan kvinna var ändå inte mycket att ha. :)


    Självklart är inte enbart kukstorlek det avgörande men de flesta är intresserade även av bra sex. Då går pyttepenisar bort.
  • Anonym (Nope)
    Anonym (Six) skrev 2021-06-06 12:15:51 följande:

    Du har en riktigt stor, jag med hela min 6,9 cm får jobbet gjort med en stor framgång


    Du kan ju inte ens jucka om den är så liten. Det är en micropenis
  • Anonym (Nope)
    Anonym (Funkar) skrev 2021-06-06 13:04:44 följande:

    Jag har varit med killar som haft ca 10 cm kuk och det har inte varit några problem för mig att njuta av sexet.

    Är det en person man tycker om och är attraherad av spelar storleken ingen roll.


    Så liten kuk begränsar sex. Alla ställningar funkar inte och det är inte direkt sexigt heller.

    Jo, den spelar roll. Hade inte ens inlett något med en man med så liten.
  • Anonym (Nope)
    Anonym (Pelle) skrev 2021-06-10 01:09:06 följande:

    Men vad räknar du som stor då ?


    15/16 är helt normalt och ok, gärna tjockare än medel. 11 cm ser inte ens ut som en vuxen person. Ingen hör har sagt att det måste vara en jättekuk, normalstor är helt ok
  • Anonym (Nope)
    Anonym (?) skrev 2021-06-10 18:54:37 följande:

    Och medeltjock är vadå?


    Enligt studier är medel runt 10 cm, det är dock riktigt smalt för min smak. Min nuvarande sambo har runt 14 cm, det är perfekt
  • Anonym (Nope)
    Anonym (H) skrev 2021-06-13 19:48:31 följande:

    Man gifter sig inte och blir gammal med kuk storleken. Finns så mycket mer egenskaper som gör ett långt och lyckligt äktenskap. Sexet hänger inte på storleken men däremot intellekt och grundläggande värderingar. Allt annat är för mig löjligt och barnsliga värderingar.


    En pytteliten kuk skulle vara ett problem. Det begränsar sex alltför mycket. För många är bra sex viktigt k ett förhållande- inte det enda viktiga men en viktig del.
  • Anonym (Nope)
    Anonym (H) skrev 2021-06-13 19:48:31 följande:

    Man gifter sig inte och blir gammal med kuk storleken. Finns så mycket mer egenskaper som gör ett långt och lyckligt äktenskap. Sexet hänger inte på storleken men däremot intellekt och grundläggande värderingar. Allt annat är för mig löjligt och barnsliga värderingar.


    En pytteliten kuk skulle vara ett problem. Det begränsar sex alltför mycket. För många är bra sex viktigt k ett förhållande- inte det enda viktiga men en viktig del.
  • Anonym (Nope)
    Anonym (H) skrev 2021-06-14 10:18:10 följande:

    Det är sant, men någon ifrågasatte om min man var 8cm på ett ganska roligt sätt. Självklart märker jag skillnad på 10 el 20, men är knappast så intresserad om den är 17 el 20. Det jag från början skrev i denna tråd, är att storleken på en kuk inte avgör vem jag vill bli gammal med - så tråkigt med fixeringar. Om någon nu har väldigt liten, ska han då gå och tro att han inte kan tillfredsställa en kvinna? Känns så tråkigt att skapa komplex hos människor. Och då vill jag också påstå, att kvinnor kommer sällan av penetration - vad mannen kan göra med tunga och händer är viktigare. Min syn på saken i alla fall


    Fast vi pratar inte om skillnaden mellan 17 och 20, det är helt normala storlekar. Vi pratar om en otroligt liten kuk. 11 cm är för många inget som tillfredsställer dem. Att kvinnor i stort inte kommer av penetrering innebär inte att penetrering inte är viktig. Det betyder bara att man vill ha klitoris stimulerad under tiden. Sex utan ordentligt penetrering är helt värdelöst. Tunga och händer kan aldrig kompensera.
  • Anonym (Nope)
    Anonym (mr) skrev 2021-06-14 21:58:18 följande:

    Skulle säga att de flest kvinnor kan komma av en väl genomförd penetrering. Bara den detaljen att rätt många män är värdelösa i sängen.


    Nej det kan de inte, det har inget med mannens förmåga att göra. Majoriteten behöver klitorisstimulans- det betyder inte att det är dåligt. Orgasm som orgasm :)
  • Anonym (Nope)
    Anonym (emilia113) skrev 2021-06-14 22:39:51 följande:

    Det är klart att det kan!

    Eftersom kvinnor inte får orgasm av samlag utan måste få klitoris stimulerad. Storleken spelar alltså ingen som helst roll!

    Är du verkligen kvinna som har skrivit så, låter mer som en man!


