• Anonym (Dålig mamma)

    Älskar inte mina barn

    Vet inte hur jag ska börja. Men jag är så fruktansvärt trött på mina barn, jag känner bara mer och mer avsky för varje dag som går. Dom bråkar och jag blir galen. Jag är världens sämsta mamma, jag vill inte vara deras mamma längre! Idag sa jag att jag önskar dom vore döda, att dom ställde sig framför ett tåg så jag får begrava dom. Jag har hotat dom att jag ska flytta ifrån dom. Jag orkar inte längre! Jag orkar inte vara en mamma som känner så som jag gör, jag vill bara lämna min familj och gå! Jag vill inte vara gift längre! Jag vill bort från allt! Allt allt allt!!

  • Svar på tråden Älskar inte mina barn
  • Anonym (Hemskt)

    Jag kan inte vara konstruktiv.
    Du är ett svin!
    Min man sa samma sak till vårt barn och det har gjort att hon blivit otroligt rädd för att bli övergiven både av honom och sina kompisar.
    Psykisk misshandel.

  • Anonym (livskriser)
    Anonym (Obegripligt) skrev 2021-06-10 00:47:24 följande:

    Varför skaffar man ens barn om man inte orkar ta hand om dom?!


    Det vet man knappast innan precis som man inte kan förutse livets alla händelser eller hur ens hälsa kommer att bli....simple as that!
  • Tow2Mater
    Hyllemor skrev 2021-06-10 00:34:41 följande:

    Barnen behöver verkligen inte bli omhändertagna för att du ska få hjälp. Om du pratar med socialtjänsten så kan du få hjälp med alltifrån städhjälp och avlastning kring barnen till samtalskontakter och liknande. Ring socialtjänsten redan imorgon och berätta tydligt vad du behöver hjälp med, så kan de hjälpa - kanske tar det lite tid eftersom det nu är sommar, men om du själv ber om hjälp så finns de där för att hjälpa dig.


    Om jag vill ha nån som kommer hem och lagar middag åt oss några dagar i veckan för jag orkar inte med, kommer de skicka nån? Får man beställa meny? jag skulle vilja de lagar efterrätt också. Låter ju toppen! Gratis dessutom va?
  • Tow2Mater

    Hur gamla är barnen? Hur många är de? Du och pappan får ju dela upp er och ta en/ett par i taget, ute som inne.

  • Deceree1

    När en människa mår dåligt och ber om hjälp och råd, då hjälper knappast elaka kommentarer och påhopp.

    TS, har du möjlighet att kunna åka iväg ett par veckor? Du kanske skulle behöva komma ensam till en plats och tänka igenom allt i lugn och ro. När du har fått vila och fått sova ut ordentligt så kanske du inte känner på samma sätt som innan. Pratar din man och du om hur du mår? Han kanske kan ta hand om barnen så du får åka iväg en stund och vara för dig själv.

  • Karlington
    Egon den stora skrev 2021-06-09 23:32:12 följande:

    Vissa perioder i livet är sådana. Sen kämpar man på och kommer vidare i alla fall. När man ser tillbaka kommer man mest ihåg det bra i alla fall.


    Skämtar du eller? Det är inte normal att ha perioder i livet då man säger till sina barn att man önskar de vore döda och att de skulle ställa sig framför tåget så man får begrava dom.
  • Deceree1
    Karlington skrev 2021-06-10 01:33:53 följande:

    Skämtar du eller? Det är inte normal att ha perioder i livet då man säger till sina barn att man önskar de vore döda och att de skulle ställa sig framför tåget så man får begrava dom.


    Hon mår ju inte bra. Hon måste få hjälp nånstans.
  • Egon den stora
    Karlington skrev 2021-06-10 01:33:53 följande:

    Skämtar du eller? Det är inte normal att ha perioder i livet då man säger till sina barn att man önskar de vore döda och att de skulle ställa sig framför tåget så man får begrava dom.


    Vem har sagt att det är "normalt" ?
  • Anonym (Emma)
    Anonym (Dålig mamma) skrev 2021-06-10 00:03:15 följande:

    Tre alternativ? Vad jobbar du med som verkar vara expert? Inget av dina expertråd löser problemet.. har du fler expertråd?


    Vad tror du själv skulle hjälpa då?

    Jag tror att det flesta som läser detta reagerar likadant - Skribenten behöver hjälp. Hjälp med sitt mående och sin familjesituation, både för sin egen skull och för barnens. Rimliga ställen att söka den hjälpen är vården och socialen. Jag anser som de flesta andra att du omedelbart behöver söka hjälp! Och attdu under tiden som du söker hjälp behöver någon som går in och stöttar dig med barnen, som du innan du får hjälp inte bör vara ensam med.

    Sen finns naturligtvis möjligheten till skilsmässa, att den andra föräldern tar huvudansvaret för barnen osv. Men oavsett såna lösningar behöver du även söka annan hjälp.

    Men fortsätt inte att må så här dåligt i din ensamhet, utan sök hjälp!
Svar på tråden Älskar inte mina barn