• Mr K69

    Hur fort får man gå vidare?!

    Förstår att du är besviken på honom för det han gjort dej tom den dagen ni skilde er men from den dagen är både han och du fria att göra vad ni vill på varsitt håll. Jag tycker dock det är moraliskt tveksamt (och särskilt efter ett längre förhållande) mot den andra att hoppa in i ett nytt förhållande men inte fel ändå, det är ändå känslor man har att göra med. Men måste nog hålla med de som tycker du ska släppa relingen och hitta en ny båt att styra tillsammans med någon annan. Jag tycker du är så väl värd att vara förälskad, kär och galen igen. Det klär dig så mycket mer än att gå omkring och älta historia, den är väldigt svår att göra något åt.... Mycket enklare att göra framtiden till något fint istället

  • Mr K69
    Guldnovan skrev 2021-06-11 21:02:08 följande:

    [quote=81182385][quote-nick]Anonym (MJ) skrev 2021-06-11 16:11:32 följande:[/quote-nick]Som rubriken lyder. Efter 22 års äktenskap har jag fått veta mitt riktiga värde då maken hade den goda smaken att gå bakom ryggen på mig

    Stopp här!!!!! Jag reagerade direkt! Jag känner igen mig i det du skriver. Jag resonerade precis lika. Din historia påminner om min men ingen gravid kvinna och det är 7 är sedan nu. 22 år som gifta, 25 tillsammans. 4 barn.

    Släpp det där nu för du gör saken värre.

    Du kommer förstå att du blev befriad, inte dumpad! HAN är den som visade sitt rätta värde.


    Så klokt sista meningen!!!
  • Mr K69
    Anonym (MJ) skrev 2021-06-12 13:45:06 följande:

    Jag uppfattade det som att han träffade den här kvinnan väldigt fort. Jag kände på mig att det var någonting som inte stod rätt till under semestern men han ville inget säga. När semestern var över berättade han vilket fick mig att känna att jag levt i en total lögn.

    I samband med att han berättade kände jag bara totalt äckel och åkte därifrån. Vid senare tillfälle försökte vi prata men kände bara att han undvek hela frågan och sedan han flyttade har han inte visat något som helst intresse av att umgås. Jag försökte tillsammans med sonen hälsa på hos honom vilket han påstod att han missat. Han hör aldrig av sig överhuvudtaget.

    Hans mamma tycker att detta är lika hemskt som jag och vi har regelbunden kontakt.


    Men vänta nu, har han ingen kontakt med sin son?
  • Mr K69
    Anonym (MJ) skrev 2021-06-12 13:57:16 följande:

    Jo, det har han. Den sköter de själva. Han tar med honom till landstället ofta.


    Okej ja men bra det ivf Du, det är sommar ute nu, du är singel... Fri att göra precis vad du vill och känner för...
  • Mr K69
    Guldnovan skrev 2021-06-12 21:28:58 följande:

    Men sluta upp och hör vad du säger!??? Farmor ska alltså låta det nya barnbarnet få skit för att det är fött????


    Måste verkligen hålla med dig här. Låt inte barn få betala för vad han ställer till med. Hör du henne säga något sådant så tycker jag du försöker få henne på bättre tankar. Tycker det är dags att börja tänka positivt både du och farmorn för det ni håller på med nu känner garanterat din son av också och jag tror inte du vill att han ska må dåligt av något som hänt för ganska länge sedan. Mer kärlek till er alla, det är ni så väl värda nu!!!
  • Mr K69

    Jag tänker mig in i er sons situation. Tänk om han (förmodligen) saknar sin pappa, vill träffa sitt blivande halvsyskon men inte törs säga det till varken dig ts eller sin farmor och farfar för ni pratar skit om pappan, hans nya fru och kommande barn. Fattar du hur illa han mår om han går omkring med de känslorna och tankarna när han kommer i kläm mellan er? Fattar du vilket bakslag det kommer bli för dig den dagen han växer upp och törs säga och göra som han själv känner? Jag har själv erfarenhet av ett par som separerade med ett par tvillingar i lågstadieåldern. Mamman visade öppet vilken skitstövel han var och barnen började vantrivas att vara med pappan. Nu är barnen vuxna (27 år) och har upptäckt att det var mamman som hade ljugit för dem hela tiden. Vilken kontakt tror du de har med mamman idag? Hur tror du de har mått under deras uppväxt?

    Det är ditt val ts som avgör hur de inblandade barnens framtid blir, han har redan gjort sitt val (hur fel det än VAR) men du gör självklart som du vill

Svar på tråden Hur fort får man gå vidare?!