    Jag är definitivt kvinna ja. Storleken spelar absolut roll eftersom jag vill få orgasm under tiden jag blir penetrerad. För liten kuk begränsar många ställningar. Jag behöver klitorisstimulans men vill få det samtidigt som jag blir knullad. Att få orgasm innan eller efter kompenserar inte för mig och en hel del andra kvinnor. Jag gillar inte heller att bli slickad, ger mig typ inget, blir hundra ggr hellre påsatt. Du vet att det finns kvinnor som kommer av enbart penetrering? De skulle inte hålla med dig.
  • Anonym (Nope)
    Anonym (Statistiker) skrev 2021-06-14 23:53:59 följande:

    Du vet inte vad du talar om. Med ett genomsnitt på drygt 13 cm och normalfördelningskurva är 11 cm normalt och 17-20 i stigande grad väldigt ovanligt. Det är väldigt roligt när personer som du gormar runt och torgför sin egen åsikt som norm när världsbilden är så skev. Sätter en slant på att du är en man dessutom med det beteendet.

    en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size


    17-20 är stort ja. Har inte påstått något annat. Jag behöver ingen jättekuk, runt 14-15 cm är perfekt - det är enligt vissa studier medel. 11 är betydligt kortare- har aldrig träffat på någon med så liten i hela mitt liv, hade som sagt inte funkat för mig. Är definitivt kvinna :)
  • Anonym (Nope)
    Anonym (Liten kuk) skrev 2021-06-15 21:56:26 följande:

    Vad är lite för dig då?


    Föredrar 14-15 cm och grov. 12 och neråt går bort, absolut om den dessutom är smal
  • Anonym (Nope)
    Anonym (Kalle) skrev 2021-06-16 09:37:15 följande:

    Ja, det är knappast kukstorleken som avgör om kvinnan får orgasm eller inte av enbart samlag. Det är nog mycket som hänger på kvinnan där, plus mannens teknik.


    Är du kvinna? Du har väl dessutom skrivit att dina få partners inte ens gillar sex.

    För många kvinnor har storleken absolut betydelse. Det betyder inte att den behöver vara enorm, bara att en för liten inte funkar - den når inte/fyller inte ut som större
  • Anonym (Nope)
    Freddie K skrev 2021-06-28 07:55:53 följande:

    Det finns ju något som heter sleeve. Jag ska köpa en sån och sen testa på tjejen. Det kanske inte känns så mycket för mig då, men mer för henne och det är det som räknas, tycker jag.


    Otroligt osexigt, då kan man lika gärna använda en dildo
  • Anonym (Nope)
    Anonym (Statistiker) skrev 2021-07-01 14:04:33 följande:

    Precis. Gott så.

    Du tycker att topic är viktigt när det passar din tablå, inte annars. Det är ju faktiskt du som drar in helt irrelevanta saker i diskussionen och försöker lägga relativiseringar på mig. 

    Eftersom topic är kuklängd är det det jag diskuterar. 

    Poängen är fortfarande till TS och dem som identifierar sig med topic inte huruvida din personliga sanning stämmer bättre med normen än den objektivt uppmätta. 


    Statistik är inte intressant. Frågan var om man tyckte 11 cm var för litet - några svara ja och några nej. Vad din statistik säger är inte svar på frågan
  • Anonym (Nope)
    Anonym (JA!!) skrev 2021-07-02 17:20:06 följande:

    Den är inte för liten-garanterat!!

    Om det känts så..så kanske tjejen varit för slapp helt enkelt, men det kan man träna upp som kvinna genom knipövningar -- bara ett ot tips!!


    Längden har ju dock inte ett skit med slapphet att göra
  • Anonym (Nope)
    theotherone skrev 2021-07-02 19:21:01 följande:

    Och FYI, genomsnittet är fortfarande 13.12 cm. Oavsett vad ditt ögonmått anser. Man kan argumentera mot fakta hur mycket man vill, faktan blir inte mindre sann för det?

    bjui-journals.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/bju.13010


    Av mina 35+ män så har typ 1 person haft den storleken. Resten har haft betydligt större
  • Anonym (Nope)
    Anonym (emilia113) skrev 2021-07-03 12:48:33 följande:

    Förstår inte att ni orkar diskutera det här så mycket. En kvinna får orgasm av klitorisstimulans och inget annat. Hur kan då storleken spela någon som helst roll förutom det då att en stor kanske gör ont? Dom flesta kvinnor föredrar oralsex eller smeksex framför samlag som är totalt ointressant både för mej och mina vänner. Samlag är något man gör för mannens skull inget som ger en själv någon njutning!


    Ehh du har totalt fel. De flesta kvinnor föredrar inte smekas/oralsex framför samlag. Vad är det för löjligt påstående? Jag är kvinna, ett sexliv utan penetrering är totalt ointressant, ingen av mina kvinnliga vänner/bekanta skulle vilja ha ett sexliv utan. Jag får inte orgasm av enbart penetrering men penetrering är otroligt viktigt och en 11 cm kuk hade gått bort, det hade begränsat för mycket. Synd om dig som har ett så torftigt sexliv men du pratar definitivt inte för majors kvinnor :)
Svar på tråden Tycker ni att 11 centimeter är för litet?